Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bivši američki oficiri progovoriće u ponedeljak o susretu sa vanzemaljcima  (Pročitano 19384 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
@ Marko zasto kategoicki odbijas da negde postoji ineligentni oblik zivota ? kolika je vasiona ? zar nije pomalo suludo misliti kako smo zaista sami ?
e sad ne ulazim u te nacionalne i vladine tajne . ne mogu nista da tvrdim ni da postoji ni da ne.
ali negde neki oblik zivota mora da postoji .
negde jos ima sunce i ima uslova da se razvije neki zivot . u to ne sumljam . samo ne znam na kom su razvojnom nivou.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Nisi me razumela, ne odbacujem ja mogucnost da vanzemaljci postoje, cak imam neke svoje teorije o povezanosti nas i vanzemaljaca ali nije to sad tema  Smile
Samo odbacujem da su nas vanzemaljci skoro posecivali i da mozda saradjuju sa vladama, i da vlade kriju postojanje vanzemaljaca od nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Nisi me razumela, ne odbacujem ja mogucnost da vanzemaljci postoje, cak imam neke svoje teorije o povezanosti nas i vanzemaljaca ali nije to sad tema  Smile
Samo odbacujem da su nas vanzemaljci skoro posecivali i da mozda saradjuju sa vladama, i da vlade kriju postojanje vanzemaljaca od nas.

izvinjavam se onda . nisam dobro shvatila .
za posete ne mogu nista da tvrdim zato sto nisam videla nista svojim ocima .a iskreno , nisam nista citala u prilog tim tvrdanjama . tako da sam potpuno nekompetentna za dalji razgovor  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Kolike su sanse da negde u svemiru postoji neki inteligentni oblik zivota?

Kolike su šanse da ne postoji.

U novembru 1961. godine, Frenk Drejk saziva konferenciju odabrane grupe od 10 poznanika na temu potrage za vanzemaljskim civilizacijama. Među njima su bili i Karl Sagan i nobelovac Melvin Kelvin (hemija, 1961. godina). U pripremama za ovu konferenciju, Drejk je izveo svoju poznatu formulu koja nam govori koliko je civilizacija u našoj galaksiji voljno i sposobno komunicirati sa nama putem radio-talasa:

Množeći sve ove brojeve, dobijamo različite brojeve civilizacija u galaksiji. Prema pesimistima, mi smo sami u galaksiji. Prema optimistima, N = 5•107, tj. oko 1 od 2000 zvezda ima komunikativnu civilizaciju, što znači da možemo očekivati susede na oko 100 svetlosnih godina. Koristeći dosad stečeno znanje, nemoguće je proceniti da li je ispravan odgovor optimistički, pesimistički ili nešto između. Za eksperimentalnu proveru se brine projekat SETI, no za sada bez uspeha u pronalaženju susednih civilizacija.

Koga zanima više o ovome neka nađe na netu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Qtek 小米
Видели су ђоку.  Smile Smile Smile
Или спремају нешто испод жита, неко зло или желе да скрену пажњу јавности, јер животни стандард је све лошији за просечног Американца.

Moжда су њега провалили ... коначно.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Big Giant Head  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Sigurno mu treba kinta pa ovim nacinom hoce da uzaradi. Gostovace na par lokalnih tv stanica u kentakiju i teksasu, dace par intervjua za lokalne trash novine, eventualno ce napisati knjigu i sta zaradi spiskace mu cerkica za 18-ti. Eh da bice slavljen i obozavan medju "odabranima" i "onima koji znaju" i njegov iskaz ce predstavljati ultimativni dokaz za zaveru vlade sa vanzemaljcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da jeste ja ne znam o cemu pricam, stvarno ne znam previse o Americkoj vojsci ali bar mislim da znam da koristim mozak.

pa ne znash o chemu pricash jer niko od intervjuisanih  nije spomenuo vanzemaljce (mada i oni postoje kao opcija ) .

radi se dakle o vidjenjima NLO od strane oficira zaduzenih za lansiranje strategijskih nuklearnih projektila . tek treba da se cuje i vidi shta ce oni reci , pa da li ce ih pentagon demantovati , i tek na kraju dolazi objashnjavanje fenomena .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
ја ћу ипак да сачекам комплетан извештај од такстекса Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Drzavna tajna za 30 dolara. Mnogo je  Smile Smile

Inace, gledah neku emisiju da su jos posle Drugog Svetskog rata postojali tajni vladini projekti za te njihove letelice tako da cisto sumnjam da tu ima V od Vanzemaljaca  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.