Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 02:45:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BMW fun club  (Pročitano 172399 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
BMW M5 - moćna mašina od 600 konja

Sledeći BMW M5 će stići 2011. ili 2012. godine, i kao što je običaj, što se dolazak jednog modela više bliži, to više detalja izlazi na videlo.

Kada je o M5 reč, oči mnogih automobilskih entuzijasta su uprte u ono što se nalazi (ili će se naći) ispod haube.

Uglavnom, dobra vest je da će bavarska superlimuzina po svemu sudeći zadržati moćni V10, mada se šuška i o 4,4 litarskom twin-turbo V8 koji pogoni aktuelne X5M i X6M. Ukoliko V8 bude "u akciji", procenjuje se da će raspolagati sa preko 600 KS, i na taj način se malo "odvojiti" od Audija RS6.

Što se "konja" tiče, tu nije kraj jer BMW planira da u najmoćniju "peticu" instalira i KERS, poput onog u Formuli 1, da bi se još više povećale performanse i ekonomičnost. Start-stop postavka se podrazumeva, kao i osmostepena transmisija sa dvostrukom spojnicom.

Da ponovimo, predstavljanje bi trebalo da se desi 2011., a početak prodaje 2012. godine.

Izvor: MTS-Mondo
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 14:15:12 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61500
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Nurburgring:
Nick Heidfeld protiv Troy Corsera

Za ljubitelje i prijatelje BMW F1 Sauber tima organizovan je jednodnevni spektakl na stazi Nurburgring. Prisutni su imali priliku da vide zvezde BMW-a, Nick Heidfelda i Troy Corsera u izmenjenim uloga.

Samo za ovu manifestaciju superbike vozač, Troy Corser, seo je u F1 bolid sa 700 KS, dok je Heidfeld imao zadatak da sedne na novi suberbike motocikl BMW S1000RR sa 200 KS.

Krug koji su obišli zajedno Nemac i Australijanac bio je čisto demonstrativni, ali se čini da su vozači bili prepuni utisaka.

Nick Heidfeld: "Bilo je to senzacionalno iskustvo - zahvaljujem svima! Već sam se odlično zabavio vežbajući na street bike mašini tokom jutra, a uspeo sam i da napravim prve ogrebotine u zoni kolena mog trkačkog odela. Naravno, jako sam želeo da dotaknem asfalt tokom prolaska kroz krivine sa trkačkom mašinom, pa sam i tu zaradio koju ogrebotinu.

Očekivao sam da superbike mašina bude veliki skok u odnosu na serijski motocikl, ali sam na kraju opet bio iznenađen. Razlika je ogromna. Superbike mašina je mnogo agresivnija, ima bolje prijanjanje i superiorne kočnice, ali je na drugoj strani i lakša za vožnju, jer možete lakše da je kontrolišete.

Upravljanje je izuzetno precizno. Očigledno, daleko sam miljama od limita superbike motocikla i zato mi je žao što nisam uspeo da napravim mnogo više krugova".

Dvostruki superbike šampion Troy Crorser (37): "Bilo je neverovatno! Bolid je tako dobro izbalansiran, a kočnice su fantastične. Gume daju neverovatno prijanjanje, dok je upravljanje veoma precizno, a istovremeno daje i dosta povratnih informacija.

Prosto ne mogu da verujem koliko kasno možete da kočite. Znam da sam kočio prerano i zato mi je žao što nisam bio u mogućnosti da provedem dan, dva sa automobilom kako bih otkrio sopstvene mogućnosti u njemu. Želeo bih da zahvalim svima koji su mi pružili ovu piliku i nadam se da neće biti poslednja."

Drugi vozač F1 Saubera, Robert Kubica, kao i drugi vozač BMW Mottorad Superbike tima, Ruben Xaus , provozali su svoje mašine skraćenom verzijom F1 staze, dok je Španac imao priliku da proba i BMW 320si WTCC auomobil.

