Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:18:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341898 puta)
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k700i
Isplati se seedovati...ljudski je Smile ...jedino na crnoj berzi ne uspevam da odrzim dobar ratio, cesto nesto skinem vrlo brzo, posle stoji po par dana i niko ga nece od mene. Za dobar ratio, na pr na demonoid, nekad je dobro skinuti neku popularnu stvar i ako te bas ne zanima, i posle danima seedujes...
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
e ljudi oci ce mi ispasti dok procitam celu temu. zato vas molim da mi u dve reci kazete da li je ovo normalno. skoro sam skinuo BitTorrent 6.0 i sada po prvi put skidam neke fajlove. download mi ne prelazi 12kB/s ali u glavnom je oko 5. inace imam adsl 512 na sezamu a antivirus je panda. pri downloadu pise da ima 26(70) seeds. da li je to normalno ili nije. ako jeste onda sta je tu je a ako nije sta da radim da bude brze. hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
To nije normalno ali ne znam kako da ti pomognem Smile

Nego,mene zanima zasto mi skidanje igre "Tex Murphy: Pandora directive" sa ultra-mega-giga premocnog najboljeg trakera,Demonoida,ide jebeno sporo? Ima par sidera i nas par jadnika koji pokusavamo da skinemo 3.5gb a ovi se izgleda stisli... Pa,jebem mu majku,kako to tako na ultra-mega-giga najboljem i najmocnijem trakeru,na mestu gde nema cega nema i gde su brzine ultra-mega-giga velike? Ubih se za pozivnicu (uglavnom zbog ove igre,ima je i na javnim trakerima ali sam se nacitao raznih bajki o Demonoidu) i na kraju jedna velika patketina Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Pa zar Demon nije otisao u istoriju?! Kas si poceo da skidas?!
Moze se drzati seed i kad sajt ne radi ali ne znam jos koliko dugo ces moci da skidas jer ce ti verovatno seederi otici...
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 23:42:03 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Sta,prs'o nacisto? Au,jebote,a ja se tripujem zasto ne ide...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 249
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
SonyEricsson W52S
@Black-Angel
Probaj da skidas vise torenata istovremeno, pa vidi da li ti se tada ukupna brzina povecava. Ako ne, potrazi na pocetku teme (ili na google) pricu o port forward.

@Falzone
Demonoid je down vec nekoliko dana, a kad ce da se vrne, ne znamo.
A sto se tice toga da li je najbolji - zavisi za sta covek koristi. Ako trazis malo egzoticnije stvari, onda mu stvarno nema premca. Na primer knjige iz RF dizajna ili literaturu za bas gitaru. Tamo ima sto nigde drugde nema. Smile
IP sačuvana
social share
Nije strasno ako upadnes u septicku jamu od 20m; strasno je ako je prazna.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
As of Tuesday 25 September 2007, the Demonoid website, forums and bittorrent trackers were offline and unavailable.

According to the Wired New blog[6], there has been no offical word from the site founder and head administrator, Diemos, as to the cause of the outage.

The Canadian Recording Industry Association (CRIA) has refused to comment on speculation they may be in-part or in-full responsible for the outage.

An unverified IRC chat was posted at The Circuit Box, which claims to be a discussion between a TorrentFreak reporter and a Demonoid staff member. This was released approximately 18 hours after the site went offline:

"Ok folks, here it is. Demonoid is down. It has been for around 2 day [sic] almost. The reason it is down is unknown, and is still unknown. It HASN'T I repeat HASN'T been RAIDed, shutdown, terminated, deleted, burned, mamed [sic], or thrown under a bridge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
Izgleda da je sezampro zajebao stvar ,posle povećanja brzine torenti rade očajno
  nestabilno ,spuštaju se do minimuma pa malo gore pa ponovo dole,
siguran sam da problem nije do mene ali imali još neko sa sličnom problematikom
ja sam iz Beograda Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
meni torrenti rade super na sezamu,pneki put sa 512 /64 vucem i preko 50...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson W800i
Izgleda da je sezampro zajebao stvar ,posle povećanja brzine torenti rade očajno
  nestabilno ,spuštaju se do minimuma pa malo gore pa ponovo dole,
 siguran sam da problem nije do mene ali imali još neko sa sličnom problematikom
ja sam iz Beograda Smile Smile Smile

Filmski grad i torrent-i se skidaju brzinom od 51-53Kb  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:18:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.