Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:54:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kada bi se danas organizovao referendum za izjasnjenje od Briselskom planu kako biste glasali
Za
32.3%  (21)
Protiv
52.3%  (34)
Ne bih izasao
15.4%  (10)
Ukupno glasova: 65
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blic saznaje: Dačić parafirao tekst  (Pročitano 57208 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
To mi znamo i bez njih
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
НАТО: Без Тачијевих снага на северу Косова

Српска страна добила гаранције НАТО-а да косовске безбедносне снаге неће моћи да долазе на север Косова.

У присуству Кетрин Ештон, српска страна добила је гаранције НАТО да косовске безбедносне снаге неће моћи да долазе на север Косова, осим у случају природних катастрофа када им је за улазак потребна сагласност НАТО-а и локалне српске заједнице.

Izvor: RTS

A kada budu Haradinajeve snage sta ondak  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
Smehotres ... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Um neka frka je dole...niko zivi mi se ne javlja na mobilni, fiksni  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Е заболе ме више патка за Косово ... слушам о њему од кад сам кренуо у школу 86... те Косовска битка, те неки Бранковићи, те Косанчићи, те био Обилић ил Кобилић ... те убио Мурата ил је овај у ствари умро од пролива... преко јебеног Боро и Рамиз фазона... братсво-јединство пичке мартерине... демонстрација Албанаца и тражење њихових права 80-тих... преко НЕ СМЕ НИКО ДА ВАС БИЈЕ... бомбардовања ... НАТО срања .... ЦЕО МИ ЈЕБЕНИ ЖИВОТ ПРОЂЕ КАО ФИЛМ ГДЕ САМО О ЈЕБЕНОМ МИТУ О КОСОВУ !!!

А у курац више  Smile Smile Smile

Одлази Косово: Е заболе ме више патка за Косово

Одлази Војводина: Е заболе ме више патка за Војводину

Одлази Санџак: Е заболе ме више патка за Санџак

Одлази Јужна Србија:  Е заболе ме више патка за Јужну Србију

Одлази Источна Србија:  Е заболе ме више патка за Источну Србију

Србија престаје да постоји: Е заболе ме више патка за Србију

Одлази твоја имовина: Е заболе ме више патка за мене

Smile

Fino..
Sad bih ja one koji su zeleli da priznamo Kosovo,poslao dole da tamo i zive.

Не него би ја вратио оне који су оданде отишли и своје огњиште дебело наплатили још средином 90-тих  Smile Smile Smile

А шта је са оних 100.000 који нису оданде отишли и продали своје огњиште?

Па управо се  они предају шиптарима, иако они нису могли до сада да их контролишу?

По твојој логици треба цела Србија да се поклони некоме, јер ју је напустило око 2.000.000 људи и емигрирало у иностранство?

Треба да се препусти 100.000 људи на правди бога, да би се ти осећао растерећено?

Па ако су они спремни да отпишу Србе на Косову, зашто не би били спремни да жртвују тебе и твоју породицу у некој блиској будућности?

Ако су спремни да жртвују 100.000 људи, ради бољитка седам милиона, зашто онда не би жртвовали такође два милиона људи у Војводини, ради бољитка осталих пет?

П.С

Мали подсетник за заборавне:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/324552/EU-greskom-cestitala-Nikolicu-satima-pre-zatvaranja-biralista

Citat
Evropska unija je tri sata pre zatvaranja biračkih mesta čestitala predsedniku Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću pobedu na predsedničkim izborima. Saopštenje koje su potpisali predsednik Evropskog saveta Herman Van Rompej i predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo, pojavilo se greškom na zvaničnom sajtu Evropske unije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Motorola 
Реаговања на парафирање споразума Београда и Приштине

izvornik : NSPM

Коштуница: Издаја државних и националних интереса на КиМ

Председник Демократске странке Србије Војислав Коштуница сматра да је власт, данашњим парафирањем предлога споразума у Бриселу, прихватила да укине државу Србију на Косову и Метохији, изручи српски народ на милост и немилост албанским сепаратистима и прода територију Косова за ништавни датум за почетак преговора са ЕУ.
„Ова власт је државоубица, јер је уништила српске државне институције на Косову. По овом споразуму више не постоји држава Србија на КиМ, већ Срби треба да живе под законима и влашћу лажне државе Косово. Власт је издала државне и националне интересе на Косову и Метохији и тиме нанела Србији кобан ударац са страховитим историјским последицама”, наводи се у писаној изјави Коштунице.

