Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Борац Бања Лука ~ Лешинари 1987  (Pročitano 116689 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S4
A kako si dosao do brojke od 1000 Lesinara, pored punog stadiona gdje su oni zauzeli bar 50% nije mi jasno. Valjda ne znas kapacitet stadiona.

Ja stojim iza ovog sto sam napisao....imas srpsku tribinu teme Republika Srpska
i ex-yu i imas slike i klipove i od jedne i od druge grupe,pa pogledaj  Smile

Ti si polupao loncice,ne moze biti centralni dio istoka 50% stadiona...
Nepricam o posjeti na stadionu nego kopu(ako znas sta je kop)

Sretno protiv cifuta  Smile

Pa ti ako ne vjerujes ili ako ti nije jasno, uzmi pa prebroj sjedeca mjesta na zapadu, a onda otidji na istok pa prebroj koliko moze stati tamo i koliko od toga otpada na centralni dio. Mnogo vise od tvoje navedene brojke, a to je sustina price.
Stoji ti pri svome i gledaj fotografije i klipove, ja govorim za ono sto gledam na stadionu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
A kako si dosao do brojke od 1000 Lesinara, pored punog stadiona gdje su oni zauzeli bar 50% nije mi jasno. Valjda ne znas kapacitet stadiona.

Pa ti ako ne vjerujes ili ako ti nije jasno, uzmi pa prebroj sjedeca mjesta na zapadu, a onda otidji na istok pa prebroj koliko moze stati tamo i koliko od toga otpada na centralni dio. Mnogo vise od tvoje navedene brojke, a to je sustina price.
Stoji ti pri svome i gledaj fotografije i klipove, ja govorim za ono sto gledam na stadionu. Smile

Predzadnju tekmu sam bio u Banja Luci,3 autobusa + kombija oko 300....i zadnji put je bila
ista brojka,mozda malo manje...znaci svojim sam ocima gledao istok,100% kop od lesinara nije 50% stadiona...
Nemoj me tjerati da kacim slike  Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S4

Predzadnju tekmu sam bio u Banja Luci,3 autobusa + kombija oko 300....i zadnji put je bila
ista brojka,mozda malo manje...znaci svojim sam ocima gledao istok,100% kop od lesinara nije 50% stadiona...
Nemoj me tjerati da kacim slike  Smile

Mogu vase fotografije da vas prebrojimo. Bio sam tada. 2 busa i onaj mali kombi ako cine 300 ljudi, imas od mene gostovanje na Marakani.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
Брате на коју фору ти браниш част Лешинара, ако си навијач Црвене Звезде?  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Moras da budes 'tru' da bi moglo 120 ljudi da udje u jedan bus Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
ма мора да идеш на гостовање у Крагујевац, то даје мотивацију  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S4
Брате на коју фору ти браниш част Лешинара, ако си навијач Црвене Звезде?  Smile

Po cemu si ti to zakljucio? Marakanu sam spomenuo kao najposjeceniji stadion u regionu, pa rekoh da nagradim covjeka, da vidi kakva je atmosfera na posjecenom stadionu i da vidi sta znaci posjecen stadion. Smiley

Sto se tice branjenja casti, ja nisam zaduzen za to. Samo iznosim cinjenice, simpatizer sam Borca, u ovoj nasoj ligi apsolutno navijam za njih, zivim u Banjaluci, a Crvena Zvezda je nesto sasvim drugo, od malih nogu navijam za Crvenu Zvezdu, to je totalno drugaciji pogled i ne moze se Borac i Zvezda porediti.
Simpatizer Borca, Delija u dusi, da ne bude nejasno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Podeljena licnost Smile

U bliskoj buducnosti cemo igrati istu ligu pa ces morati da se odlucis jbg Smile Do pre par godina ceo moj grad je razmisljao kao ti...
« Poslednja izmena: 17. Jul 2011, 19:05:02 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0

Po cemu si ti to zakljucio?

Шта? Шта по чему сам закључио?

Јеботе, људи, нисте ми јасни живота ми мога. Кад гледам ове локалне зунзаре како их боли прангија за Раднички, на неки начин их и разумем, јебемо се по селима откад знам за себе. Ал кад неком клуб игра Европу, а он навија за Звезду или Партизан, то ми онда апсолутно није јасно.

Јеси био на Маракани на гостовању? За кога си навијао, ако јеси?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S4

Po cemu si ti to zakljucio?

Шта? Шта по чему сам закључио?

Јеботе, људи, нисте ми јасни живота ми мога. Кад гледам ове локалне зунзаре како их боли прангија за Раднички, на неки начин их и разумем, јебемо се по селима откад знам за себе. Ал кад неком клуб игра Европу, а он навија за Звезду или Партизан, то ми онда апсолутно није јасно.

Јеси био на Маракани на гостовању? За кога си навијао, ако јеси?

Pa da branim cast Lesinara, a navijam za Zvezdu.
Ne mozes to tako prosto gledati, stvar je kompleksna. Smiley

Sta ti imamo biti nejasni? Sve je stvar licnog ukusa, niko ni tebi ne brani... Sta je sa milionima ljudi sto svrsavaju kada im dodje Real ili Barcelona ili tamo neki treci tim? E to je vec glupo, sto nikakve veze nemaju sa tim timom a opet... Objasnio sam ti, od malih nogu navijam za Zvezdu, vecina familije navija. Naravno da sam bio na Marakani, jer ko nije bio, ne moze se ni smatrati za navijaca. Odem koliko mi to mogucnosti i slobodno vrijeme dozvoljavaju, ne idem koliko bih volio da idem, jer je Banja Luka dosta daleko. Ako sam bio na Marakani i ako sam ti rekao ciji sam navijac, onda cemu pitanje za koga sam navijao?
Sto se tice navijanja, Evropa i to... Pa ja jesam navijao za Borac, naravno. Ali to ne znaci da volim Borac koliko volim Zvezdu. Uostalom, nisam rodjeni Banjalucanin, mozda ima i to neke veze.
A slobodno prosetaj po gradu pa napravi anketu i vidjeces rezultate. Dajem Borcu 20%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.