Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 21:05:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi se danas organizovao referendum za izjasnjenje od Briselskom planu kako biste glasali
Za
32.3%  (21)
Protiv
52.3%  (34)
Ne bih izasao
15.4%  (10)
Ukupno glasova: 65
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blic saznaje: Dačić parafirao tekst  (Pročitano 59603 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia 
Све, све, али кад је споменуо клетву кнеза Лазара, тада ме је дотукао. Smile Smile

Pravi primer kuvane žabe, al onako gospotski, natenane  Smile
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pravi primer kuvane žabe, al onako gospotski, natenane  Smile

Такозвана "Лазарова клетва" је цитат из епске песме "Стеван (Стефан) Мусић" коју је испевао неки српски сељак, највероватније крајем 18. века, док је Косовска битка била крајем 14. века, што ће рећи да се кнез Лазар повампирио после 400 година и проклео нас. Smile Ти си вероватно мислио да је Лазар стварно то рекао, је л' да? Браво. Smile

И на све то ми дође неко да ми прича како ће ме стићи Лазарова клетва...јеееебем ти живот.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
p.s. mozda sam prebrzo citao, ali... koja ti je tuzna cinjenica br. 1?

nisi prebrzo citao Smiley

nesto sto je Kusturica u Utisku nedelje koji je prethodio ovom, rekao - evo link http://www.youtube.com/watch?v=YAXc2viexco (a to na sta mislim nije tema ovog topica pa da ne sirim Smiley )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia 
Такозвана "Лазарова клетва" је цитат из епске песме "Стеван (Стефан) Мусић" коју је испевао неки српски сељак, највероватније крајем 18. века, док је Косовска битка била крајем 14. века, што ће рећи да се кнез Лазар повампирио после 400 година и проклео нас. Smile Ти си вероватно мислио да је Лазар стварно то рекао, је л' да? Браво. Smile

И на све то ми дође неко да ми прича како ће ме стићи Лазарова клетва...јеееебем ти живот.

Ово је стварно толико инспиративно да бих истовремено имао да кажем много тога а опет остајем без текста. Но покушаћу да са мало речи продубим твој видео круг и покушај да плутањем по површини видиш подводни свет.

Најпре, сами стихови имају првенствено онтолошки значај исказан кроз Лазареву спремност на жртву животом зарад већих националних, моралних и духовних циљева. Та национална част православних Срба поставља се још у доба Немањића, у наставку утврђује Косовском битком, а потврђује Косовским заветом. Косовским феноменом се придобија култни однос према националном моралу и обавезама, а Лазаревом клетвом је то све обједињено. У основи се заснива на потреби супротстављања сваком злу и насиљу, а победи етике добра.
Наравно да сам кнез Лазар није из доколице сео и у тренуцима припремања за битку смишљао и записивао стихове које ће покољење читати, већ је на својствен начин исказао значајност те битке, а то се као и све остало из тог времена, преносило стиховима са колено на колено.
Тај култ се уосталом прожима у наставку кроз културно-историјску доктрину и вековном борбом за ослобођење и уједињење у једну државу.
Тачно је да се стихови налазе у Мусићевој збирци прикупљених народних песама, ал то не значи да је сељак аутор те песме, већ да је извор од кога је забележио те стихове. По твом начину формулисања  аутора народних песама Филеп Вишњић би испао највећи кантаутор српске поезије Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2013, 02:28:31 od producnenad »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Sa kim se načelnici okruga sastaju?

Beograd -- Iako je potvrđeno da će danas načelnici pet kosovskih okruga razgovarati sa predstavnicima Vlade, i dalje se ne zna sa kim će se oni sastati.

Načelnik Prizrenskog okruga Jovica Budurić je Tanjugu rekao da je sastanak zakazan za 13 časova u Vladi Srbije i da će tema biti brisleski sporazum koji je parafiran 19. aprila između kosovskog i srpskog premijera.

Budurić nije mogao da precizira sa kime će od predstavnika Vlade Srbije razgovarati načelnici pet kosovskih okruga.

Načelnik Kosovskog okruga Vladeta Kostić u izjavi Tanjugu, takođe, je potvrdio da će sastanak danas biti održan.