Taxi vozače za posetioce manifestacije glumili su Augusto Farfus, Jörg Müller, Sergio Hernández i Claudia Hürtgen u WTCC vozilima, BMW-u M3 GT4 i BMW-u M5. Gosti su i sami imali mogućnost da provozaju BMW M3 i Formula BMW bolide.

Autor: Nenad Mirković - NacionalnaKlasa
« Poslednja izmena: 23. Jul 2009, 00:43:38 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
BMW ipak ostaje u WTCC-u?

Nakon objave povlačenje BMW-a iz F1 šampionata mnogi su postavili pitanje šta će se desiti sa učešćem Bavaraca u Svetskom šampionatu turističkih vozila (WTCC)?

S obzirom da BMW-u ne cvetaju ruže ni u WTCC-u pojavile su se glasine da je isti razvoj događaja moguć. U saopštenju za medije BMW je pokušao umiriti ove glasine.

"BMW će nastaviti svoj program u veikom broju sportskih auto-moto šampionata: BMW će se pojaviti na startu šampionata tuističkih vozila...", navedeno je između ostalog u saopštenju.

Sam BMW je u nekoliko navrata naveo da je njihov WTCC program u opasnosti, što je bilo delimično izazvano i sporom oko regulisanja specifikacija TDI rivala iz Seata.

BMW se trenutno takmiči u WTCC šampionatu sa modelom 320si, a vozačka postava fabričkih mašina okuplja zvučna imena: Augusto Farfus, Jörg Müller, Andy Priaulx, Alessandro Zanardi i Sergio Hernández.

Autor: Nenad Mirković - NacionalnaKlasa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
IND Silverstone II BMW serija 3 Cabrio

Tjuner IND je pažnju nedavno privukao svojom Dakar Yellow modifikacijom aktuelnog BMW-a M3 E92, a sada su se pozabavili i E93 Cabrio varijantom serije 3.

Ovoga puta, odlučili su se za smireniji vizuelni nastup, pa Silverstone II BMW E93 Cabrio ima srebrnu boju karoserije, modifikovane branike, novi Challenge zadnji difuzor, BBS LM točkove od 20 inča (20×9.5 napred i 20×10 pozadi), gume Nitto Invo 255/30/20 napred i 285/30/20 pozadi, Eisenmann Sport izduvni sistem, par novih detalja u kabini...

Izvor: AutoBlog

IND će inače za E93 Cabrio uskoro ponuditi još novih elemenata, ali o tome detalji tek slede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia N900,N97mini,N95
jao majko moja mila, pa zar postoji neshto lepshe na owom swetu  Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung i8510 innov8
Bardo bardo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG LB40
brate za mene postoji samo jedan auto na svetu to je bmw e38!!! svi ostali su pokusaj da to budu. . .  do sada sam ih imao 3, nemeravam da kupim 750il individual u mom stilu, nesto nalik ovome. . .  zop svima PendulaP7

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
tghu.JPG (0 KB)
IP sačuvana
social share
P7
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
ovaj zadnji(i predzadnji,valjda je to isti) su extra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Jbg ja sam ljubitelj bmw-a i posedov'o sam jednog, medjutim ljudi cesto umeju da preteraju u budzenju, a cesto i nemaju ukusa. ..  pa recimo ova prva slika u drugom redu ove sedmaje mi ocaj. . . mahagoni, crvena koza , ostatak crn. . .bas je ruzno. . . i sva ta budzenja mu jednostavno ne stoje , to je sedmica, treba da bude elegantna, predsednicka. . .

Budzenje je za manje modele. . . .

Definitivno najbolji bmwi u kojima sam se vozio. . . 330xd novi coupe - nenormalan auto potpuno , i 530xd, slicno al drugaciji feeling. . .

A moj omiljeni je pored 3 Coupea i novog i pre njega, definitivno 5ica - predsednicka pratnja tj e39. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 02:45:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.