Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bliži se najveće pomračenje Sunca u poslednjoj deceniji [ sprem'te ćebad]  (Pročitano 11280 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung Galaxy S2
Jesi li ih izbrojao?  Smile Smile

Ja licno nisam. Mediji su se tada i danas bavili time. Vidi prvi post.

Inace se secam dogadjaja. Rekao sam popeli smo se na zgradu sa ravnim krovom i pogledali pustinju oko nas.
Znam da je i saobracaj stao.

Znam i kako su taj dogadjaj pratili u drugim drzavama evrope.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Ti si bio na dva mesta u isto vreme... Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung 111111
Nije tacno da je u promilima Smiley u svetu vlada opste misljenje da su ameri glupi.
Mozda kvazi doktora i nema malo kao  ni oni kojih im slede teorije.
Da se ne lazemo sve debilnosti poticu iz EU I USA.
Dva dana mirno trecu rampage u nekoj skoli.

Enivej,i dalje je ovo manja debilnost od retardiranih Amera i jos glupih ljudi iz EU.
Na primer mene ovo podseca na dogadjaje kada padne sneg ili se desi neka prirodna pojava u nekom predelu sveta gde je bas retka.

Ali nemoj da govorimo koliko su retardirani Ameri Smiley Koji mesaju Srbija-Sibir-Sirija ili nmg na karti da nadju neke od jacih drzava.
Da ne govorimo o pojedinim zakonima , gde ne smes sa konjem da udjes u sobu i slicno.
Ili da govorimo

objavio rezultate ankete koji pokazuju da većina građana SAD ne zna kako se zove pokrajina koja je proglasila nezavisnost od Srbije.

20 procenata odraslih stanovnika SAD veruje da se Sunce okreće oko Zemlje, dok 25 procenata američkih tinejdžera, koji samo što su završili izučavanje ili još proučavaju nacionalnu istoriju u srednjoj školi, veruje da je Kolumbo stigao u Novi svet posle 1750.

Upitani da navedu državu čije ime počinje slovom U (na engleskom se izgovara ju), ti stanovnici SAD su odgovarali Jugoslavija, Juta i Utopia. Jedan mladić ne zna da kaže gde se nalazi(o) Berlinski zid; drugi ne zna kojoj religiji pripadaju budistički monasi (prvo je probao da se "izvuče" sa islamom); treći smatra da je Fidel Kastro pevač; četvrti Italiju smešta na Bliski istok. Lepa sredovečna gospođa se priseća da su SAD dobile rat u Vijetnamu. Upitan koliko stranica ima trougao, jedan promišljen gospodin odgovara četiri, što je kasnije opovrgao još promišljeniji tinejdžer koji je na početku tvrdio da nema nijednu, a kasnije je dao "konačan odgovor": jednu.

Citat
Skoro petina Amerikanaca smatra da je njihov predsjednik Obama Musliman, dok samo njih 39 posto, mlađeg uzrasta, vjeruje u Darwinovu teoriju evolucije.

Rezultati istraživanja iz 2005. godine pokazali su da je njih 21 posto uvjereno u postojanje vještica, skoro polovica ih vjeruje u šesto čulo, nešto više od trećine u duhove, dok se astrologiji priklanja četvrtina njih. Iako su ovi rezultati nešto stariji, pretpostavlja se da se nisu bitno promijenili u posljednjih pet godina.

Iako su otklonjene sve sumnje u umiješanost Saddama Husseina u napad 11. septembra, mnogi od njih, još uvijek vjeruju u tu pretpostavku. Iako je i sam Bush demantovao bilo kakvu Husseinovu povezanost sa napadom, 41 posto njih još je uvijek priklonjeno toj mogućnosti.

Možda najveća glupost od svih nabrojanih jest vjerovanje petine Amera u geocentrički sistem. Iako je heliocentrizam "na snazi" još od 16. vijeka, svaki peti Amerikanac vjeruje još uvijek da se sunce okreće oko zemlje, a ne obratno.

Svoje su znanje Amerikanci dokazali u poznavanju imena sedam patuljaka, pa je tako čak tri četvrtine njih znalo imenovati najmanje dva, dok je potpuno drugačija slika bila sa imenovanjem svojih sedam vrhovnih sudija.

Njih 63 posto ne zna gdje se nalazi Irak, a devet od njih deset na karti ne može pronaći ni Afganistan, čak ni kad im se da ograničenje na Aziju.

Što se tiče religioznosti, njih dvoje od pet, smatra da bi škole trebale uvesti molitvu na satove, koju bi vodili učitelji ili učiteljice.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Jesi li ih izbrojao?  Smile Smile

Inace se secam dogadjaja. Rekao sam popeli smo se na zgradu sa ravnim krovom i pogledali pustinju oko nas.

Не лупетај  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2015, 12:47:00 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Jesi li ih izbrojao?  Smile Smile

Можда је стао јер су и остали хтјели да гледају.  Smile Наш народ можда јесте глуп и заостао, али ништа више или мање него остали народи. Не знам гдје су стављали ћебад на прозоре, ја се сјећам да смо тог дана циркали пиво.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115

Slava im Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Eh taj gugl i 2 minuta izgubljenog vremena.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung 111111
 Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
 Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia krntija
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.