Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 09:13:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blizanac  (Pročitano 53107 puta)
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ja sam blizanac-skorpija,po opisu sam isti kao i tvoja sestra!
ima u tome nesto,definitivno.
hocu da kazem u horoskopu,posto mu bas i ne verujem previse,ali definitivno ima. Smile
pozdravi sestru Smile

i moja ljubav,najmilija na svijetu  Smile
a recite mi...sto mislite da niste malo hiroviti,prepotentni,ponosni i neoprastate lako kad vas nego povrijedi,a tek da zaboravite.... Smile

jesam li u pravu  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Apsolutno je sve tacno sto si rekla!!!
Posebno ovo poslednje,da jaaako tesko oprastamo,
a nikada ne zaboravljamo ako nam neko ucini nesto
lose,ili nas prevari.
To je jako nezgodna osobina,ali odgovorno tvrdim da
je to posledica velikih ocekivanja u ispravne namere drugih
ljudi,koje kada ispadnu sasvim suprotne,stvaraju takva
osecanja kod nas.Jer su blizanci-skorpije u sustini veoma
pravdoljubivi i pravicni likovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Apsolutno je sve tacno sto si rekla!!!
Posebno ovo poslednje,da jaaako tesko oprastamo,
a nikada ne zaboravljamo ako nam neko ucini nesto
lose,ili nas prevari.
To je jako nezgodna osobina,ali odgovorno tvrdim da
je to posledica velikih ocekivanja u ispravne namere drugih
ljudi,koje kada ispadnu sasvim suprotne,stvaraju takva
osecanja kod nas.Jer su blizanci-skorpije u sustini veoma
pravdoljubivi i pravicni likovi.

slazemo se u potpunosti,ja sam shkorpija,a mjesec mi je u blizancima..tako da imamo dosta slicnosti,a i jednu osobu,kao sto vec rekoh , s kombinacijom blizanac/skorpija znam odlicno...Smile
mnogo ste ponosni,a narocito kad volite... i mislim da cete prije zapoceti vezu s osobom koja vam ne znaci bas mnogo,nego sa onom do koje vam je zaista stalo (ako vas je povrijedila ili kako vi kazete razocarala)...
ponos vam je jaca strana rekla bih  Smile...i ne prastate tako lako pa ste cak i spremni da osobi do koj vam je stalo kazete da vam n znaci nista i da necete nista s njom,a pokajete se istog tren mada to ne bi zivi pokazali..
kao prijatelji ste super,trudite se da nikog ne razocarate,a kad nekog zavolite i pocnete ga smatrati drugom mnogo toga mu prastate....
zar vas nisam apsiolvirala  Smile Smile
nadam se da sam bar djelimicno pogodila.....i naravno blizanci/skorpije mnoogoo vass volimmmm  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2006, 19:02:56 od milenaaaa »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11150
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S10
Možda sam pogrešio temu, al' kad sam već tu, da pitam:
Ja sam u znaku device podznak rak, a ona blizanac podznak rak
Odlepio sam za njom, a čini mi se da je i ona zainteresovana.
Dal' da se upustim, il' da je propustim?  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

the only one who could ever reach me...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
nisam chitala bash celu temu ali chini mi se da ste zaboravili na  ednu jako dominantnu osobinu blizanaca...dvolichnost...i sama sam blizanac... Smile Smile Smile mada ne mislim da sam takva...izuzeci potvrdjuju pravila...
IP sačuvana
social share
J'aime marcher sous la pluie parce que personne ne sait que je pleure…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11150
Zastava
OS
FreeBSD
Browser
Mozilla Flock 0.7.7
mob
Samsung Galaxy S10
Ja nažalost, još nisam dobio preporuku od znalaca šta da radim, dva posta iznad Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Ja nažalost, još nisam dobio preporuku od znalaca šta da radim, dva posta iznad Smile Smile

