Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:25:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 343598 puta)
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Da, to je uobičajeno kod torenta.Na primer skineš film od 700mb a dole stoji ukupan saobraćaj 900mb.
Torenti odnosno fajlovi se skidaju po delovima od 3-4mb(?) po korisniku i ako skineš 2mb a taj korisnik prekine vezu te mb skidaš ponovo.
Tako su mene naučili na ovom forumu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson W52S
da li se nekom desavalo npr skida seriju s torrenta i skine 99.5% i odjednom smanji na 91% ili npr ima 10sec do kraja i pri samom kraju se poveca na 4min npr. iako ista brzina ista.

Da, to je normalno. Na kraju skidanja torrent client proverava integritet svih skinutih delova (chunk) i onda ponovo skida one delove koji nisu prosli proveru integriteta (t.j. one za koje utvrdi da je doslo do greske prilikom skidanja)
IP sačuvana
social share
Nije strasno ako upadnes u septicku jamu od 20m; strasno je ako je prazna.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
to znaci da moze 5 dana da skida 0.05%

stalno da ga vraca!!!

npr skinem seriju od 350 mb, i stalno je izmedju 93% i 98%, dodje do 98% i vrati se na 93% i tako ...

a pise da je skinuo 700bg a serija je od 350mb!!!

to mi se dosad nikad nije desavalo. poslednje 3 nedelje pocelo.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Pozdrav..od pre neki dan sam korisnik torenta, zadnje 2-3 god sam se sluzio iskljucivo Dc++, pa me interesuje sledece:

- fajl koji skinem, a koji bih ostavio na seed, chim pomerim iz foldera u kom ga je default snimio, klijent ne pronalazi..kako da ga preusmerim, tj kako da fajl koji sam skinuo pa reimenovao/pomerio bude prepoznat od BitTorrent-a i opet aktivan?

- kako da odrzavam ratio na privatnom trackeru? Uclanio sam se samo zato jer sam kod njih nasao seriju koju drugde nisam mogao naci..skinuo sam par epizoda, al niko-bas niko nije nista skinuo od mene.. Smile ratio mi je 0, a mora da bude bar 0.1 da bih presao u novi nivo(vise od 2.5 gB downloada)
imam par filmova koje sam skinuo sa torrenta, kako da ih sada ubacim u torent tog filma koji npr postoji na ovovm privatnom trackeru?
« Poslednja izmena: 05. Mar 2009, 06:41:39 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Da li µTorrent-u postoji opcija za sortiranje torenata po Torrent Tracker-u?
« Poslednja izmena: 06. Mar 2009, 02:11:30 od Lemonhead »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S3
Pozdrav..od pre neki dan sam korisnik torenta, zadnje 2-3 god sam se sluzio iskljucivo Dc++, pa me interesuje sledece:

- fajl koji skinem, a koji bih ostavio na seed, chim pomerim iz foldera u kom ga je default snimio, klijent ne pronalazi..kako da ga preusmerim, tj kako da fajl koji sam skinuo pa reimenovao/pomerio bude prepoznat od BitTorrent-a i opet aktivan?

- kako da odrzavam ratio na privatnom trackeru? Uclanio sam se samo zato jer sam kod njih nasao seriju koju drugde nisam mogao naci..skinuo sam par epizoda, al niko-bas niko nije nista skinuo od mene.. Smile ratio mi je 0, a mora da bude bar 0.1 da bih presao u novi nivo(vise od 2.5 gB downloada)
imam par filmova koje sam skinuo sa torrenta, kako da ih sada ubacim u torent tog filma koji npr postoji na ovovm privatnom trackeru?

Odgovor na prvo pitanje:

sacuvas torrent fajl koji skidas sa trekera,i kad prebacis to sto si skinuo na drugo mesto,opet pokrenes torrent fajl koji si sacuvao.
Klijent te pita gde da sacuvas ono sto skidas,a ti odredis putanju na mesto gde si stavi ono sto si prethodno skinuo....klijent radi checking,i pocinje da radi seed...valjda si ukapirao sta sam pokusao da ti objasnim....

Odgovor na 2. pitanje:

Na vecini privatnih trekera imas seed bonuse,koji se odnose na vreme koje sidujes torrent a niko ga ne skida od tebe...za odredjen broj sati dobijas odredjeni broj megabajta,odnosno gigabajta...obicno za 35h dobijas giga....

odgovor na trece pitanje:

Da bi uradio to sto hoces,moraju svi fajlovi da se zovu isto,da imaju istu velicinu.
Znaci ako na tom trekeru ima terminator 4. velicine 700 mb a naziv fajla je terminator.avi
to moras da skines taj torrent,i da uradis ono iz odgovora na prvo pitanje,da namestis putanju na folder gde se nalazi terminator 4....ako se fajlovi u tvom folderu i u torrent fajlu poklapaju,pocinjes da sidujes film  Smile

nadam se da sam uspeo da ti pomognem...

btw  @Lemonead....ne postoji ta mogucnost  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Drugari, koji torrent server da koristim za npr.domacu muziku? U principu sam na miranovi, ali tu nema nista domace....sta preporucujete.
Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung , dobio od MTS-a
@Velja_Slash

Hvala na pomoci, radi kao zmaj  Smile pozdrav
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Samsung Galaxy S3
@Velja_Slash

Hvala na pomoci, radi kao zmaj  Smile pozdrav

Nema na cemu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung D900
Ljudi pomagajte,nemogu nikako da podesim upload!!Dakle download mi radi recimo normalno na 48-50,ali upload nikako,jedva dodje dodje do 3kB/s!Imam flat paket 512/256..Zasto je tako,jel moze neko pomoci???Izbacice me sa nekih trakera dje sam uclanjen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:25:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.