Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:36:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bojkot svega sto dolazi iz Slovenije!  (Pročitano 24839 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Citat: ivicaspas
Slovenija je prva podrzavala siptare pocetkom 90', medju prvima mora da ih prizna, pri tom zaboravlja ili ne sme da razmislja o teritorijalnom problemu sa Italijom. Isto vazi i za Hrvatsku, Bosnu i Makedoniju necu ni da spominjem.
Naravoucenije: batina ima dva kraja
Smile
Naravoucenije:  drž' se ti svojih teritorijalnih problema - pusti komšije ...

Procitaj sta si napisao.

Jesi?

Jos si tu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Slovenija je prva podrzavala siptare pocetkom 90', medju prvima mora da ih prizna, pri tom zaboravlja ili ne sme da razmislja o teritorijalnom problemu sa Italijom. Isto vazi i za Hrvatsku, Bosnu i Makedoniju necu ni da spominjem.
Smile
ma,pustili bi mi komsije kad nam ne bi stalno gurali prst i to u bolesno oko Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava n.s
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple galaxy P1000
vidim da ima naših komšija hrvata da li mislite da se neće opet sve pokrenuti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Samo jos nesto za ovo sa kosovom je kriv jedino Slobo i niko drugi da na kosovu nebi pravio sranje opste nebi doslo do toga
e sad servirali ste si sad jos pojedite I ja sam ako iskreno kazem protiv toga da kosovo postane drzava ali tako je sad to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni stvarno nije jasno kakav interes ima Slovenija da prizna jednu plemensku zajednicu koja se bavi proizvodnjom droge, i da pokvari odnose sa Srbijom.

Vratimo se malo , Slovenija kao i slicne zemlje nemaju svoje jasno ja nego se upravljaju iz centra imperie, bilo Washington, Brisel,London i oni tome sluze kao pioni dok lokalna elita valjda igra se vazna dok sprovodi tudje naredbe, klasican imperializam. Sada vidimo zloglasnu deklaraciju iz Vilniusa pre napada na Irak koju su potpisali vlada Slovenije i Hrvatske i drugih klienata. Pogledaj ko im upravlja tad i kako se to cinilo .

http://nato.gov.si/eng/press-centre/press-releases/1951/

Ten NATO candidates, including Slovenia, associated in the "Vilnius group" since 2000 on Wednesday adopted a declaration in support of U.S. policy toward Iraq. Slovenia, Slovakia, Romania, Bulgaria, Lithuania, Latvia, Estonia, Albania, Croatia and Macedonia

The statement was also hailed by the chair of the U.S. committee for NATO Bruce Jackson, who said that the newest members of the European community agree that the tyranny of Saddam Hussein must be confronted and that it is time for the UN to act.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
Smile
NIsam nista lose mislio, samo ne mogu da shvatim zasto komsije cute, jos ce i da priznaju tu nakaznu drzavu, a vec sutra mogu oni da se nadju na udaru. Nemoj da mislis da se ovde zavrsava Balkanska prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Samo jos nesto za ovo sa kosovom je kriv jedino Slobo i niko drugi da na kosovu nebi pravio sranje opste nebi doslo do toga
e sad servirali ste si sad jos pojedite I ja sam ako iskreno kazem protiv toga da kosovo postane drzava ali tako je sad to

Рекао си шта си имао, налупетао си масу глупости, а сада крени ка излазу!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uh sine počelo je to davno, davno ........ arnautska pobuna 1913 pa .......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ma daj brate ne mozes to meni reci koji sam se napio 5 oktobra od rasterecenja. Oni su gadjali Slobu zbog Srbije kao dokaz da su oni za muslimane isto kao sto su za Israel i da ovladaju ovim prostorima, klasican imperializam. Sloba je davno otisao ali oni su davno skinuli maske  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava n.s
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple galaxy P1000
zigi jel timaš više ili manje od 16.g.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:36:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.