Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bora Djordjevic: Volim poštene ustaše  (Pročitano 30227 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Riblja Corba - Pisanje uz vetar
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A sad drugi deo: A onda mi nabroj sta ti to dize prosek na 15  Smile
Ja priznajem, nisam bio narocito dobar iz matematike u srednjoj, pa ni iz numericke matetmatike, ali toliko znam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pazi, ploce, lp ploce nisu trenutno kod mene. Trebao bih da ih dobijem verovatno vec sutra. Ako je bitno napisacu ti na svom albumu koliko ima pesama i ako ce to verovatno biti najapsurdniji post na ovom forumu. Gotovo sam siguran da nema albuma sa manje od 10 pesama, a ima ih nekoliko i sa dosta vise. Nisam se bas bavio aritmetickom sredinom, a i nisam mislio da ce mi neko ikada postaviti tako apsurdno pitanje. U svakom slucaju neka prosek bude i 10, ane 15 pesama i ako na svakom ima u proseku pola pesama koje su izuzetno kvalitetne, a opet ako ima oko 18 albuma, kako si ti onda dosao do 15 ili kako ti kazes 10 kvalitetnih pesama?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pazi, ploce, lp ploce nisu trenutno kod mene. Trebao bih da ih dobijem verovatno vec sutra. Ako je bitno napisacu ti na svom albumu koliko ima pesama i ako ce to verovatno biti najapsurdniji post na ovom forumu. Gotovo sam siguran da nema albuma sa manje od 10 pesama, a ima ih nekoliko i sa dosta vise. Nisam se bas bavio aritmetickom sredinom, a i nisam mislio da ce mi neko ikada postaviti tako apsurdno pitanje
Sabiraj, oduzimaj, radi sta god ti je volja, ali dati izjavu da ima 20ak albuma sa prosecno 15 pesama.. kosi se sa logikom.
Da li je tebi apsordno ili ne, ne zanima me, pogledaj od prvog posta na ovamo sta si napisao samo u ovoj temi, pa se nemoj brinuti za svrsishodnost mojih komentara i pitanja.

Citat
a opet ako ima oko 18 albuma, kako si ti onda dosao do 15 ili kako ti kazes 10 kvalitetnih pesama?
Nepristrasnim slusanjem.

Sta bi sa Jurom Stublicem?  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
01 Kost u grlu - 10 pesama
02 Pokvarena masta i prljave strasti - 12 pesama
03 Mrtva priroda - 10 pesama
04 Buvlja pijaca - 10 pesama
05 Muzicari koji piju - 11 pesama
06 U ime naroda - 11 pesama
09 Istina - 9 pesama
10 8.nervni slom - 11 pesama
11. Ujed za dusu - 10 pesama
12. Prica o ljubavi obicno ugnjavi - 10 pesama
13. Koza Nostra - 10 pesama
14. Labudova pesma - 9 pesama
15. Zbogom Srbijo - 10 pesama
16. Ostalo je cutanje - 10 pesama
17. Nojeva barka - 11 pesama
18. Pisanje uz vetar - 14 pesama

+ bonus

Njihovi dani - 8 pesama
Ostalo - 14 pesama (pesme koje nisu objavljene na albumima)
Singl(pre Riblje Corbe) - 4 pesme
Bora&Arsen - 20 pesama

---------------------------------------------------------------------------------------

Ukupno: 214 pesama

Eto, nije me mrzelo da rucno i bez google-a napisem koliko ima pesama na svakom albumu. E sada, ti si od 214 pesama ustanovio kako ima samo 10 kvalitetnih pesama, sto po mom misljenju ne moze da bude realno misljenje nekoga ko riblju corbu posmatra samo kao muzicku grupu i nista drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ok, pogresio sam, nema 15 pesama, nego ima 10 u proseku. Kada bi samo znao koliko se smejem dok ovo pisem, bilo bi ti sve jasnije. Covece, ti mene hvatas na gluposti koliko u proseku Riblja Corba ima pesama po albumu. Pa mislim to je potpuno nebulozno i kosi se sa zdravom logikom. Mogao si da me pitas koliko je Bora popio piva pred koju probu. Ok, rekao sam da ima 15 pesama, pogresio sam i eto sada mozete da me razapnete na stub srama. Umesto 15 pesama, ima 10 pesama u proseku i ona ja tebe pitam, kako si uspeo da od 214 pesama dodjes do samo 10 kvalitetnih pesama?