Pa šta očekuješ da ti kažemo?  Smile Situacija je jasna  :bunch: - ti,  :flirty: - ona, rezultat -  [smilie=dddddddd.gif]
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11150
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Pa šta očekuješ da ti kažemo?  Smile Situacija je jasna  :bunch: - ti,  :flirty: - ona, rezultat -  [smilie=dddddddd.gif]
E hvala ti, baš to sam očekivao  Smile
Pročitao sam na mnogo mesta za devicu i blizance otprilike "nema šanse", ali da u retkim situacijama veza može biti baš jako dobra, ali to je jako retko. Pošto sam baš zagrejan, nadao sam se da smo nas dvoje ta retka situacija, a evo sad dobih i podršku stručnjaka, jer ja pojma nemam o astrologiji. Sad mogu da navalim iz petnih žila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Horoskop je nesto, volja je sve Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Pa ja više važnosti pridajem podznacima...oboje ste rak u podznaku... Smile

Evo još malo pomoći  Smile Mada nemoj slučajno da propustiš tu curu, pusti sad horoskope Smiley

Vaše kombinacije..pa ti sam uporedi ...

Ti: devica - rak

Kuća ovog osetljivog i miroljubivog stvorenja njegova je školjka i porodični krug je centar njegovog života. Ovakva osoba svoje slabosti nadoknađuje tako što život organizuje do detalja, stalno se pridržavajuci svojih principa. Nepoverljiva je i pazi da se ne otvara pred bilo kim. Ume da se izrazi samo u porodičnoj intimnosti ili u uskom krugu brižljivo odabranih prijatelja a vernost u ljubavi i prijateljstvu stavlja na prvo mesto.

Devica - Rak je daleko od toga da se oduševljava na prvi nalet, ne daje se olako i gaji jednu vrstu stidljivog ponašanja, više u moralnom nego u fizičkom smislu, što od nje čini veoma taktično biće, osetljivo, iskreno i blago. Ponekad se, međutim, pokazuje kao suviše ukočeno. Pošto ne ume da rizikuje, ova osoba propušta prilike u životu, i to one koje valja zgrabiti odmah čim se ukažu. Ali zauzvrat, ona nije bez sposobnosti prilagođavanja. Ako mora da donese neku odluku, ona to čini sa velikom brigom za detalj. Ozbiljna i skromna, pokušava da zauzme mesto za koje misli da joj pripada, ne gajeći preterane ambicije.

U ovoj kombinaciji vidljiv je poznati sentimentalizam Raka koji se meša sa cerebralnom logikom Device, tako da dolazi do borbe unutar ličnosti u kojoj je pobednik čas blažena mašta jednog čas intelektualne težnje drugog znaka. Rađaju se sukobi koji ovu ličnost čine "neodoljivom" za druge, ličnost koja je čas spremna da popusti entuzijazmu, čas se u potpunosti pokorava razumu, ali koja nikada ne zaboravlja onu drugu stranu svojeg "ja", u senci njene unutrašnjosti. Svakako je prednost nositi dve tako suprotne ličnosti u sebi jer to čini ove osobe posebno nadarenim da neposredno sagledaju suštinu svake situacije...

- Vaša egzistencija je u velikoj meri pod uticajem porodičnih slika i porodičnog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osećajniji nego tipična Devica i dajete prednost kućnom i porodičnom okruženju. Sanjarije Vas stalno vezuju za detinjstvo i vode Vaša osećanja i izbor. Spontani ste samo kada se osećate potpuno sigurno; tada otkrivate da ste luckastiji više nego što pokazujete. Vaše glavne ljudske vrline potiču iz činjenice da nikada ne zaboravljate svoje korene, niti iskustva koja ste stekli u životu. Vaš autoritet je uvek obojen izvesnom brigom za druge - imate odličnu intuiciju pri ocenjivanju ljudi i često se okrećete tuđim željama i potrebama.

Emocije su Vam veoma jake i sa Vama se mora postupati veoma pažljivo. Strah od ismevanja ili kritike, ponekad Vas čini diskretnom, diplomatičnom i konvencionalnom osobom; zbog izražene osetljivosti, podložni ste uticajima sredine i težite da vidite život kroz druge. Mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvek realno. Vodite računa o svojim raspoloženjima, moglo bi Vam se dogoditi da sve shvatate previše lično.