Predsednik Opštine Štrpce Zvonko Mihajlović je rekao agenciji Beta da predstavnici Srba koji žive južno od Ibra nisu ni danas dobili poziv za sastanak sa predstavnicima vlasti u Beogradu na kome bi rekli šta misle o sporazumu Beograda i Prištine. Prema njegovim rečima, u Beograd će danas osim predstavnika njegove opštine, doći i predstavnici Prištine, Kosovog Polja, Lipljana, Vučitrna, Kosovske Kamenice, Kline i Orahovca.

Sastanku će, pored ove dvojice načelnika okruga, prisustvovati i načelnici Kosovkso-mitrovačkog okruga Radenko Nedeljković, načelnica Pećkog okruga Vinka Radosavljević i načelnik Kosovsko-pomoravskog Srđan Mitrović.

Prethodni sastanak predstavnika Srba sa severa Kosova koji je imao za cilj postizanje saglasnosti oko primene briselskog sporazuma održan je 30. aprila u Beogadu i tada nije postignut dogovor jer se kosovoski Srbi protive njegovoj primeni.

Vučić: Neke ne mokžemo da ubedimo

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je za "Novosti" da će na sastanku biti predstavnici Srba sa severa i juga i da očekuje da će posle tih razgovora sve biti drugačije.

"Nemamo šta da krijemo. Hoćemo da pošaljemo poruku da naša snaga nije u tome što želimo da primenjujemo silu i moć, iako to možemo. Naša snaga je u tome što želimo ljude da ubedimo da je ovo jedino moguće rešenje, koje će značiti napredak za našu zemlju. Svestan sam da neke nikada neće biti moguće ubediti, da neki dolaze sa predrasudama, a da neki vode kampanje i to preko medija koje država plaća na Kosovu", kazao je on.

Vučić je " Novostima" potvrdio da će bez obzira na ishod današnjih razgovora u utorak, 12. maja, ići na Kosovo.

"Razgovaraću sa narodom i svim odbornicima opština sa severa Kosova, kao i sa predsednicima četiri opštine i načelnikom Kosovsko-mitrovičkog okruga. Uveren sam da će naši ljudi u pokrajini posle toga govoriti na drugačiji način", dodao je on.

Bivši državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović pozvao je predstavnike Srba sa Kosova i Metohije da ne troše energiju da promene nešto što se promeniti ne može.

Ivanović je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da je potrebno tražiti ono što je realno, a to je da se u ovoj situaciji "od Vlade Srbije traže garancije da ćemo ostati u sistemu Srbije u onim oblastima koje su za nas izuzetno važne".

Ivanović je poručio da bi Vlada Srbije mogla da kaže da će na Kosovu i Metohiji postojati zajednica srpskih opština kojima će Srbija dati snagu, da je to jedino rešenje i da je potrebno od Vlade Srbije tražiti garancije u oblastima kao što su zdravstvo i školstvo.

"Podela među Srbima je nešto što bi najviše odgovaralo onima koji nas baš ne vole", rekao je Ivanović, ocenivši da bi dalje sukobljavanje sa Vladom Srbije bilo opasno i da dalje zaoštravanje odnosa Vladom Srbije nije uputno.

Prema njegovim rečima, između Srba koji žive na severu i jugu Kosova nema velike razlike, niti Srbija može da ima dve politike na Kosovu i Metohiji.

Uvažavajući činjenicu da sever predstavlja kompaktnu teritoriju sa značajnim brojem stanovnika I Srbima južno od Ibra mora da se posveti pažnja, rekao je Ivanović.

Ivanović je rekao da je važno da Srbija bude ekonomski jaka i dobro pozicionirana u međunarodnoj zajednici da bi rešavala probleme.

Politički analitičar Dragomir Anđelković je u istoj emisiji rekao da je važno da se utre put ekonomskom jačanju Srbije i da pri tom ne bude jačanja tenzija između Beograda i Srba koji žive na Kosovu i Metohiji.

Anđelković je rekao da je kod običnih ljudi koji žive na Kosovu i Meothiji dominantan strah da se Srbija briselskim sporazumom povlači sa Kosova i Metohije, što nije tačno i da je važno doneti ustavni zakon kojim bi se implementiralo ono što je dogovoreno.

