Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bora Djordjevic: Volim poštene ustaše  (Pročitano 30175 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Slobodno, samo ne vidim sta to mozes da napises sto ce da anulira ono sto si do sad nalupao... bar sta to pametno mozes da kazes, znam da daljim lupetanjem mozes da nas zapanjis.
Hoces da odgovori nesto? Cinjenice. Tvrde cinjenice.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
@JaneDoe
Postavio sam ja... mada njemu nije zgoreg ponoviti.

ma da, sad procitah. sorry.

znas, necije misljenje ne mozes promijeniti, al ako je izgradjeno na pogresnim pretpostavkama mozes nastojati objasniti netacnost u njima i nadati se da ce doticni shodno tome - znajuci sada cinjenice - promijeniti misljenje... al nesto mislim si... da se ne nadam previse?  Smile

vidjet cemo sto ce pametno napisati, kad se vrati sa kosarke... Smile
IP sačuvana
social share
First they came for the Jews and I did not speak out because I was not a Jew.
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.
Then they came for me and there was no one left to speak out for me.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Misljenje je proizvod razmisljanja. Razmisljanje na neku temu podrazumeva barem elementarnu upucenost.
Uopste mi nije cilj da bilo kome menjam misljenje, samo bih voleo da vidim da i on shvati jednom da do neke granice ima smisla pricati napamet i gluposti, ali od neke je to zaista neumesno.
Svi mi ponekad nesto izjavimo iz glave, jer nam se cini da je nesto ovako ili onako, ali ovo vrtenje 2 strane gluposti uprkos cinjenici da ni jedna jedina izjava nije bila tacna.. to vec ne mogu da shvatim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
Misljenje je proizvod razmisljanja. Razmisljanje na neku temu podrazumeva barem elementarnu upucenost.
Uopste mi nije cilj da bilo kome menjam misljenje, samo bih voleo da vidim da i on shvati jednom da do neke granice ima smisla pricati napamet i gluposti, ali od neke je to zaista neumesno.
Svi mi ponekad nesto izjavimo iz glave, jer nam se cini da je nesto ovako ili onako, ali ovo vrtenje 2 strane gluposti uprkos cinjenici da ni jedna jedina izjava nije bila tacna.. to vec ne mogu da shvatim.

a, hajmo da se kladimo da i poslije svega sto mu je receno, gdje smo (oprosti ako govorim i u tvoje ime) mu dobronamjerno objasnili neke netacnosti koje je izrekao, barem sto se tice ljudi koje je konkretno prozvao, da nece uvidjeti gresku i reci da se zeznuo, i da, sada naravno, barem sto se tice stublica ili sto se tice pjesme "lupi petama" ima drugacije misljenje. neke osobe po svaku cijenu zele ocuvati u svojoj glavi crno-bijeli svijet, crno-bijeli svijet... Smile hehehe

i da se vratimo temi: i izjavi bore:"volim postene ustase." moje skromno misljenje: Jane Doe ne voli ustase, ni postene ni nepostene. Smile
IP sačuvana
social share
Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist.
Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist.

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Evo vratio sam se. Izvinite sto ste me cekali.

@Jane nesto

Da, u pravu si, tvoje "dobronamerno" savetovanje me nece naterati da promenim misljenje, narocito zato sto sam kada je ovo u pitanj potpuno siguran. Posto si bila u pravu, eto sada mozes da budes sretna i da ides da siris radost.

@All

Evo ovako. Bio sam se bas naostrio da napisem sve i svasta, ali basket je blagotvorno delovao na mene, tako da sam sve toizbacio iz sebe i izgubio zelju da se uopste dalje upustam  diskusiju, ali kao kulturna osoba i osoba od reci koja je obecala da ce vam se javiti posle basketa, evo samo ukratko.

Znaci ovako. Cinjenice nemam. Nemam ih zato sto sam vec rekao da sam to video kada sam imao deset godna ne nekom papiru i stvarno ne znam kakav freak bi trebao da budem da bi takve stvari cuvao 15 godina da bih vama ovde mogao da podnesem to kao dokaz. Da li cete mi verovati ili ne to je vasa stvar i ja tu ne mogu nista da ucinim, a i zasto bih se trudio da vas ubedjujem i bilo sta? Ako nekada budem kojim slucajem ponovo nasao tu pesmu, vrlo rado cu je objaviti. I jos nesto. To nije pesma od Prljavog Kazalista i ako se i tu pominje lupanje petama i tako dalje.

