Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:55:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 343993 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
da da u option/preferences pa onda neznam gde da stavim fajl ...  Smile Smile(ako može malo detaljnije  Smile ), a za drugo pitanjce thanks very much  Smile !!!
no imam jos jedno da li znas/znate koji port je ''dobar'' za utorrent (može li ovaj 6881)

Mislim da je u downloads, pa posle move complete dovnloads to...
a to sa portovima i ja sam na taj a ne vidim razliku izmedzu drugih i toga

@kokanyu, probaj utorrent
« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 12:50:18 od latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Covek koji nema 100 kila , i nije covek !!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson z1010
Stavio sam u ''move completed downloads to ... '' folder destinaciju koju sam odabrao, ali imam fajlova koji nisu seedingmodu, a ima ih u folderu  Smile
U glavnom fajlovi koji su mi u seeding modu su samo oni koje sam skinuo preko utorrenta!
Pitanjce?  Smile
Zašto neće da seed-uje fajlove koje nisam skidao preko torrenta, a ima ih u tom folderu? Tj. da ih prikaže u utorrentu kao status seeding ...?  Smile
vita jela zelen bor molimo za brz odgovor !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Stavio sam u ''move completed downloads to ... '' folder destinaciju koju sam odabrao, ali imam fajlova koji nisu seedingmodu, a ima ih u folderu  Smile
U glavnom fajlovi koji su mi u seeding modu su samo oni koje sam skinuo preko utorrenta!
Pitanjce?  Smile
Zašto neće da seed-uje fajlove koje nisam skidao preko torrenta, a ima ih u tom folderu? Tj. da ih prikaže u utorrentu kao status seeding ...?  Smile

Mislum da morqa prvo da ih uploadujes na neki od sajtova, a sa vec skinute pa posle toga premescene, neznam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson z1010
Pitanjce?  Smile

Mislum da morqa prvo da ih uploadujes na neki od sajtova, a sa vec skinute pa posle toga premescene, neznam  Smile

thanks u svakom slučaju !!! da neznas možda gde ima dobri torrent files za games ali one starije za PII i PI machine ?
Treba mi jedan games zove se M.A.X. - Mehanized Assoult and Exploration !!! pretrazio sam dosta al ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@kokanyu, probaj utorrent
Šta je sa ostalim odgovorima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
thanks u svakom slučaju !!! da neznas možda gde ima dobri torrent files za games ali one starije za PII i PI machine ?
Treba mi jedan games zove se M.A.X. - Mehanized Assoult and Exploration !!! pretrazio sam dosta al ... Smile
Jeli to nesto sa trkama, sa kolima, ako je to nasao sam jedan torrent, ali nije ziv Smiley probaj na www.torrent-finder.com i ukucaj max

Šta je sa ostalim odgovorima?

Prvo pitanje> Add torrent from URL, ukoliko nece add torent...   ali ti treba toorent file. Kad odes na torrent sajtove nadzi zeljeni torent, i na njega desni klik i save file as, i on ce se snimiti kao torrent fajl u tvom kompjuteru, ukoliko se ne snimi kao torrent fajl nego kao .hml, mozes da kliknes na download torrent ali procedura je drugacija posle, neznam preko kojeg menagera ti krece download mene preko opere, i ja ga posle stopiram i onaj torrent fajl mi ostane na kompjuter, i posle ti preostaje da ga samo otvoris preko bittorrent-a moze sa onim file pa add torrent...

Citat
- Nigde nevidim opcijuza šerovanje podataka. (koji folder sa podacima da dodam da bi od mene preuzimali podatke)!
koliko ja znam nemozes, tako da serujes sa torrent menadzerima, mora da prvo fajl da uploadujes da bi mogli posle drugi da ga downloaduju.
I za torrent menadzer ja koristim utorrent, i bit commet je slican njemu, ta su mi dva onako najbolja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa pomogao si mi koliko toliko! E sad sam instalirao i uTorrent i ostavio sam podešavanje po defaultu. Našao sam šta skidam ali on ni da se pomeri. Jel treba neka posebna podesavanja ili se može odma po instalaciji koristiti! Ako neko zna može me kontaktirati i malo brže preko MSN (kokanyu@hotmail.com)
E evo ga krenulo je ali jako sporo! Seed je1(1) peers 0(1) a brzina 2.0kb/s. Jel to može malo u podešavanjima da se pojača?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
E evo ga krenulo je ali jako sporo! Seed je1(1) peers 0(1) a brzina 2.0kb/s. Jel to može malo u podešavanjima da se pojača?

e sporo je, ja koliko sam primetio dosad najbolje ide kad ima od 20 do  50 Seeds i peers, moze ponekad da se zadesi i preko 5000 neki torrent i opet da ide sporo, zavisi kako se pogodi Smiley za brzinu nista nemozes da uradis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Malo je glupo ovako se dopisivati na postu jer ga možda zagušujemo ali šta da radim kad imam pitanja! Znači prilikom instaliranja programa i prvog pokretanja netreba ništa podešavati u setupu? To je što je! Tražiti file sa puno tih sedova i perova i iće brže! A jel postpji mogućnost ubacivanja još sajtova za pretragu od onih koji dolaze pri instalaciji i kako se ubacuju i koji su?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson z1010
@ latifovich

nije sa trkama to je ''stragedija potezna'' u svakom slučaju Hvala puno !!!  Smile
pomogo si mi sa ovim seeding-ovanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:55:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.