Sta je bilo sa Jurom Stublicem? Ne znam sta je sa njim, ne zanima me preterano. Ako mislis na onu pesmu, vec sam ti rekao sta sam imao. Dakle, pesma postoji, video sam je, ali nemam dokaza da postoji tako da ne mogu nista vise da ti kazem povodom toga. Magazin, odnosno Toncija Huljica sam licno video i cuo i to mogu da tvrdim sa sigurnoscu od 100% da postoji, a ti mozes uz pomoc svog prijatelja google-a da pronadjes to pa da nas sve ovde obradujes tim snimkom i time razresimo sve dileme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
Sta je bilo sa Jurom Stublicem? Ne znam sta je sa njim, ne zanima me preterano. Ako mislis na onu pesmu, vec sam ti rekao sta sam imao. Dakle, pesma postoji, video sam je, ali nemam dokaza da postoji tako da ne mogu nista vise da ti kazem povodom toga. Magazin, odnosno Toncija Huljica sam licno video i cuo i to mogu da tvrdim sa sigurnoscu od 100% da postoji, a ti mozes uz pomoc svog prijatelja google-a da pronadjes to pa da nas sve ovde obradujes tim snimkom i time razresimo sve dileme.

pa mogao bi, barem zbog sebe, priznati da si se zeznuo kod jure stublica, i da tvoje pocetno bljuvanje vatre na "ustasu" stublica i nije bilo tako opravdano. ili da barem smanjis intenzitet, ako znas da postoji, al opet ne znas da postoji... al si vidio, nisi cuo, ili si cuo nisi vidio... sta covjek zna... mislim, dok nesto vise ne saznas, mozda bolje da smanjis dozivljaje.. mogu i ja tako izjaviti da postoji jedna bljuvotina od ekv-a, da sam je vidjela, al ne znam kako se zove, al da je grozna, protiv hrvata...al ne znam kako se zove... al postoji.. negdje..

btw... ja sam google-ala i trazila tu ominoznu pjesmu od huljica, i jedino sto sam nasla bilo je ovo. otvoreno sam te pitala, jel to bila ta. nisam porekla da mozda ipak negdje u bespucima nase glazbene zbiljnosti ne postoji ustaska pjesma, najustaskija... koju pjeva magazin...

p.s. nisi mi odgovorio za onu thompsonovu.

btw... onaj koji nesto tvrdi, on snosi i teret dokaza... cisto, fyi.
IP sačuvana
social share
First they came for the Jews and I did not speak out because I was not a Jew.
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.
Then they came for me and there was no one left to speak out for me.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Eto, sam si potvrdio da si i tu lupio glupost.

Seo si i sam dokazao da si lupio glupost Smiley

Citat
E sada, ti si od 214 pesama ustanovio kako ima samo 10 kvalitetnih pesama, sto po mom misljenju ne moze da bude realno misljenje nekoga ko riblju corbu posmatra samo kao muzicku grupu i nista drugo.
Sto ti kao neko ko ume realno da oceni, naravno osudjujes Smiley
Stvarno dobrih pesama ima i manje od 10, i njih cu staviti bold, ali eto, ovo je 10 najboljih corbinih pesama, po mom misljenu. Ti tu mozes dodavati i oduzimati jos po neku, po licnom izboru, ali ako ces pesme tipa "Hocu, majko, hocu!" , "Mesara Papak Blues" da stavljas kao velika dostignuca domace muzike.. onda kazaliste moze komotno celu diskografiju da stavi na taj spisak, od pesme crno beli svet na ovamo.

~ U dva ce cistaci odneti djubre
~ Tamna je noc
~ Samo Sloga Srbina Spasava
~ Pogledaj dom svoj andjele
~ Ostani djubre do kraja
~ Necu da ispadnem zivotinja
~ Lutka sa naslovne strane
~ Kako je lepo biti glup
~ Dva dinara druze
~ Kad sam bio mlad

Citat
Sta je bilo sa Jurom Stublicem? Ne znam sta je sa njim, ne zanima me preterano. Ako mislis na onu pesmu, vec sam ti rekao sta sam imao.
Napljuvao si coveka, a pojma nemas ni ko je, ni sta peva. Rekao si sta si imao. Nadao sam se da cu za promenu cuti i nesto tacno.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2005, 12:13:45 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
@Jane...