Važno je da Beograd naglasi da Srbija ne prihvata državnost Kosova, da se ne povlači sa Kosova i Metohije i da će ostati uz Srbe na Kosovu i Metohiji, rekao je Anđelković, ocenivši da je sada potrebno izvući maksimum iz briselskog sporazuma.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Sastanak timova za implementaciju

Brisel -- Pregovarački timovi Beograda i Prištine sastaće se u Briselu kako bi još jednom pokušali da postignu dogovor o primeni sporazuma o normalizaciji odnosa.

''Očekujemo da timovi sutra pre podne nastave razgovore'', rekla je Maja Kocijančič, portparolka šefice evropske diplomatije Ketrin Ešton.

Beogradski tim će, kao i prošlog puta predvoditi savetnik predsednika Srbije Marko Đurić, a prištinsku zamenik premijera Hajredin Kuči, dok će Komisiju tokom razgovora predstavljati direktor za proširenje Fernando Đentilini.

Prvi sastanak trebalo bi da počne oko 10.30, a redosled razgovora biće poput ranijih susreta: prvo su na redu bilateralni, a potom i trilateralni sasatnci. Kako saznaje dopisnik Tanjuga iz Brisela, oba tima povratne karte rezervisali su za četvrtak, tako da se očekuje da će ova runda razgovora implementacionih timova možda rezultirati i nekim dogovorom.

Prva runda razgovora timova za implementaciju je pre dve nedelje završena bez dogovora o planu primene sporazuma koga su 19. aprila u Briselu parafirali potpredsednik vlade Srbije Ivica Dačić i premijer Kosova Hašim Tači.

Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je prištinska strana tom prilikom pokušala da nametne rešenja koja nisu deo sporazuma, kao i da će Beograd strogo voditi računa da se primeni samo ono što je predvidjeno u parafiranom dokumentu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ово је стварно превише за мене. Ја тек сад разумем зашто вас, романтичара, има толико. Има вас толико и причате толике небулозе зато што историју појма немате и заводе вас којекакви псеудоисторичари Деретић, Пјановић и компанија.

Citat
Најпре, сами стихови имају првенствено онтолошки значај исказан кроз Лазареву спремност на жртву животом зарад већих националних, моралних и духовних циљева. Та национална част православних Срба поставља се још у доба Немањића, у наставку утврђује Косовском битком, а потврђује Косовским заветом. Косовским феноменом се придобија култни однос према националном моралу и обавезама, а Лазаревом клетвом је то све обједињено. У основи се заснива на потреби супротстављања сваком злу и насиљу, а победи етике добра.
Наравно да сам кнез Лазар није из доколице сео и у тренуцима припремања за битку смишљао и записивао стихове које ће покољење читати, већ је на својствен начин исказао значајност те битке, а то се као и све остало из тог времена, преносило стиховима са колено на колено.
Тај култ се уосталом прожима у наставку кроз културно-историјску доктрину и вековном борбом за ослобођење и уједињење у једну државу.

Ма јооооооооооој... Ја просто више немам снаге да се борим са оваквим људима. Smile Покушавао сам пре једно 10 страница (и то, чини ми се, можда баш теби) да објасним како изгледа ситуација на Балкану у том добу и те приче о моралу, светој српској земљи, страдању и сличним глупостима.

Ево, има да цртам, бојим, наглашавам, подвлачим...само у нади да ћеш нешто да разумеш.