Sto se magazina tice ili ajde opet da budem precizan Toncija Huljica i ekipe oko njega, ne da sam siguran, nego sam potpuno siguran, tako da sigurniji ne mogu biti. Licno sam, svojim ocima i usima gledao izvodjenje te pesme koja je nesto najskaradnije i najbeskrupuloznije i sa najvise mrznje sto sam ja u zivotu cuo, a secam se i njihovih izraza lica, pa mogu da kazem i video. Naravno atmosfera je bila ala grand show, tako da sam tada prvi put razbio iluzije o Hrvatima kao civilizovanom narodu. Raspitaj se malo, cim su on to izvodili, neverujem da su snimali to na neki album, ali sigurno postoji negde neki video ili audio zapis, koji se sigurno moze naci preko p2p. Mnogo bih voleo da ovo neko nadje, jer mi je dosta vise ljudi koji toliko vole magazin kada znam sta su i kako radili za vreme rata.

Sto se Bore tice, ja njega volim, ili bolje receno voleo sam ga ranije. Sada je covek koje je u poslednje vreme iao dosta ispada i zato ga cenima manje nego pre. Covek je legendaran muzicar i roker. Ima bezbroj izuzetno kvalitetnih pesama, sto tekstualno, sto muzicki i to je nesto sto svako ko nije zaslepljen mrznjom prema njemu moze da vidi, ali opet kazem, neka slusa ko sta hoce i radi ko sta voli, ja tu ne mogu nista.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
pa prvo si krenuo pljuvati po juri stublicu, zatim "lupetao" o njegovim antisrpskim pjesmama... sad odjednom palamudis o "nekoj" pjesmi... evo, nadjoh na netu nesto o toj ominoznoj pjesmi u izvedbi magazina,... jel se radi o tome?

http://64.233.183.104/search?q=cache:KnPSCudt_kkJ:www.srpskadijaspora.com/komentar/1208_1/guestbook.asp+huljic+hrvatska+ustaska&hl=de

"bojna cavoglave" je pjesma koju je pocetkom devedesetih tada jos krezubi marko perkovic thomspon (nesto kao hrvatski baja mali knindza) pjevao. pjesma je odvratna, al je mila majka onome sto danas pjeva ("jasenovac i gradiska stara").

sto se tice huljica, ja sam ti potvrdila da je on govno nacionalisticko, samo sto je on jedno jako pametno govno nacionalisticko. on nikad za nikad nece prosipati, barem ne previse javno, nacionalisticke fore, jer treba se vala zivjeti i kru' zaraditi. s toga, ako je on i "producirao" tu pjesmu, on to nikad nije javno objavio, barem ja za to ne znam.  a spot pjesme "bojna cavoglave" sam vidjela i tamo nema ni tonchija ni magazina. nego samo nadrkanih rambo-hrvata koji "gone bandu". koliko se takodjer sjecam, svojevremeno kad je ta pjesma objavljena, ko fol po istinitom dogadjaju, jer to selo CAVOGLAVE stvarno postoji, tj. rodno mjesto tog thompsona, marko perkovic se sam hvalio da je napisao tu pjesmu. popravio je bio zube, i uljudio se... bio je cak i u braku sa danijelom martinovic (nekadasnjom pjevacicom magazina), al se za taj brak saznalo tek kad su se razveli (mozda je to ta veza izmedju huljica i thompsona)! al kao sto rekoh, thompson je sitna riba, to sto je huljic veliki haver sa ivicem pasalicem je sto puta gore.

i pored korova u hrvatskom narodu kao sto su tipovi poput thompsona, to naravno ne treba da se koristi kao objasnjenje da se generalizira i u isti kos trpaju svi hrvati.
IP sačuvana
social share

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosanka u zemlji Hrvata

Zodijak
Pol Žena
Poruke 78
Zastava Absurdistan
i rado bih jos dodala ovu: da kojim slucajem imas prilike vidjeti spot za pjesmu "reci, brate moj"  rekao bi da je pjesma i spot sasvim u redu, mozda prohrvatski, malo pateticna al eto, ima i strasnijh...

vidi i rijeci...

Citat
Ne pitaj me ništa, bilo je pa prošlo
Dabogda se ne ponovilo
Ja sam im'o sreće pa sam kući doš'o
A puno ih se nije vratilo

Reci brate moj, jesmo li prokleti
Pa se tako brzo sve zaboravi
Al' neka ned'o Bog, pa nas budu trebali
Opet će se gusta magla spustiti

Ne osjećam dane, tek poneko veče
Kad se sjetim naših pjesama
Tad i vino krene, k'o Čikola teče
Velebitska Vila doziva

Ne pitaj me ništa, tek svijeću upali
Za sve one što su za dom pali

Reci brate moj, jesmo li prokleti
Pa se tako brzo sve zaboravi
Al' neka ned'o Bog, pa nas budu trebali
Opet će se gusta magla spustiti

eto, reci mi sto mislis o ovoj pjesmi?
mali hint: po meni je ona sto puta gora od "bojna cavoglave." a recicu ti i zasto... samo da vidim, hoces li skuziti i bez mene...