Према његовим речима, ни НАТО, ни велике западне силе нису могли да нанесу толико зла колико данас власти Србије наносе зла сопственом народу и сопственој земљи."

Пастор:Затворена тешка епизода у државном и личним смислу

Постигнутим договором о тексту споразума у Бриселу Србија затвара тешку епизоду у државном и личном смислу, делегација Београда постигла је максимум и посланици Савеза војвођанских Мађара подржаће тај текст уколико стигне у парламент, изјавио је данас председник СВМ Иштван Пастор.

Вулин:Усаглашен предлог - споразум није потписан

Директор Канцеларије за Косово И Метохију Александар Вулин изјавио је да је данас усаглашен текст предлога споразума и да није потписан споразум, док се о њему не изјасне Влада Србије и надлежни органи Републике Србије.

„Данас је усаглашен коначни предлог текста споразума, о том тексту треба да се изјасни влада Републике Србије и други надлежни органи. Док се то не буде десило, није потписан никакав споразум” нагласио је Вулин у изјави Танјугу.

Ружић: Историјски искорак ка одрживом решењу

Парафирање предлога текста споразума у Бриселу велики је, па чак и историјски искорак државног врха у правцу изналажења одрживог решења, које је са аспекта заштите националног идентитета најприхватљивије у овим околностима, сматра шеф посланичке групе СПС Бранко Ружић.

„Ово је велики, чак историјски искорак премијера Србије Ивице Дачића и целокупног државног врха у правцу изналажења реалполитичког, свеобухватног одрживог и са аспекта заштите националног идентитета најприхватљивијег решења у овим околностима”, рекао је Ружић Танјугу.

СПО: Отварају се врата европског препорода Србије

Српски покрет обнове оценио је да се "Бриселским споразумом отварају врата европског препорода Србије, а Срби на Косову и Метохији добијају гаранције ЕУ за њихову самоуправу и чврсте везе са матичном државом".

Званичници ЕУ: Историјски споразум, добра вест за регион и ЕУ

Високи званичници ЕУ поздравили су данас постизање „историјског” договора Београда и Приштине и истакли да је то добра вест за региони и за ЕУ.

Председник Европског савета Херман ван Ромпеј честитао је данас на твитеру двема странама на „пробоју” који су начиниле у оквиру дијалога.

„Поздрављам постизање историјског споразума, честитам лидерима обе стране, као и Кетрин Ештон на изузетним напорима „, написао је председник Европске комисије Жозе Мануел Барозо на твитер налогу.

Председник ЕП Мартин Шулц је такође поздравио „дугоочекивани” договор, рекавши да је то „велики корак после дугих и интензивних разговора”.

„Добре вести за регион и ЕУ”, написао је он на твитер налогу.

Шведски министар спољних послова Карл Билт поручио је да су Београд и Приштина парафирарали предлог текста, да ће то бити нови позитиван подстицај за читав регион.

Хоџај: Признање Косова

"Шеф косовске дипломатије" Енвер Хоџај оценио је да споразум Београда и Приштине значи да Србија признаје независност Косова.

Камбери: Релаксација односа Београда и Приштине

Заменик Партије за демократско деловање (ПДД) Шаип Камбери поздравио је парафирање споразума Београда и Приштине, оцењујући да ће допринети релаксацији њихових односа.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Tel.Me Your.Number
Će sad med i mleko, a?

Ja zbog ovoga Kengura da propuštam.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2013, 18:44:56 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
 Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung SGH-E590
Sad dobijamo datum za EU, a da bi smo usli u EU moracemo i zvanicno da priznamo nezavisnost Kosova jer moraju da postoje granice. Znaci za 50 godina Srbija ulazi u EU i to samo ako ne dodje do nekih novih problema, a ako nas je istorija naucila nesto onda je realno da ce se desiti nesto zbog cega mi nikad necemo tamo uci. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Sta smo tacno potpisali?

Mi ništa ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 86
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:54:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.