Vidis da pricam sa covekom? Nepristojno je upadati ljudima u diskusiju, narocito kada te niko nije zvao.

@SF

Eto, sam si potvrdio da si i tu lupio glupost.

Smile

Citat
Stvarno dobrih pesama ima i manje od 10, i njih cu staviti bold, ali eto, ovo je 10 najboljih corbinih pesama, po mom misljenu. Ti tu mozes dodavati i oduzimati jos po neku, po licnom izboru, ali ako ces pesme tipa "Hocu, majko, hocu!" , "Mesara Papak Blues" da stavljas kao velika dostignuca domace muzike.. onda kazaliste moze komotno celu diskografiju da stavi na taj spisak, od pesme crno beli svet na ovamo.

Kao sto si sam rekao, stavices one koje su po tvom izboru najbolje. To je poenta svega. Ja sam vec rekao, svako ima pravo na svoj ukus. Meni nije bas najlogicnije da neko moze da kaze da Riblja Corba, voleo je ili ne, a pritom se izdaje za nekoga ko je neutralan i realan, da ima "i manje od 10 kvalitetnih pesama", kada se zna da e Riblja Corba jedna od nasih, srpskih, najvecih grupa svih vremena, koja je cak bila ekstra popularna i u bivsoj Jugoslaviji, sve dok ono sranje nije pocelo. Ajde razumeo bih recimo da kazes na primer za neku manju grupu kao sto je recimo Dog House ili neku slicnu da ima par pesama koje valjaju, ali za jednu takvu grupu, opet kazem, voleo je ili ne, to ne mogu da razumem.

Citat
Napljuvao si coveka, a pojma nemas ni ko je, ni sta peva.

I sta, sada ja treba da se primim i da ti nesto dokazujem ko je on i da li ja znam ko je on i da li sam to slusao? I don't think so. Smile

Citat
Rekao si sta si imao. Nadao sam se da cu za promenu cuti i nesto tacno.

Pa ja sam rekao ono sto je tacno. Mislim da nisi procitao sta sam napisao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kao sto si sam rekao, stavices one koje su po tvom izboru najbolje. To je poenta svega. Ja sam vec rekao, svako ima pravo na svoj ukus. Meni nije bas najlogicnije da neko moze da kaze da Riblja Corba, voleo je ili ne, a pritom se izdaje za nekoga ko je neutralan i realan, da ima "i manje od 10 kvalitetnih pesama", kada se zna da e Riblja Corba jedna od nasih, srpskih, najvecih grupa svih vremena, koja je cak bila ekstra popularna i u bivsoj Jugoslaviji, sve dok ono sranje nije pocelo. Ajde razumeo bih recimo da kazes na primer za neku manju grupu kao sto je recimo Dog House ili neku slicnu da ima par pesama koje valjaju, ali za jednu takvu grupu, opet kazem, voleo je ili ne, to ne mogu da razumem.
Ni mnogo veci bendovi od corbe nemaju vise od 10ak dobrih pesama. To sto oni na svakom albvumu stave 1 dobru (ili poslednjih 10ak godina ni jednu) i ostalo da popuni prostor ne znaci da treba bilo koga dizati u nebo. Ti mozes da kazes da je gastarbajterska ili lupa bubanj, zveci zvecka dobra pesma, dakle ne da je zabavna, nego da je dobra muzicki i tekstualno, ali sa time tesko da ce se neko sloziti.

Citat
I sta, sada ja treba da se primim i da ti nesto dokazujem ko je on i da li ja znam ko je on i da li sam to slusao? I don't think so.
Ti si se vec primio i nalupao gomilu gluposti o coveku koji je u toj prici cistiji i od mene i tebe, a kamoli od nekih javno eksponiranih likova.
Citat
Pa ja sam rekao ono sto je tacno. Mislim da nisi procitao sta sam napisao
Imas cudnu definiciju pojma tacno.

Citat
Vidis da pricam sa covekom? Nepristojno je upadati ljudima u diskusiju, narocito kada te niko nije zvao.
Vrlo pristojno sa tvoje strane. Ne mozes da odgovoris ni meni kako valja, zajebano je to kad dodje jos neko.
Inace, ti se nikad nisi pitao, niti ces se pitati, ko je pozvan a ko ne.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2005, 12:29:20 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.354 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.