Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Борац Бања Лука ~ Лешинари 1987  (Pročitano 116724 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S4
Колико сам скапирао навијачи ишли гратис са клубом?
To su ti Lešinari... Mislim da tako oni rade...  Smile

Tvoje nije da mislis.

Тачно. Знам да вам је криво али тренутно владају земљом  Smile Smile Smile

Po kojim kriterijima,pa da vidimo da li vladaju  Smile

Бројност на трибини, кореографије, гостовања. Довољно ?

Tu sam te ceko  Smile

1)Brojnost,HZ imaju uglavnom duplo veci kop od Lesinara...
Recimo dueli Borac-Sarajevo gdje  smo i u Sa i u Banjaluci bili 3 puta brojniji
2)Sto se tice koreografija i mi i Borac uglavnom skoro svaku tekmu...stvar ukusa...
3)Gostovanja,vec sam pomenuo u medusobnim duelima kakva je situacija,a brojniji smo
na 13 od 15 gostovanja(Laktasi i Prijedor)

Jedino po cemu su Lesinari trenutno ispred nas je pirotehnika koju pale kuci...
Stim da je ocikledno da im policija dopusta da unose koliko hoce(nema prijava,u prvim redovim
bez sala na licu i duksa pale baklje ko sale) dok kod nas za isti slucaj 300 km kazna...
Sto se tice pirotehnike kuci mislim da pale najvise na ovom dijelu balkana...

Kad smo vec kod pirotehnike,ipak je nasa bakljada najjaca u prosloj sezoni
Sarajevo-Zeljeznicar na kosevu..

Plus si zaboravio jos neke bitne stvari u navijackom svijetu gdje su Hz ispred Lesinara... Smile

Hahahah kako neki znaju biti nerealni. Da se fino nasmijes.
Nemoj iznositi neistine momcima na forumu koji mozda nisu u mogucnosti da prate utakmice, tj. mozda njih par je samo iz BiH, tj. RS i oni mozda tu i tamo prisustvuju nekoj utakmici Borca.
To da ste vi bili brojniji i u Banjaluci? O cemu ti pricas? Imate tribinicu gdje vas dodje 2 busa, znaci plafon 100 ljudi. Ne budi smijesan. Te fazone mozes prosipati ljudima koji ne prate i ne znaju situaciju, ali nemoj meni mazati oci, prisustvujem vecini utakmica na Gradskom stadionu. A vjerujem i da ti se drugi na forumu, koji su upoznati sa situacijom mogu samo blago nasmijati. I da, cini mi se da je bilo vise Manijaka od vas u Banjaluci, tako da, jos ste losiji nego sto si mislio. Nemoj samo tugovati. Prevelik je i to udarac pored stanja na tabeli. Smile

A pirotehnika, imate i vi svoje Tihice, Izetbegovice i ostale, pa ko vam brani? Da ste vi u toj sitauciji, ne bi se sigurno zalili? Uostalom vidjeli smo kakva vam je policija i sta su radili Lesinarima bez ikakvog razloga i povoda. Vi bar ne mozete da budete neiskreni pa da kazete kako vam se bilo sta dogodi kada dolazite u Banjaluku na gostovanje, jer vam ni dlaka sa glave ne fali. I jos nesto, policija vas ne sprovodi na poluvremenu, dodjete sa 10min max zakasnjenja, a Lesinari kod vas u Sarajevu...Nego, necemo o politici. Oduzilo bi se...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S4
Лешинари су покидали ову годину, хтио ти то признати или не.
Pitam se da nema Dodika dal` bi "pokidali"  Smile

I delija doboj jesi ti vojvoda ili lešinar?

