Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 20:17:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Borba za istinu!  (Pročitano 9766 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nesmijete biti tako depresivni svi mi pokusavamo isto samo su nam pristupi razliciti. Nemoj slusati sta je receno nego ko je to rekao. Suprotna misljenja su dobro dosla jer te tjeraju da svoju tezu potkrepljujes jacim argumentima i dokazima. Jednoumlje zaglupljuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
pogresio si naziv teme. trebaloje da se zove borba za radikalnu istinu. jer to je samo vasa istina i nicija druga. e pa vise se necu mesati u vasu istinu. slobodno si pricajte bajke,
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Dovoljno nam je samo da skupljamo dokazane lazi iz sudskih procesa za ratne zlocine.

I treba da imamo vise ljudi u inostranstvu da pokusaju malo da prosire istinu sa ovih prostora. Cak ako treba, da mi posaljemo i finansiramo neke mlade filmske reditelje koji mogu da se afirmisu napolju. Pa neka pisu istinu, u koju, izmedju ostalog ubrajam i stvari za koje smo mi Srbi optuzeni.

IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili:

Govori tiho i ...
Sacuvaj me Boze pravnika i sudija.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
U ratu u bih je bilo silovanja ali to se desavalo na prostoru cijele bih i procenat silovanih zena u ratu malo je veci nego sto je to danas. Oni koji su to uradil u ratu barem na podrucju gdje sam ja odlezali su pozamasne zatvorske kazne. U ratu smo imali mnogo precih stvari nego da silujemo a silovanje je samo jedna dobra rijec za ratnu propagandu. Mogao si spavati sa zenom za dvije cigarete jer je to bila jedna od stvari do koje je bilo nemoguce doci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pogresio si naziv teme. trebaloje da se zove borba za radikalnu istinu. jer to je samo vasa istina i nicija druga. e pa vise se necu mesati u vasu istinu. slobodno si pricajte bajke,
Ja nisam radikal ako si na to mislio. Ja sam Srbin iz RS i neinteresuje me nijedna stranacka opcija. Poslije rata moj zadatak je da radim i stvaram bolje sutra za svoju porodicu i svoj narod. A sto se tice istine nju cu da forsiram koliko god ja to mogu i dok sam ziv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Dovoljno nam je samo da skupljamo dokazane lazi iz sudskih procesa za ratne zlocine.

I treba da imamo vise ljudi u inostranstvu da pokusaju malo da prosire istinu sa ovih prostora. Cak ako treba, da mi posaljemo i finansiramo neke mlade filmske reditelje koji mogu da se afirmisu napolju. Pa neka pisu istinu, u koju, izmedju ostalog ubrajam i stvari za koje smo mi Srbi optuzeni.

Ma nema sanse da se negde bilo sta proturi......  Smile Sve je bre namontirano i glavonje na tv stanicama pustaju samo ono sto im diktiraju.Svaka velika stanica ima svoje male tajne i ako pocnu da ne rade po nalozima odma im neko kaze:"Radnja se zatvara".Momce velike su pare tu u igri i ne mozes ti nista proturiti.Vidis da vise ni u Srbiji ne mozes da nadjes neku norm emisiju ne u inostranstvu.Ja kad sam pricao sa jednim likom iz Maroka on nije mogao da veruje za Spitare sta rade na Kosmetu.Drugi lik iz Libije mi je rekao da su Albanci sljam i da nisu muslimani.Obojica nisu pojma imali sta se desava na Kosmetu.Ali ta 2 nisu nista  Smile Smile  Smile I da sam pokazao istinu 100 ljudi ne bi imalo svhe.Jedan lik mi je rekao da je on cuo da su Srbi pobili vise ljudi nego Hitler  Smile Smile Smile A da ne pricam o filmovima gde smo prikazani kao najgore zlo.To ti je momce kao onaj Doh Kihot sto se bori protiv vetrenjaca  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tesko da ce promijeniti vec jednom ispricanu pricu ali za novinara rijec senzacija je neodoljiva. Jednostavno treba napraviti emisije koje ce biti toliko zanimljive da im nece moci odoljeti. Jos ako pogodis pravi momenat i ako treba platis neku svjetsku medijsku kucu pogodak je siguran. Cak i internet tome moze uveliko doprinijeti. Zar mi nemamo tuznih ljudskih sudbina koje mozemo snimiti da im pariramo sa njihovim medijskim metodama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@ rasha Oni koriste onu cuvenu gebelsovu:'Sto puta izrecena laz,sto prvi put postaje istina'.. Sloba je malo dete za ove..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zasto niko ne ulozi novac da se snimi film o Grdulickoj klisuri ili bombardovanju RTS-a i slicno. Imamo dobre rezisere koji mogu da naprave dobar film. Mozda bi problem bila svjetska distribucija ali dobar proizvod nade svoga konzumenta. Tipovi poput onog amerikanca Majkl Mur to jedva docekaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Tesko da ce promijeniti vec jednom ispricanu pricu ali za novinara rijec senzacija je neodoljiva. Jednostavno treba napraviti emisije koje ce biti toliko zanimljive da im nece moci odoljeti. Jos ako pogodis pravi momenat i ako treba platis neku svjetsku medijsku kucu pogodak je siguran. Cak i internet tome moze uveliko doprinijeti. Zar mi nemamo tuznih ljudskih sudbina koje mozemo snimiti da im pariramo sa njihovim medijskim metodama.

Njih ne zanima sto je Srpska devojcica zaklana ili silovana.Shvati da istine nema da je pravda slepa.Ja sam gledao jednom neke klipove iz Kravice i nisam mogao da spavam kakve sam grozote video.To je klanje Naserovih jedinica....Taj Naser je sada slobodan i 2 god je bio u zatvoru  Smile Gde ti tu vidis pravdu i istinu?Momce 3500 civila je poklano a on 2 god u bajboku.Kao da je obio trafiku  Smile Smile Da bi siroke mase videle istinu treba ti velike tv stanice.A velike tv stanice su napravili sr... Pa jel vecina Amerikanaca misli da je njihova misija u Iraku humanitarna  Smile Smile
Sta mislis ko je to njima nabio u glavu?Moras znati da jednog Engleza boli ku.. za Kosmet i sto Srbiju roka NATO.Njega zanima dal ce zaradi 1000 ili 2000 funti i dal ce je... zenu to vece  Smile On upali sky news vidi Englezi rokaju "teroriste" i njemu je to dosta.On veruje svojoj vladi i tv stanici.Ima mase koja ne veruje ali to je malo.Ja sam pricao sa strancima koj iveze nemaju sta je Srbija.To su sve bili gradjani EU.Mozes ti nesto pokrenuti ali moje misljenje da neces daleko dogurati  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 20:17:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.