Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:15:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bojkot svega sto dolazi iz Slovenije!  (Pročitano 24855 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava n.s
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple galaxy P1000
prodji malo net-om  pa pogledaj statistike od 1974.g. kada je sve prebačeno na republike i pokrajine,pa vidi gde su išle pare.i molio bih da se ovako nenačitani i neobavešteni ne javljaju jer ono što si pročitao u svojoj novoj istorijskoj čitanci proveri još negde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ma vama je u interesu da imate tržište i da zaradite kintu.tako je bilo i u prošlosti ja mogu sa moje 43.g. da to pričam i da tvrdim.ali mogu ti reći i da su vaše žene uvek više volele ovaj balkanski prost nego vaš fini.ma bežite mi više sa očiju bili ste naši konjušari i služavke,to govorim iz ličnog iskustva dok vas tito i dolanc nisu uzdigli.ma sklonite se od nas što dalje i ne dirajte nas i ne komentarišite.nikoga ne mrzim ali vas baš ne volim.
kad si toliko mudar i star priznaj da je u Jugi Slovenija i Hrvatska zivjela celu Jugoslaviju (sve su pare isle u Beograd)pa sad kazi da nije istina.
Gluposti, pare su išle na Šišptare, na Crnogorce, na izfradnju Dalmacije, Skoplja, Olimpijadu u Sarajevu. Od 70. nije ništa išlo u Beograd. Ali su zato fabrije iz Beograda i Srbije demontirane i nošene u Maribor.
KAko ja znam svi glavni organi u jug bili su u Beogradu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ma vama je u interesu da imate tržište i da zaradite kintu.tako je bilo i u prošlosti ja mogu sa moje 43.g. da to pričam i da tvrdim.ali mogu ti reći i da su vaše žene uvek više volele ovaj balkanski prost nego vaš fini.ma bežite mi više sa očiju bili ste naši konjušari i služavke,to govorim iz ličnog iskustva dok vas tito i dolanc nisu uzdigli.ma sklonite se od nas što dalje i ne dirajte nas i ne komentarišite.nikoga ne mrzim ali vas baš ne volim.
kad si toliko mudar i star priznaj da je u Jugi Slovenija i Hrvatska zivjela celu Jugoslaviju (sve su pare isle u Beograd)pa sad kazi da nije istina.
Gluposti, pare su išle na Šišptare, na Crnogorce, na izfradnju Dalmacije, Skoplja, Olimpijadu u Sarajevu. Od 70. nije ništa išlo u Beograd. Ali su zato fabrije iz Beograda i Srbije demontirane i nošene u Maribor.
KAko ja znam svi glavni organi u jug bili su u Beogradu

Па неће ваљда да буду у Љубљани!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
Ovoliki broj samostalnih drzavica na ovako malom prostoru, to nece na dobro da izadje. Slovenija je prva podrzavala siptare pocetkom 90', medju prvima mora da ih prizna, pri tom zaboravlja ili ne sme da razmislja o teritorijalnom problemu sa Italijom. Isto vazi i za Hrvatsku, Bosnu i Makedoniju necu ni da spominjem. Naravoucenije: batina ima dva kraja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava n.s
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple galaxy P1000
ali nisu zadnjih 20 g. imali nikakvu vlast-možda je to bila greška?kad smo legali za korušku i za deo regije trsta onda smo vam bili najmiliji.kada smo primili izbeglice iz slovenije 1941.g. onda smo bili ok. ali kada smo branili naše onda ste se odmah prišabačili jačem i mi smo vam bili prokaženi-hvala vam-praštamo a ne zaboravljamo!
moram još ovo da dopišem kada je na youtube bio snimak paljenja šiptarske pekare bili ste najbrojniji u komentarima.ja sam imao posao sa tom pekarom i prekinuo ga bez obzira na gubitak-moj.a na snimke kada ste pobili našu decu na granici nikada niste ni sudski postupak pokrenuli.da ne pričamo koliko ste poštenih ljudi stavili u socijalnu bedaru što nećete da im date zaslužene penzije.koliko ljudi ste sjebali što im ne date državljanstva i dozvole boravka.lako je vama biti uz šiptare kada su vam tako daleko.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 18:11:09 od dragankokalo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC 
Meni stvarno nije jasno kakav interes ima Slovenija da prizna jednu plemensku zajednicu koja se bavi proizvodnjom droge, i da pokvari odnose sa Srbijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jedno pitanje Zasto je Slovenija opste kriva da je Kosovo postalo svoja drzava.Nismo jih jos ni priznali a vi bi zaratili sa Slovenijom bojkotirali bi slo proizvode itd...a izvinite nama je u interesu da vam pomognemo na putu u EU
Pa zato sto mi znamo da cete vi priznati,kao i Hrvati...da ne bi naljutili velikog tatu,pa da vas ko malu decu ne isprebija po guzi Smile
pa imate i vi velikog tatu Ali on nije sprecijo da vas bombandirajo kad je bilo sranje na kosovu

Izvini ali ko je srpski "tata" ?

Cek da pogodim, mozda Rusija ? Pa ja mislim da je to samo fabula zapadna posto Rusija nam nikad nije bila dousnik niti vladala nama ni u kom smislu posebno ne u 90tim

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
Merkator na Novom Beogradu evakuisan zbog dojave o bombi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Meni stvarno nije jasno kakav interes ima Slovenija da prizna jednu plemensku zajednicu koja se bavi proizvodnjom droge, i da pokvari odnose sa Srbijom.

То је интерес искомплексиране нације, која пакошћу доказује свој идентитет.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat: ivicaspas
Slovenija je prva podrzavala siptare pocetkom 90', medju prvima mora da ih prizna, pri tom zaboravlja ili ne sme da razmislja o teritorijalnom problemu sa Italijom. Isto vazi i za Hrvatsku, Bosnu i Makedoniju necu ni da spominjem.
Naravoucenije: batina ima dva kraja
Smile
Naravoucenije:  drž' se ti svojih teritorijalnih problema - pusti komšije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 00:15:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.