Bas je Dodiku stalo do Borca. Znas li sta se dogodilo u finalu Kupa RS u kosarci u dvorani Borik prije par godina? Borac - Igokea. Sjeti se.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Manite se uporedjivanja grupa...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5

Bas je Dodiku stalo do Borca. Znas li sta se dogodilo u finalu Kupa RS u kosarci u dvorani Borik prije par godina? Borac - Igokea. Sjeti se.  Smile

Da si pito oko Sloboda Dite znao bi ovako,slaba nafaka Smile

Drug dosta rasprave,vratite-vratimo se na temu.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S4

Da si pito oko Sloboda Dite znao bi ovako,slaba nafaka Smile

Drug dosta rasprave,vratite-vratimo se na temu.

Apsolutno se slazem, samo me izbijaju iz takta ta takva prepucavanja i gluposti. Ako vec hoces da pricas, pricaj kako jeste. (ne mislim konkretno na tebe, govorim za sve Smiley ) Svako ima svoj klub, svako voli svoje, to je tako bilo i tako ce ostati. I ama bas nista lose u tome nema. Naravno da pri tome ne vrijedjamo ostale. Prijatno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung SGH-E590
Ma kako god pogledas Zvezda ima najvise navijaca u Bosni tako da nema svrhe da nastavljate raspravu... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5
Ma kako god pogledas Zvezda ima najvise navijaca u Bosni tako da nema svrhe da nastavljate raspravu... Smile

Možda ima Zvijezda iz Gradačca  Smile

Najviše ti ima Sarajevo i Željo onda idu ovi malo manji gradovi od glavnom grada,Zenica,Tuzla,Banja Luka,Mostar i sl. samo što okolna sela navijaju recimo za Sarajevo odn. Želju odn u RS za Partizan odn.Zvezdu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Колико сам скапирао навијачи ишли гратис са клубом?
To su ti Lešinari... Mislim da tako oni rade...  Smile

Tvoje nije da mislis.

Тачно. Знам да вам је криво али тренутно владају земљом  Smile Smile Smile

Po kojim kriterijima,pa da vidimo da li vladaju  Smile

Бројност на трибини, кореографије, гостовања. Довољно ?

Tu sam te ceko  Smile

1)Brojnost,HZ imaju uglavnom duplo veci kop od Lesinara...
Recimo dueli Borac-Sarajevo gdje  smo i u Sa i u Banjaluci bili 3 puta brojniji
2)Sto se tice koreografija i mi i Borac uglavnom skoro svaku tekmu...stvar ukusa...
3)Gostovanja,vec sam pomenuo u medusobnim duelima kakva je situacija,a brojniji smo
na 13 od 15 gostovanja(Laktasi i Prijedor)

Jedino po cemu su Lesinari trenutno ispred nas je pirotehnika koju pale kuci...
Stim da je ocikledno da im policija dopusta da unose koliko hoce(nema prijava,u prvim redovim
bez sala na licu i duksa pale baklje ko sale) dok kod nas za isti slucaj 300 km kazna...
Sto se tice pirotehnike kuci mislim da pale najvise na ovom dijelu balkana...

Kad smo vec kod pirotehnike,ipak je nasa bakljada najjaca u prosloj sezoni
Sarajevo-Zeljeznicar na kosevu..

Plus si zaboravio jos neke bitne stvari u navijackom svijetu gdje su Hz ispred Lesinara... Smile

Hahahah kako neki znaju biti nerealni. Da se fino nasmijes.
Nemoj iznositi neistine momcima na forumu koji mozda nisu u mogucnosti da prate utakmice, tj. mozda njih par je samo iz BiH, tj. RS i oni mozda tu i tamo prisustvuju nekoj utakmici Borca.
To da ste vi bili brojniji i u Banjaluci? O cemu ti pricas? Imate tribinicu gdje vas dodje 2 busa, znaci plafon 100 ljudi. Ne budi smijesan. Te fazone mozes prosipati ljudima koji ne prate i ne znaju situaciju, ali nemoj meni mazati oci, prisustvujem vecini utakmica na Gradskom stadionu. A vjerujem i da ti se drugi na forumu, koji su upoznati sa situacijom mogu samo blago nasmijati. I da, cini mi se da je bilo vise Manijaka od vas u Banjaluci, tako da, jos ste losiji nego sto si mislio. Nemoj samo tugovati. Prevelik je i to udarac pored stanja na tabeli. Smile

