Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:07:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 343669 puta)
Ucesnik diskusija

Da,da... dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta kart

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung Galaxy S2
Pazi sada, 2 pitanja:

1) Kada skidam fajl sa nekog private trackera koji zahteva npr. 1:1 odnos D/U, dok sam u procesu skidanja, upload mi je maximalan, tj. ide do one vrednosti na koju sam ga ogranicio (veza je ADSL 512/128, upload ogranicena na 5Kb/s). Onog trenutka kada se prebacim u seed mode i kada oslobodim upload na max vrednost, desava mi se da on jednostavno nece da predje npr. 3Kb/s iako bi mogao da bude sigurno 12-13 i desava se po 3 dana da ne predje tu vrednost. Jel to neka glupa fora od strane onoga ko drzi tracker da ne dozvoljava veci upload u seed modu ili je nesto drugo po sredi??

2) Kako doci do u/p ili pozivnica za one sajtove koji zaista vrede?? Da li je to privilegija "hackera" ili postoji neki normalan nacin?? Naravno, odgovor na private  Smile

Unapred hvala na odgovorima!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mito ne trazim....ali ga i ne odbijam.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1365
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Prophet

2) Kako doci do u/p ili pozivnica za one sajtove koji zaista vrede?? Da li je to privilegija "hackera" ili postoji neki normalan nacin?? Naravno, odgovor na private  Smile

E.....to i mene zanima.
IP sačuvana
social share
Ide baba ulicom i oslanja se na štaku.
Sretne je komšija i pita: "Šta je baba bilo s nogom?"
Baba: "Ma pala na Ajax-u!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Koristim utorrent, imam wireless 256k i uopste nece da mi krene download ni jednog torrent fajla, izbacuje stalno grsku:
Tracker (offline), a ima seedera i peersa veliki broj, sta da radim?? Pokusao sam i sa bitcometom, ali tamo izbacuje gresku tracker connection error :3!!!

Please pomognite Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

E.....to i mene zanima.

http://www.usenext.de/ za 25$ mesecno imate 50GB, ali nema sta nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mito ne trazim....ali ga i ne odbijam.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1365
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Prophet
Ali free nesto?
IP sačuvana
social share
Ide baba ulicom i oslanja se na štaku.
Sretne je komšija i pita: "Šta je baba bilo s nogom?"
Baba: "Ma pala na Ajax-u!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ja jos nisam naceko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Covek koji nema 100 kila , i nije covek !!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson z1010
sve svemu ...  Smile

Ja imam jedan drugi problem !!! E sad ... pre problema ... , koristim uTorrent 1.6, i radi fino inače wairless 128kb/16kb. Pošto kuburim sa prostorom (20GB) na hdd-u moram fajlove koje skinem da narezem na cd. Moje problem i jedno pitanjce su sledeće):

1. Kako da fajlove koje sam skinuo i premestio negde na hdd-u u drugi folder stavim da mi preko utorrenta seed-uje?i
2. Gde mogu da okačim neki svoj torrent file, neki dobar sajt please !!!! ako znate?  Smile

vita jela zelen bor, molimo za brz odgovor !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
sve svemu ...  Smile

Ja imam jedan drugi problem !!! E sad ... pre problema ... , koristim uTorrent 1.6, i radi fino inače wairless 128kb/16kb. Pošto kuburim sa prostorom (20GB) na hdd-u moram fajlove koje skinem da narezem na cd. Moje problem i jedno pitanjce su sledeće):

1. Kako da fajlove koje sam skinuo i premestio negde na hdd-u u drugi folder stavim da mi preko utorrenta seed-uje?i
2. Gde mogu da okačim neki svoj torrent file, neki dobar sajt please !!!! ako znate?  Smile

Za prvo pitanje idi u option/preferences, pa tamo malo podesi kako ti odgovara,
a za drugo www.demonoid.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Covek koji nema 100 kila , i nije covek !!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson z1010
sve svemu ...  Smile

Za prvo pitanje idi u option/preferences, pa tamo malo podesi kako ti odgovara,
a za drugo www.demonoid.com

da da u option/preferences pa onda neznam gde da stavim fajl ...  Smile Smile(ako može malo detaljnije  Smile ), a za drugo pitanjce thanks very much  Smile !!!
no imam jos jedno da li znas/znate koji port je ''dobar'' za utorrent (može li ovaj 6881)

vita jela zelen bor, molim za brz odgovor !!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pošto sam novi u svemu ovome (priključio adsl pre dva dana kod sezampro-a 256/64) i gledam šta ljudi rade to mi se svidelo pa ajd i ja da to radim. Prvi dan sam se patio sa dc++ i provalio sam ga (relativno). Juče sam montirao eMulu i isto se patio, a evo danas se odlučio za bittorrent (kad je neko alav). Na sva tri posta sam postavljo možda glupa pitanja pa ajd i ovaj da ne propustim. Nadam se samo da me nećete vraćati na ponovno čitanje posta ispočetka kojeg sam dva puta DOBRO pročitao.
- Skinuo sam verziju 5.0.3 i instalirao. Odmah da kažem da mi izgled nije isti kao što sam ovde gledao neke slike. Nije mi jasno kako se dodaju na ADD linkovi do drugog sajta ili se sa drugog sajta nešto skida i dodaje u ADD. Uglavnom ja odem na searsh i on me odvede do sajtova torrentreactor i bittorrent, kako neznam!
- Prvi pokušaj skidanja dvd-ja je bio uspešan!!! Sa brzinom od 6-7 video sam da bi mi trebalo 7 dana da ga skinem?!?!?! (1 dvd) Odmah sam odustao, otisao u setings i tu mu zeznuo (verovatno) podesavanje i brzinu tako da sada neće nista da krene da skida. A nema opciju default da ga vratim na prethodno (fabričko podešavanje)!
- Nigde nevidim opcijuza šerovanje podataka. (koji folder sa podacima da dodam da bi od mene preuzimali podatke)!
- Ovde sam zapamtio bar 10-tak programa koje ste nabrajali u kombinaciji (sa ovim ili odvojeno) pa bih zamolio objašnjenje koji ja da uzmem pored ovoga a da mi za početak nebude mnogo komplikovano. Inače sam pokušao da skidam nešto ali je mali izbor podataka i mali oni shedovi pa je išlo jako sporo 6-7. Ako neko ima volje da pojasni ja ću mu bolje opisati svoje muke. Unapred zahvalan. Može i preko MSN! (kokanyu@hotmail.com)
PS:
Evo i slike ako nešto znači!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1.jpg
(124.99 KB, 742x588)
« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 05:21:24 od Kokanyu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:07:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.239 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.