Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 00:52:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341952 puta)
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N8
namesti da ti upload brzina bude max 80%, znaci ako ti je upload 15kb/s ti stavi 12kb/s max mozes i 10 nije problem.
i u number of connection mozes da stavis koje hoces brojeve 1000 i 500 onaj zadnji nemoj da diras number of upload slots. to su neka sitna podesavanja a rade dobro
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG KU970
namesti da ti upload brzina bude max 80%, znaci ako ti je upload 15kb/s ti stavi 12kb/s max mozes i 10 nije problem.
i u number of connection mozes da stavis koje hoces brojeve 1000 i 500 onaj zadnji nemoj da diras number of upload slots. to su neka sitna podesavanja a rade dobro

E testirao sam na jednom sajtu brzinu neta i moj upload je 0,11mb/s...kako od toga da uzmem 80% kad ne mogu da stavljam zareze...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
па прво направиш разлику између бита и бајта, па после тога направиш разлику између бајта, килобајта и мегабајта ... а и између бита, килобита и мегабита ...

хехехе ... а ти мислио клик и скида се филм а?  Smile

ево ти погледај овде ... http://www.dslreports.com/faq/1061
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N8

E testirao sam na jednom sajtu brzinu neta i moj upload je 0,11mb/s...kako od toga da uzmem 80% kad ne mogu da stavljam zareze...

upload ti je 112kb/s znaci  80 % bi bilo malo jace od 89kb/s, ti stavi neka ti bude 80kb/s upload
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Note 3
jel moze neko da mi pomogne da podesim uttorent nesto ne sljaka dobro evo vam moja brzina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N8
jel moze neko da mi pomogne da podesim uttorent nesto ne sljaka dobro evo vam moja brzina

namesti da ti upload brzina bude max 80%, znaci u tvom slucaju 350kb/s
u number of connection mozes da stavis koje hoces brojeve npr 1000 i 500 onaj zadnji nemoj da diras number of upload slots.
Sad bi trebalo da ti skida max brzinom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
usred skidanja mi je torrent stao i piše ''error: data error (cyclic redundancy check)''. što trebam napravit da proradi, ako uopće može?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Note 3
evo jel dobro ovako?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenHunter_05 Mar. 06 17.27.jpg
(75.84 KB, 680x502)
ScreenHunter_06 Mar. 06 17.27.jpg
(57.68 KB, 681x510)
ScreenHunter_07 Mar. 06 17.28.jpg
(60.54 KB, 682x503)
ScreenHunter_08 Mar. 06 17.28.jpg
(58.49 KB, 682x505)
ScreenHunter_09 Mar. 06 17.28.jpg
(58.01 KB, 682x505)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Qtek 小米
Имам једно глупо питање.  Smile
Шта тачно значи ови параметри, укупно 6 ?

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
seeds prvi broj ti znači za koliko si seed-era zakačen,a broj u zagradi je njihov ukupan broj. I sto važi i za peers.

5 ti je ratio,tj. odnos između downloada i uploada na tom torrentu,primer,skinuo si 100 mb,a uploadovao si 14,8mb. imaš ratio 0.148,kad ti se izjednači upload i download biće 1.00.

6 Availability taj broj ti govori kolika je dostupnost fajla ,znači ako je kod tebe 26.951 to znači da fajl koji skidaš.skidaš od 26 ljudi koji imaju ceo torrent(seed) a taj deo preko je deo koji skidaš od nekoga ko isto downloaduje i on je na nekih 95 posto torrenta,kad on završi biće ti Availability 27.000. Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 23:04:28 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 204 205 207 208 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 00:52:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.383 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.