Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 18:12:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bojkot svega sto dolazi iz Slovenije!  (Pročitano 24937 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nema od tog posla s bojkotom ništa, nažalost. Moram da kažem da se džabe zaluđujemo. Pa naše firme sa Šiptarima prisno sarađuju i to neće prekinuti, šta onda dalje reći. Pojedinci će prihvatiti ideju o bojkotu Merkatora i Rodića (ja prvi), ali mnogi neće (u Rodiću je roba najjeftinija i posle reci nekom da tamo ne kupuje). Moja ideja bi dala najbolje rezultate, ali je još nerealnija od ovog bojkota, a to je, u kratkim crtama: da se prekine svaka vrsta ekonomskih odnosa sa Šiptarima, da se strogo kazni svaki pokušaj šverca dole, da se naši dole pomažu iz budžeta kako ne bi trpeli posledice prethodnih odluka, i tako par godina i eto Šiptara na kolenima u Beogradu sa pocepanim ugovorom o nezavisnosti. Ovo je u kratkim crtama, razradio sam to dosta opširnije, ali me mrzi da sada pišem tačku po tačku.

Nemoj da se neko sada tripuje da pišem nebuloze, jer sam i sam rekao da je plan nerealan, najviše zbog naše nesloge, jer nismo u stanju ni danas da budemo složni u ovakvom trenutku, ne vidim kako bismo to uspeli na duži rok. Ali, da se ja pitam (kao što se ne pitam), tako bi se radilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

...and justice for all!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3310
Moja baba je posle II svetskog rata došla iz Slovenije u Banat, treba li da je bojkotujem?

Merkatorov tržni centar mi je 200m od kuće, treba li da ga izbegavam i pazarim kod komšije u radnji, koji ionako sve kupuje u Merkatoru pa posle digne cenu za 10din?

Najbolja drugarica mi je Slovenka (iz Novog Sada), da prekinem 20 godina prijateljstva?

Veš-mašina mi je marke Gorenje, pa da perem na ruke onda i kuvam gaće u loncu?

Pošto imam i srpske(1/2) i hrvatske(1/4) i slovenačke(1/4) krvi  u sebi, ne znam koji deo je za bojkot. I svake godine idem u Hrvatsku na more, gde niko ne vodi ovako besmislene rasprave u kakvu sam se sad i sam upetljao.

Neće ni Merkator (ni Slovenija) propasti, ako neki ljudi neće da pazare tamo.
IP sačuvana
social share
U istini su dugačke noge.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

Pošto imam i srpske(1/2) i hrvatske(1/4) i slovenačke(1/4) krvi  u sebi, ne znam koji deo je za bojkot. I svake godine idem u Hrvatsku na more, gde niko ne vodi ovako besmislene rasprave u kakvu sam se sad i sam upetljao.

savetovao bih ti da ne trubish previshe o svom poreklu , pogotovo ako slovenija prizna kosovo . nikad se ne zna ko sve ovo chita ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

savetovao bih ti da ne trubish previshe o svom poreklu , pogotovo ako slovenija prizna kosovo . nikad se ne zna ko sve ovo chita ...  Smile

Ako čita neko iz nevladinog sektora, eto njemu ponude za posao koliko sutra. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 811
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3x
Bojkot neceg treba da bude samo test klektivne svesti (koju mislim da Srbija nema kada je u pitanju ekonomija), ali se sigurno ne bi dopalo Slovencima da im jednog dana udje u Merkator par hiljada ljudi manje nego obicno. Zapadnim firmama je svaki dolar/euro bitan i prica o bojkotu po meni ima smisla totalno! Ja licno bojkotujem godinama hrvatske proizvode jer moj narod pljuju kad god im se ukaze prilika, a od pre par meseci vise ne pijem radenska ice tea, iako mi se dopada. jednostavno cu da kupim indijski ako treba, ali slovencu moj dolar nece ici vise u dzep!
IP sačuvana
social share
Ljubav je trijumf maste nad inteligencijom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Moja baba je posle II svetskog rata došla iz Slovenije u Banat, treba li da je bojkotujem?

