Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:44:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bojkot svega sto dolazi iz Slovenije!  (Pročitano 24927 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Бомбардовања је било зато што су то Американци и Европљани  хтели. Да ли ти знаш да је Милошевић прихватио споразум из Рамбујеа а онда су Американци написали анекс споразума где су тражили потпуну окупацију Србије НАТО трупама и Милошевић је одбио. Американци су хтели да бомбардују по сваку цену. Косово је ту било само повод јер и када је Милошевић прихватио да се повуче са Косова они су тражили немогуће, тражили су целу Србију.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 10:38:33 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ма јок и нису узели, а шта су радили 1999. године? Истерали нас дивљачким бомбардовањем.

To ne odobravam. Ali to bombardovanje bila je samo posljedica nekih stvari od prije...Kao što je i ta nezavisnost.

Bombardovanje osiromasenim uranijom posledica nekih stvari??? Decko pa ti si bolestan do jaja.
Jedini argument je Medjunarodno pravo, a to se izgleda krsi na svakom koraku, i ako ne zelis da se ponasas u skladu sa istiim stvarno odjebi krupnim koracima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Vecini Slovenaca je sad najveca briga da li ce moci da dodju u Gucu na leto... ti ljudi nas ne mrze, cisto da znate, i vi svi sto pricate o mrznji, ne poznajete nikoga odande sigurno... ali to vas ne sprecava da sudite... sto se tice bojkota, imali ste priliku da ne kupujete mleko pre par nedelja, jer domace mlekare nam prodaju skuplje mleko nego bilo gde u okruzenju, pa je imlekovo mleko skuplje u Srbiji nego u Crnoj Gori. Za to je ljude bolelo uvo, a sad je bitno da bojkotujemo Merkator... da nije jadno bilo bi smesno... ne zaboravite da se tu zaposlilo i par hiljada ljudi, koji su pre toga verovatno radili na crno po raznim radnjicama, trafikama, dragstorima kod "nasih" gazda za par hiljada dinara mesecno...   
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 11:02:42 od spindle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Ali to bombardovanje bila je samo posljedica nekih stvari od prije

А те неке ствари су биле само последица нечег другог и тако унедоглед...

Проучи мало боље историју те "демографске" победе шиптара и увода у сукобе па тек онда можемо да причамо...
Овако си само још један бивши брат који је подлегао стереотипима који се форсирају са запада...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
meni je bolno kad čitam sve to. nije me briga za tu vašu Guču i slično, nikad nisam bio tamo i vjerojatno nikad neću ni iči, jer ne volim te masovne primitivne pijanke, jedino što sam 3 puta bio u BG i to je bilo sve! I zato je meni lično posve svejedno, šta si vi mislite o nama al mislim, da imate vi svejedno veću korist od nas nego mi od vas.

A što se tiče odnosa do Slovenca; sramota je, da se nije pojavio nijedan topic na bojkot recimo zapadne ili konkretno američke robe, nego samo slovenske. pa zašto samo naše? Jel smo mi jedini u toj 'igri'? Zar smo priznali Kosovo, zar ćemo ga možda prvi? E zato mi se postavlja pitanje, zašto mi? A po drugoj strani, kupovat ćete i dalje Nike cipele, Lewiske pantalone i slično, jel? Pa Motorola telefone, jel? Glavno da sjebete Slovence, pa da...Mi smo navukli amere i tu sranje, jasno. pa i čitav zapad...hehe, čak smo krivi i za što, za svu s*anje na Balkanu, jel?

А те неке ствари су биле само последица нечег другог и тако унедоглед...

Проучи мало боље историју те "демографске" победе шиптара и увода у сукобе па тек онда можемо да причамо...
Овако си само још један бивши брат који је подлегао стереотипима који се форсирају са запада...

A ko neko gradi mišljenje na stereotipima, to ste sad vi!
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 11:33:25 od Kamarilo »
IP sačuvana
social share
Ljubi svoju zemlju i blagoslovljen plod
i ponosno po njoj hodaj svoj zemaljski hod
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
meni je bolno kad čitam sve to. nije me briga za tu vašu Guču i slično, nikad nisam bio tamo i vjerojatno nikad neću ni iči, jer ne volim te masovne primitivne pijanke, jedino što sam 3 puta bio u BG i to je bilo sve! I zato je meni lično posve svejedno, šta si vi mislite o nama al mislim, da imate vi svejedno veću korist od nas nego mi od vas.

