Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 20:45:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341743 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 6630
usred skidanja mi je torrent stao i piše ''error: data error (cyclic redundancy check)''. što trebam napravit da proradi, ako uopće može?

meni niko neće odgovorit? Smile
Kao što ti je zmaj odgovorio desni klik na torrent i force recheck,mada mislim da ni to neće da pomogne,meni se to isto dešavalo,a čini mi se da je to zbog bad sektora na hardu,nađi neki program za hard diskove,pitaj na pc klinici da ti preporuče,pa prekontroliši hard disk. Smile

tnx. nisam vidjela da je neko prije odgovorio. već sam bila probala sa force recheck. nije pomoglo. tako da ću nabavit program, znam da mi to rođak ima pa ne trebam gnjavit ljude okolo po forumu.

to može da ti se desi (mislim, da prijavi takvu grešku), ako si nešto kopirala, ubacivala, brisala... u folder gdje ti se taj torrent skida (npr. kopirala titlove, pomjerala fajl u drugi folder i tome slično). Meni je bar tako jednom bilo... Obrati pažnju i na to
« Poslednja izmena: 09. Mar 2010, 14:45:51 od room348 »
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
usred skidanja mi je torrent stao i piše ''error: data error (cyclic redundancy check)''. što trebam napravit da proradi, ako uopće može?

meni niko neće odgovorit? Smile
Kao što ti je zmaj odgovorio desni klik na torrent i force recheck,mada mislim da ni to neće da pomogne,meni se to isto dešavalo,a čini mi se da je to zbog bad sektora na hardu,nađi neki program za hard diskove,pitaj na pc klinici da ti preporuče,pa prekontroliši hard disk. Smile

tnx. nisam vidjela da je neko prije odgovorio. već sam bila probala sa force recheck. nije pomoglo. tako da ću nabavit program, znam da mi to rođak ima pa ne trebam gnjavit ljude okolo po forumu.

to može da ti se desi (mislim, da prijavi takvu grešku), ako si nešto kopirala, ubacivala, brisala... u folder gdje ti se taj torrent skida (npr. kopirala titlove, pomjerala fajl u drugi folder i tome slično). Meni je bar tako jednom bilo... Obrati pažnju i na to

nisam ništa brisala ni ubacivala. skidam jednu seriju i kad sam skinula prvu sezonu počela sam je gledat dok su se druge sezone skidale, isti je folder. možda je to? prije mi nikad zbog toga nije prijavljivalo tu grešku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson к700
imam win 7,  protok 100kb/s a utorrent skida MAX do 10kb/s....sta da radim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N8
ako imas ruter podesi port, smanji upload brzinu na 80 %
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Loves web(design),internet marketing

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung G800
Nemogu da nadjem na forumu  Smile
Skinuo sam film sa bittorentom,ali ga ne znam pokrenuti.Kako?
IP sačuvana
social share
"Neki sanjaju o uspjehu,drugi se rano bude i rade na tome".
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N8
pa ako si skinuo film, onda idi u u folder gde si ga download-ovao i ako iams neki video player 2x klik i to je to
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson к700
ne vredi nista trazio sam po netu menjao sam podesavanja 100 puta i dalje smara utorrent........jel ima neko iskustva sa torrent programima za win 7 tj. koji radi normalno......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
ne vredi nista trazio sam po netu menjao sam podesavanja 100 puta i dalje smara utorrent........jel ima neko iskustva sa torrent programima za win 7 tj. koji radi normalno......
utorrent radi provereno sa windows 7,,jesi li ograničio upload,jesi li probao nekoliko različitih torrenata da skineš,nađi neki torrent koji ima sigurno brz protok,ono 100-200 seed-era i malo ljudi koji skidaju,probaj sa takivm torrentom,da vidiš hoće li ići brže,ali obavezno ograniči brzinu uploada,i to ne 80 posto,nego ga skroz smanji,na 1kb,i mora da radi,i koje ti je boje onaj simbol za konekciju u utorrentu,treba da je zelene boje. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson к700
ne znam brate nece nista....znaci nece ni kad smanjim ni kad povecam upload.......brzina mi je u proseku 15kb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG KU970
Imam problem.Skoro sam instalirao novi Windows i skinuo novi utorrent ali nisam podesio u koji folder da downloaduje fajlove.Skinuo sam jedan program ali ne mogu da ga nadjem gde je sacuvan u kom folderu...
« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 00:05:34 od Str8G »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 20:45:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.