A pirotehnika, imate i vi svoje Tihice, Izetbegovice i ostale, pa ko vam brani? Da ste vi u toj sitauciji, ne bi se sigurno zalili? Uostalom vidjeli smo kakva vam je policija i sta su radili Lesinarima bez ikakvog razloga i povoda. Vi bar ne mozete da budete neiskreni pa da kazete kako vam se bilo sta dogodi kada dolazite u Banjaluku na gostovanje, jer vam ni dlaka sa glave ne fali. I jos nesto, policija vas ne sprovodi na poluvremenu, dodjete sa 10min max zakasnjenja, a Lesinari kod vas u Sarajevu...Nego, necemo o politici. Oduzilo bi se...  Smile

Nemas ti pojma  Smile
Poredio sam brojnost hz-lesinara u Sarajevu i Banjaluci...
Hz u Banja Luci 250-300 solidna bakljada Lesinara 800-1 000
Hz u Sarajevu  3000          Lesinari oko 100  Smile
Isto tako vec 2 sezone HZ su najbrojnije u Banja Luci a ne Manijaci kako ti kazes..

Sto se tice policije u RS,nisu vise tolerantni,cak zadnji put su preagresivni bili...a sto se
tice Sa policije,oni udaraju koga stignu,po mom misljenju najbrutalniji su u drzavi,
kako znam pored Sarajevskih grupa znali su oni dobro
izdegenecit i red Army iz Mostara i Robijase iz Zenice,pa meni nema nista cudna kad i Lesinare
izudaraju...

@Roki_09
Mozda simpatizera ima ali navijaca nema Smile
Jebo navijaca koji marakane,koseva ili bilo kojeg drugog stadiona ocima nije vidio,nikakve koristi
od njega....

@ delija doboj

Pusti mi se srpske tribine  Smile
Ode Lesinara 50-100 na gostovanje,odmah komentari,lesinari hit kola,pokidali  Smile
A to isto kole ode HZ 500 u Travnik,Manijaci napune jug.... Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2011, 22:37:58 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S4
Nemam se namjeru sa tobom raspravljati, kao sto sam naveo u postu iznad i kao sto smo se mi svi ostali slozili.
Samo kazem da nije ok da lazes momke na forumu. Da, lazes, moram da to napisem jer to je cinjenica. Ne ulazim u vasa gostovanja na strani ili nekih drugih timova, pricao sam za Gradski stadion i ostajem pri tome. Vas 300 sigurno nikad nije bilo, osim ako se niste vozili na krovovima ta dva busa. A kako si dosao do brojke od 1000 Lesinara, pored punog stadiona gdje su oni zauzeli bar 50% nije mi jasno. Valjda ne znas kapacitet stadiona. Nema veze. Samo jos ovo, zelis da ispadnete nesto sto niste. Bolje ti je da se pohvalis i sa necim manjim, ali sto je stvarno vasa zasluga nego da pokusavas tako da predstavis u javnosti, vi ste najbrojniji, najbolji bla bla. Ti hvalospjevi na sopstven racun ne piju vodu. A prvi sam koji cu pohvaliti dobru bakljadu, dobru akciju, potez za primjer ostalima kod bilo koje navijacke grupe. Svako dobro i samo navijajte i dalje, zdrava konkurencija je uvijek dobrodosla. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
A kako si dosao do brojke od 1000 Lesinara, pored punog stadiona gdje su oni zauzeli bar 50% nije mi jasno. Valjda ne znas kapacitet stadiona.

Ja stojim iza ovog sto sam napisao....imas srpsku tribinu teme Republika Srpska
i ex-yu i imas slike i klipove i od jedne i od druge grupe,pa pogledaj  Smile

Ti si polupao loncice,ne moze biti centralni dio istoka 50% stadiona...
Nepricam o posjeti na stadionu nego kopu(ako znas sta je kop)

Sretno protiv cifuta  Smile
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.