Nadvladani osećanjima kojima ne možete da zagospodarite, potreban Vam je zaštitnički oklop, mekani omot koji Vam daje sigurnost. Vi ste biće bogato prelivima i sposobno da pomiri san i javu. Još ako bi malo izašli iz svoje školjke, uvideli bi da svet nije tako preteći kao sto zamišljate...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Greta Garbo. Ona Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...

Ona blizanci -rak

Ovde se strana Blizanaca, intelektualna, na distanci od drugih, kontrolisana i kritički nastrojena, sjedinjuje sa bogatstvom osećanja, subjektivnih ubeđenja, nejasnih misli i s onim neodređenim i nesigurnim stavom tipičnim za Raka. Ovaj spoj intelekta sa instinktom može biti temelj velike intuicije, istinske sposobnosti hvatanja u letu i nepogrešivog procenjivanja situacija i mogućnosti.

U ovoj kombinaciji Mesec i Merkur udružuju svoje napore da bi produžili detinjstvo i mladost sve do zrelog doba i da bi stvorili jedno od onih bića za koje se kaže da "umeju da ostanu večno mladi". Ovaj mešoviti tip nije čist beskrvni intelektualac. Baš naprotiv. On je nestalan, maštovit, osetljiv. Njegova duboka osećajnost ga goni da se zanima za ljudske stvari i društvene odnose. Ali, on se koleba između intimnosti svog porodičnog života i zamora spoljašnjeg sveta u koji bi tako rado uronio.

Stalno pokušava da pomiri raspoloživost sa osećanjem sigurnosti, društveni život sa privatnim, san sa lucidnošću. To nije uvek jednostavno! Ponekad mu je teško da se dokaže kao ličnost jer lako pada pod uticaj okoline. Njegov unutrašnji život koji pokreću brojni i složeni snovi, određuje središte njegovog duha zaljubljenog u novotarije i čudesa što se često graniči sa fantastikom.

Takva osoba podložna je kako dobrim tako i rđavim uticajima, te je stoga sposobna i za najbolje i za najgore stvari. Kao usamljenik u gomili, Blizanac - Rak ume nenadmašno da krči puteve. Ali zbog svog temperamenta, koji je istovremeno miran i sanjalački nežan ali i živ, prevrtljiv i prilagodljiv kretanjima sveta koji ga okružuje, on teško nalazi svoje pravo mesto, misleći stalno da bi mu negde drugde bilo bolje i brzo se umara od druženja sa istim osobama. Dešava se, takođe, da ne može da podnese odgovornost uspešnog coveka, pa se povlači u svoje detinjstvo, nalazi zadovoljstvo u melanholiji i uživa u pričama o dobrim starim vremenima...

- Vi ste mirniji, osećajniji i stidljiviji nego što je to prototip Vašeg znaka Blizanca. Vaša egzistencija je u velikoj meri pod uticajem porodičnih slika iz detinjstva i zbog Vam može biti teško da dosegnete zrelost. U Vašem spoju znaka i podznaka se ujedinjuju adolescentni, nezreli Blizanac i dojenče Rak. Sa ovo dvoje treba dobro "veslati" da biste izašli iz detinjstva, da biste osvojili svoju samostalnost, prestali da od drugih tražite da umesto Vas nešto učine.

Puni ste mašte i ponekad živite u jednom nestvarnom svetu. Raspoloženje Vam je puno uspona i padova i dešava Vam se da se zapletete u nekim emocionalnim situacijama. Velika osetljivost Raka ne spaja se najbolje sa Vašim glavnim osobinama, pa će kod ove kombinacije biti često izražena dvostrukost; s jedne strane osećaji, a s druge razum i volja. Najčešće će jednom preovladavati jedne, a drugi put druge osobine, dakle neujednačeno, skokovito ponašanje i unutrašnje nezadovoljstvo, jer će Vam se uvek činiti da jednu stranu svog bića niste zadovoljili...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Judy Garland. Ona Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...

Mada ukoliko znaš datum, tačno vreme i mesto rodjenja možeš ostvaiti te podatke u temi Sinastrija.(to ti je uporedna karta,karta ljubavi samo za vas dvoje) pa će neko ko bude dobre volje reći tačno kakva ste kombinacija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 09:13:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.