Merkatorov tržni centar mi je 200m od kuće, treba li da ga izbegavam i pazarim kod komšije u radnji, koji ionako sve kupuje u Merkatoru pa posle digne cenu za 10din?

Najbolja drugarica mi je Slovenka (iz Novog Sada), da prekinem 20 godina prijateljstva?

Super , ti si prosperitetan, jer ionako će Srbi sve zboraviti i nastaviti sa Slovencima kao da ništa nije bilo. Tako je bilo sa Hrvatima u par navrata, biće tako i sa Šitarima. Posledice se vide ..........po nama pljuju mi nestajemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nece propasti, ali ce osetiti i to je sasvim dovoljno. Inace, bojkot robe verovao ili ne nije nikakav srpski izum i sasvim je legitiman vid izrazavanja nezadovoljstva zbog necije delatnosti. Slovence bi to trebalo navesti na razmisljanje koliko njima KiM znaci, pa ako zakljuce da je KiM za Sloveniju zivotno pitanje onda ce progutati bilo kakvu nastalu stetu, ali ako pak zakljuce da je to za njih sporedno pitanje onda ce i relativno mala steta biti dovoljna da ih navede na promenu ponasanja. Ali, odluka je ipak njihova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Није проблем у народу. Народ је послушан, народ следи пример владајуће елите која то не дозвољава. И који ђаво их плаћамо ако не могу да одјебу чак ни једну Словенију. Ако већ трпимо срања од великих држава не морамо од њих. Председник, премијер и сви министри треба да поведу бојкот против Словеније, да уведу царине, санкције и остало. Ако то из разних разлога није могуће (међународни споразуми и сл.)  могуће је макар повести хистерију у медијима, да се као неморални означе сви који купују словеначко, да се неформалним каналима блокира словеначка роба и привреда и сл. и да видиш како нико неће да купује.

Како су Хрвати и Словенци знали да одјебу Мишковића и ником ништа. У осталом видећемо како ће реаговати ДС. Они држе све полуге у медијима и економији. Њихова је одговорност пре свега.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Slovenci su sto bi rekao nas narod k.... ali ja ih iz pristojnosti nazivam lesinarima.Jebote dezelnici koga vi imate za prijatelje osim onih od kojih imate neku korist.Pa sm... nemci vas smatraju za otpad ali vam to ne smeta da im se zavucete do prostate, ma da vam nije bilo blesavih Srba nikad i ne bi imali drzavu a to isto vazi i za kroate

Hehe, vidim da gradiš svu svoje mišljenje na stereotipima. Ja lično imam za prijatelje ljude koji mi se sviđaju i mogu da ti kažem, da mi je gotovo najbolja prijateljica Srpkinja iz Beograda, koja mi svake godine dolazi u posjetu. Pa i ja ponekad odlazim do nje u BG. Smile
Tako da o Srbina nemam loše mišljenje, u stvari o vama imam veoma dobro mišljenje. Ali OK, ja se još uvek nadam da će se ta glupa situacija smiriti i da će stvari na kraju svega iti normalnim putem dalje.

Bravo Stari! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2008, 07:32:05 od Kamarilo »
IP sačuvana
social share
Ljubi svoju zemlju i blagoslovljen plod
i ponosno po njoj hodaj svoj zemaljski hod
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Постоји нешто у међудржавним односима што се зове реципроцитет. Нема ту места емоцијама. Могу Словенци као народ да нас воле до прекосутра (али то је један веома мали занемарљив број) али једино меродавно у међудржавним односима је званична политика, а она је отворено непријатељска. Ако Словенија призна независност Косова и ако Србија има и мало достојанства морамо прекинути све односе са њима укључујући дипломатске и економске. Ја не знам куд ћеш горе манифестације непријатељства од разбијање државе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 18:12:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.