Лазар држи простор око Морава, Вук држи Косово, Угљеша и краљ Вукашин држе Македонију, Никола држи западну Црну Гору, Србију и Рашку, Балшићи држе Зету, бан Твртко држи Босну. Цар Урош је никакав, нема наследнике, нема никакву јачину ни утицај на било кога од њих. Почиње игра престола, као код Мартина. Краљ Вукашин жели да га остали признају као врховног владара свих територија и да лоза Мрњавчевића преузме царску круну. Против њега се буне Никола, Лазар, Вук и Урош. Прва битка на Косову: Вукашинова војска разбија Николине и Вукове трупе, Лазар је побегао са бојишта (изгледа да није знао ком царству, небеском или земаљском да се приклони Smile ) када је видео да се битка губи, а цар Урош је заробљен и признао Вукашинову власт. Николина власт слаби, Лазар му отима Рудник (а савезници су, толико о Лазаревом моралном и духовном циљу), док бан Твртко то види као прилику да се прошири на Николине и напада га са запада. Балшићи и краљ Вукашин склапају савез са Дубровником против Николе. У Дубровник стиже вест да су Османлије напале Угљешу и он моли брата Вукашина да се врати да му помогне. Вукашин се враћа и у Маричкој бици Османлије разбијају њихову војску и убијају обојицу, а Мрњавчевићи постају турски вазали и боре се од сада па на даље на страни Турака. То свима, укључујући и Вука и Лазара и Николу отвара амбиције за ширење. Никола позива Лазара на договор о савезу, зарад освајања Вукашинових и Угљешиних територија, а тај договор се испостави као покушај атентата на Лазара. Лазар једва преживи, склопи савез са баном Твртком (са којим има родбинске везе), Вуком и угарским краљем Лајошом (толико о патриотизму) против Николе, нападну га са три стране и поразе, а његове територије међусобно поделе. Лазар, најспособнији и најлукавији од свих, постаје најмоћнији великаш на простору некадашњег царства. Турци навиру и даље, следећи великаш који им је на путу је Вук. Вук склапа савез са Лазаром и Твртком. Након неколико мањих битака, долази до велике на Косову у којој Турци побеђују а Лазар гине. Вук преживи и даље пружа отпор и независност своје територије све док га Турци не заробе и не умре у заробљеништву. На сцени остаје још само један велики играч, који је фактички и победио у овој игри престола, а то је Твртко. Чим сви остали (краљеви) бивају поражени, бан Твртко себе проглашава краљем, додаје себи владарско име Стефан и титулу "краљ Срба, Босне и Приморја" и креће на исток, са идејом да победи Турке и онда на себе преузме царску титулу. На истоку нема успехе и онда одустаје од царске титуле јер Турци миц по миц заузимају цео Балкан (толико опет о патриотизму), одлучује да се ипак шири на запад, ратује неуспешно са Дубровником али успева да освоји околне територије и мења своју титулу у "краљ Рашке, Босне, Далмације, Хрватске и Приморја" (јер му се не исплати да буде Србин у том моменту). Годину дана касније умире а Турци више немају ни једног јединог дораслог противника и за неких 70 година освајају целокупну територију некадашњег царства.

Ово је историја. Тебе нека слободно залуђују неким дебилозним причама о брањењу свете српске земље, светог Косова, Лазарове клетве и завета, небеског и земаљског царства, култовима за ослобођење и борбу против зла и не знам шта још. Маааааајко моја, чиме вас дрогирају.

Citat
По твом начину формулисања  аутора народних песама Филеп Вишњић би испао највећи кантаутор српске поезије.

Ти си... ти си... О људи моји, добијам трансфер блама, шта ти причаш. Па јесте кантаутор! Smile Тачно се зна које песме о Марку Краљевићу и Вукашину и Косову је он лично смислио. Цео такозвани Циклус ослобођења Србије је његов. Јеси ти бежао са часова српског у основној? Smile

За крај, пошто цитираш овог владику као да је не знам шта рекао, а не да је један обичан необразовани демагог, имам и још нешто о томе.

Citat
А прави Срби - што у косовском смислу значи прави хришћани

Не требају нама ни Турци ни НАТО ни Бугари ни Немци да нас сатру, ми смо сами себи највећи непријатељи. Ми смо се сами одрекли нашег народа још пре 150 година. Нису Срби који су под притиском примили ислам сами одабрали да данас буду неки Бошњаци, него су их овакве идиотске владике кроз деценије и деценије натерале. Ја се најискреније надам да си читао Горски вијенац, барем то сви треба да прочитате. Истрага потурица, туку се Срби и Срби, владика плаче за својим народом а поп се радује. Мени ништа више од тога не треба. Наши их не прихватају као Србе, зашто да буду Срби? Ето тако. И уместо да неко каже за овог владику да је будала, људи га цитирају као паметног и меродавног.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2013, 14:13:59 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia 
стефанека