IP sačuvana
social share

Martin Niemoeller
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Bio sam se bas naostrio da napisem sve i svasta
Vec si. Doduse nista tacno, ali dobro, uklapa se u pojam sve i svasta.
Ne vidim ni jedan razlog da ti sad nekom nesto takvim izjavama nabacujes.. sam si kriv sto si od 20 stvari koje si naveo pogresio u svakoj.. Niko te nije terao.

Citat
Znaci ovako. Cinjenice nemam.
Primeti se. Mada ipak ne bi bilo lose da na 3 strane imas bar jedan argumenat.

Citat
Licno sam, svojim ocima i usima gledao izvodjenje te pesme koja je nesto najskaradnije i najbeskrupuloznije i sa najvise mrznje sto sam ja u zivotu cuo, a secam se i njihovih izraza lica, pa mogu da kazem i video. Naravno atmosfera je bila ala grand show, tako da sam tada prvi put razbio iluzije o Hrvatima kao civilizovanom narodu. Raspitaj se malo, cim su on to izvodili, neverujem da su snimali to na neki album, ali sigurno postoji negde neki video ili audio zapis, koji se sigurno moze naci preko p2p. Mnogo bih voleo da ovo neko nadje, jer mi je dosta vise ljudi koji toliko vole magazin kada znam sta su i kako radili za vreme rata.
Toga je bilo i ovde, doduse mozda ne tako organizovano posto ovde nije bilo rata, ali zna se kako je se proculo za par likova koji su i dan danas velike cetnicke vedete.
Ja jesam slusao par konecrata o domovinskom ratu, nigde nisam primetio takvo nesto.
Ne iskljucujem to kao mogucnost, ali bih voleo da cujem konkretno tekst, posto je Kazaliste (moj omiljeni ex-yu bend) smatrano mozda i naj "ustaskijim" pa ni sa cuvenog koncerta iz '94 nije bilo takvih pesama. Bilo je mnogo hrvatskih nacionalistickih, ali sve te neke "srbe na vrbe" varijante nisam primetio. A koncert sam preslusao bar 20ak puta.

Citat
Covek je legendaran muzicar i roker. Ima bezbroj izuzetno kvalitetnih pesama, sto tekstualno, sto muzicki i to je nesto sto svako ko nije zaslepljen mrznjom prema njemu moze da vidi, ali opet kazem, neka slusa ko sta hoce i radi ko sta voli, ja tu ne mogu nista.
Covek je pesnik. Nije muzicar. Roker.. o tome se moze diskutovati, ali to moze i da stoji. A za bezbroj pesama, to svakako nije ni blizu realnosti. Cak i kod najokorelijih fanova, taj broj je ogranicen na 15ak. Kod mene je manje od 10, ali te su zaista izuzetne. Pre svega tekstualno, muzika je uvek bila losiji deo grupe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
@Jane...

Da li si ti procitala sta sam ja napisao, ili pises to tek tako na pamet? Da li sam ja rekao da sam licno, svojim ocima i usima, cuo i video koncert, znaci bilo je uzivo izvodjenje na kome je [n]Tonci Huljic[/b] i bar jos jedan clan magazina, kome ne znam ime, a mozda i vise njih, pevao kao slavuj pesmu koja je najustaskija pesma svih vremena koju sam ja cuo i mislim da se ni gospodin tomson ne bi postideo toga. Secam se veoma zivo, da se u refrenu pesme spominje klanje cetnika i proterivanje Srba iz Beograda. Ostakta pesme ne zaostaje, ali ovoga se veoma jasno secam. Sta je on posle kenjao i da li je demantovao ili ne uopste me ne zanima, jer ja znam vrlo dobro sta sam vidoe i cuo, i verujem vise svojim ocima i usima, nego Tonciju Huljicu, verovala ti u to ili ne.

@SF

Ja sam fan riblje corbe i imam sve njihove albume i tako dalje i mogu da ti kazem da posto je covek izdao do sada blizu 20 albuma i posto na svakom albumu u proseku ima bar pola izuzetno kvalitetnih pesama, a ako znas da na svakom albumu ima u proseku oko 15 pesama, onda mozes da zakljucis da ima malo vise od 15-tak pesama koje su kvalitetne. Medjutim glupo je uopste diskutovati o tome koliko riblja corba ima kvalitetnih pesama, sto je krajnje individualna stvar, kada ti meni neverujes da sam video nesto sto sam video, a sto nemam kod sebe kao materijalni dokaz.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2005, 10:41:03 od Bad Habbit »
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Reci mi jedan album a da nije best of a da ima vise od 10 pesama. A onda mi nabroj sta ti to dize prosek na 15.  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.