A što se tiče odnosa do Slovenca; sramota je, da se nije pojavio nijedan topic na bojkot recimo zapadne ili konkretno američke robe, nego samo slovenske. pa zašto samo naše? Jel smo mi jedini u toj 'igri'? Zar smo priznali Kosovo, zar ćemo ga možda prvi? E zato mi se postavlja pitanje, zašto mi? A po drugoj strani, kupovat ćete i dalje Nike cipele, Lewiske pantalone i slično, jel? Pa Motorola telefone, jel? Glavno da sjebete Slovence, pa da...Mi smo navukli amere i tu sranje, jasno. pa i čitav zapad...hehe, čak smo krivi i za što, za svu s*anje na Balkanu, jel?

Opusti se... niko normalan ne mrzi druge ljude samo zato sto su razlicite nacionalnosti... A cinjenica koja i mene iznenadjuje je samo veliki broj ljudi u Sloveniji koji se pale na grand show, gucu i sl... ne mislim da je to ni dobro ni lose, samo je konstatacija...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 

Opusti se... niko normalan ne mrzi druge ljude samo zato sto su razlicite nacionalnosti... A cinjenica koja i mene iznenadjuje je samo veliki broj ljudi u Sloveniji koji se pale na grand show, gucu i sl... ne mislim da je to ni dobro ni lose, samo je konstatacija...

Smile
Da, to je Slovencima u krvi. No, ja se ne palim na takve stvari i te masovne pijanke. ako sam iskren, čini mi se totalno glupo putovati 600km samo zato, da se tamo totalno napiješ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat

Лепо сам ти рекао да мораш много да научиш ако желиш да се пискарамо овако...
Не можеш да гракнеш нешто и да очекујеш од нас да ти декламујемо целу историју Балкана...
Што је најгоре после тона аргумената знате онако игнорантски да наставите по старом...

Проблем није настао Милошевићем нити је тако млад...
Свако банализовае ситуације са тим објашњењем је смешно...
А чак и да је тако није довољно да би се демократксој држави отимала земља...

Стварно те саветујем да напустиш тему ако не желиш да научиш ситуацију која је довела до овога...

Што се тиче бојкота, он је најнормалнија ствар у дипломатији. Бојкотујеш онога кога можеш, оне велике на дираш као оне мале...
Ви сте мали и мислим да не би требао да узимаш то лично
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Citat

Не можеш да гракнеш нешто и да очекујеш од нас да ти декламујемо целу историју Балкана...
Што је најгоре после тона аргумената знате онако игнорантски да наставите по старом...

Стварно те саветујем да напустиш тему ако не желиш да научиш ситуацију која је довела до овога...

Што се тиче бојкота, он је најнормалнија ствар у дипломатији. Бојкотујеш онога кога можеш, оне велике на дираш као оне мале...

Oprosti, to što si napisao, je glupost. Ako imaš toliko toga da kažeš o situaciji koje navodno ne poznajem, onda mi je objasni! Ali situacija i okolnosti koje su do toga dovele, išle su u takvom smjeri i tu se ne može više ništa, zar nije tako? I bezveze je sad patiti za nečim izgubljenim; jebi*a, stvari nisu išle tako kako bi vi htjeli, tako ti je to u životu!

A što se tiče bojkota, tu se nikako ne slažem s tobom; u stvari tvoj mi odgovor poručuje nešto takvo: bojkotirat ćemo vas Slovence, zato jer ste jedni od mnogih koji će možda priznat Kosovo. nećemo bojkotirat Amere na koje se najviše ljutimo, ni Makedonce koji su već isporučili da će priznat Kosovo,ni Njemce, Talijane, Austrijance, gotovo nikooga osim slovenca. E, ako to nije licemjerstvo onda ne znam šta je!
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 11:50:48 od Kamarilo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

Oprosti, to što si napisao, je glupost. Ako imaš toliko toga da kažeš o situaciji koje navodno ne poznajem, onda mi je objasni! Ali situacija i okolnosti koje su do toga dovele, išle su u takvom smjeri i tu se ne može više ništa, zar nije tako? I bezveze je sad patiti za nečim izgubljenim; jebi*a, stvari nisu išle tako kako bi vi htjeli, tako ti je to u životu!

A što se tiče bojkota, tu se nikako ne slažem s tobom; u stvari tvoj mi odgovor poručuje nešto takvo: bojkotirat ćemo vas Slovence, zato jer ste jedni od mnogih koji će možda priznat Kosovo. nećemo bojkotirat Amere na koje se najviše ljutimo, ni Makedonce koji su već isporučili da će priznat Kosovo,ni Njemce, Talijane, Austrijance, gotovo nikooga osim slovenca. E, ako to nije licemjerstvo onda ne znam šta je!

ja radim u Austrijskoj firmi, nek je bojkotuju samo da je ne bombarduju "junaci"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:44:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.