Ја нисам уморан да и даље живим у свом веровању на које ме нико није приморавао већ сам, пролазећи кроз одређене фазе које су ми саме створиле и оваплотиле дух православне вере, дошао до овог што јесам. Поносан сам сваким даном све више и то са радошћу гајим у себи, али то је небитно је за ову причу. Но, као таквом, мени нису потребне никакве опипљиве чињенице (по најмање ове партизанске у које се ти кунеш) а још мање разнолике квазиисторисјке којима се ја нешто тобоже морам расвестити и погледати другачије на свет у коме живим. Ако ћемо тако, и ти тумачење историје управо водиш у ону страну која ти је потребна за потврђивање оног у шта ти верујеш. С тим у вези, свако је верник на свој начин, само је разлика у шта се верује. Ја на основу тога те такође могу категорисати у неку структуру посебних случајева, рецимо испраних мозгова, натопљен медијски-бомбардерским методама, ал је то твој избор, ти ваљда најбоље знаш шта ти је воља и смисао општег битисања. Саме чињенице, биле материјалне, било онтолошке, могу се тумачити на различите начине, што неће угрозити њих као такве већ то шта ће из њих произићи, што се уосталом у твом случају може демонстрирати као једна од опција.
Твоје препричавање предкосовског, косовског и покосовског циклуса је укратко показало да се ни данас ништа не мења у сталном покушају систематског разарању  силних оног чега се највише плаше, тога је било и биће га до последњих времена. Слажем се да смо ми сами себи највећи непријатељи и да нас је то увек стављало у позицији губитника, ал је то увек било онда када смо се одрицали самог Свевишњег и оно зашта смо створени. То нас је уосталом и ујединило и формулисало као народ. И наравно да ако ниси православац не можеш бити прави Србин, зато што се тиме у основи одричеш хришћанске етике којом губиш статус исконског човека, а самим тим и искреног Србина. (Јеврејин је Јеврејин и то му је генетски урођено, а одрицањем од јудеистичког веровања одриче се и свог јеврејског корена. То их је уосталом одржало током свих ових векова). На жалост, од Косовског боја на овамо никад у нама није било доминантно то хришћанско већ увек материјално и интересно опредељење, због чега смо се и распарчали и довели до овога каквим смо сад, а то је једно велико ништа на путу ка тоталном уништењу. И зар нам то није довољно за неку поуку да вазда идемо погрешним путем и сапутником и да се хватамо за хришћанску сламчицу спаса само онда када нам је најтеже, али која ни као таква нас не може спасити без искреног покајања и одрицања оног чиме смо заправо дошли до таквом стања.

Твоје неподаштавање и омаловажавање великих речи светих људи, који су се изјашњавали једноставним речима, заправо говори о коплексности твог менталног раздора и проблем за схватање оног дела човековог бића што нас чини посебним у односу на остатак овоземаљског света, ал бих заобишао то овом приликом, пошто је ово предходно обострано излагање довољна дигресија на тему.

И на крају бих кратко цитирао Светг Максима Исповедника

"Само оне, који су слепи за све од Бога ниже, Господ умудрује; показујући им оно што је од свега светије."

пс види се да си био штреберчина из првих редова, чим ти је "бојанично фломастирање" метод за  (вероватно твоје свети ради)  меморисање одређених информација. Као што рекох у свом предходном мосту, ман се шлауфа, узми маску и пераје и зарони мало дубље, можда се и просветлиш у том "тамном" подземном свету  Smile. И мојне да се нервираш, релативно си млад за дозволу доминирања потпуног менталног расула. Заузимајући такав став ( да верујеш у оно право) би требало да те смирује а не раздражује. Бусањем само разбијаш и разводњаваш значајност и оних чињеничних промила који су донекле на месту  Smile ...зато  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Не вреди расправљати се са тобом, просто не вреди. Ја верујем у чињенице и истину, док ти верујеш у маглу, митове и бајке. Притом појма немаш о темама о којима причаш. Ја ти износим чињенице, ти мени одговараш са неким продавањем магле. Ако си мислио да ћеш ме одушевити тако што ћеш да набацаш тридесет стручних термина, ниси успео. Осим што си ме извређао пар пута, у целом овом тексту изнад си само пресипао из шупљег у празно. Честитам на томе, само посебни људи умеју да напишу текст од педесет редова и у њему не кажу ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Tema:  Blic saznaje: Dačić parafirao tekst
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 21:05:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.