Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:24:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341720 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Pa sta sad ? Treba otvarati za sve posebnu temu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

No fast, but 2 furious!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N93i
Ne treba, nemoj pogresno da me shvatis.  Samo mi se cini da bi se ljudi lakse snalazili, nista vise.  :?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za sve je kriv lik koji je poceo da deli savete da ne skidamo muziku sa neta (nekomercijalnu i domacu) ! Ko da je greota ubiti domacu muziku !  :-k Ne zapocinjem diskusiju samo podsecam ko je prvi zapoceo ! :ballbounce:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tattoo
Za sve je kriv lik koji je poceo da deli savete da ne skidamo muziku sa neta (nekomercijalnu i domacu) ! Ko da je greota ubiti domacu muziku !  :-k Ne zapocinjem diskusiju samo podsecam ko je prvi zapoceo ! :ballbounce:
Druže,nick ti je odličan,svaka čast kako si se setio,a što se tiče muzike skidajte sve sa neta,nemoj neko da je glup pa da kupuje,Živimo u Srbiji,i nije normalno da neko sa platom od 200 evra da 15 evra za neku muziku,ili 50 evra za neku igricu,i nije normalno da 1 dobar komp vredi kao 10 igrica za taj isti komp. Smile
Zato ko je lud daće pare,a ko želi da pare potroši pametnije,uplatiće ADSL 20 evra mesečno i igranka počinje.
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 01:01:01 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

No fast, but 2 furious!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N93i
Svaka cast majstore! ! ! Reci ti njima! ! !  =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d> =d>

[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 21:10:44 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

One Door Away From Heaven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N70
E ovako imam jedno pitanje.
Koristim BitComet za skidanje torent fajlova.
I sad, npr za fajl koji trenutno skidam i koji je veliki 1.5gb on je skinuo 85% a u summary pod Total Downloaded pise 2.4Gb.

Sad zavisno od fajla do fajla postoji manja ili veca razlika.

Razumem da on skida i neke trash delove fajla ili tako nesto...

Ali da li bi mogao neki da mi kaze nesto vise o tome.
I od chega zavisi ta razlika?
IP sačuvana
social share
I never loose, I just choose not to win. <Mandy>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k700i
Evo ti diletantov odgovor od pre mesec, dva, odlicno objasnjeno...

"Meni se to redovno dešava kad skidam sa piretebay-a,To su ti delovi torrenta(pieces)koje ne skineš cele,da ti objasnim,svaki torrent je podeljen na delove(pieces) koji mogu da budu od 32Kb,pa do 4 mb.(ja nisam sretao neke koji su veći od 4 mb).Veliki torrenti(preko 1gb)su uglavnom izdeljeni na delove od 4mb.E,sad ti skidaš od nekoga taj jedan deo od 4mb i stigneš do 3mb,i on se disskonektuje ili se desi da bude greška u tom delu i tebi i ta 3 mb otpadaju,tj.taj ceo deo moraš ponovo sa skineš,a ta 3MB su to što ti je kao skinuo više.Pošto veliki fajlovi,npr.taj što si ti skidao od 8.5GB su sastavljeni od oko 2100 takvih delova od 4MB.ako 100 delova ne skineš cela i moraš da ih skineš ponovo imaćeš oko 400MB viška.
Kad ima dosta leechera iseedera,preko 200-300 ukupno takve greške se češće dešavaju,i na trackerima gde ne treba registracija,a probaj da promeniš torrent program,mada se meni to dešava i na bit cometu,a i na utorrentu 1.7.
Meni se jednom desilo kad sam skidao sopranose da torrent dođe do 99,9 posto i nedostaje mu nekoliko delova(pieces) da bi bio gotov,i onda padne na 99.8 posto jer je jedan taj delić nije skinuo do kraja dobro i skida ga ponovo,i to je trajalo oko dva sata i jedva je skinuo ceo fajl."

Sad ce diletant da me tuzi za kradju  Smile
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Tattoo
Evo ti diletantov odgovor od pre mesec, dva, odlicno objasnjeno...

"Meni se to redovno dešava kad skidam sa piretebay-a,To su ti delovi torrenta(pieces)koje ne skineš cele,da ti objasnim,svaki torrent je podeljen na delove(pieces) koji mogu da budu od 32Kb,pa do 4 mb.(ja nisam sretao neke koji su veći od 4 mb).Veliki torrenti(preko 1gb)su uglavnom izdeljeni na delove od 4mb.E,sad ti skidaš od nekoga taj jedan deo od 4mb i stigneš do 3mb,i on se disskonektuje ili se desi da bude greška u tom delu i tebi i ta 3 mb otpadaju,tj.taj ceo deo moraš ponovo sa skineš,a ta 3MB su to što ti je kao skinuo više.Pošto veliki fajlovi,npr.taj što si ti skidao od 8.5GB su sastavljeni od oko 2100 takvih delova od 4MB.ako 100 delova ne skineš cela i moraš da ih skineš ponovo imaćeš oko 400MB viška.
Kad ima dosta leechera iseedera,preko 200-300 ukupno takve greške se češće dešavaju,i na trackerima gde ne treba registracija,a probaj da promeniš torrent program,mada se meni to dešava i na bit cometu,a i na utorrentu 1.7.
Meni se jednom desilo kad sam skidao sopranose da torrent dođe do 99,9 posto i nedostaje mu nekoliko delova(pieces) da bi bio gotov,i onda padne na 99.8 posto jer je jedan taj delić nije skinuo do kraja dobro i skida ga ponovo,i to je trajalo oko dva sata i jedva je skinuo ceo fajl."

Sad ce diletant da me tuzi za kradju  Smile
Slabo bi se u Srbiji od tužbe leba najeo. Smile
Šalu na stranu,da dopunim predhodni post,cela fora je u tim javnim trackerima(pitatebay,mininova i sl.),tu svakoga boli uvo za ovog drugog koji skida i svi zavrću upload na minimum,i odmah se otkačinju kad skinu ceo fajl i tu dolazi najčešće do takvih grešaka i viškova prilikom skidanja.
Za pregled je najbolji utorrent,u njemu može da se vidi i koliki je taj jedan deo(peaces) i koliko je do sad skinio i koji trenutno peaces skida i bukvalno svi podaci o tome,i možeš da pratiš i da vidiš šta se dešava,ako te ne mrzi.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 20:40:51 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung i5700 + D880
i odmah se otkačinju kad skinu ceo fajl

Nije tacno,ja tek posle 5-6 sekundi,dok ne nadjem ono "remove and delete .torrent" Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Da, diletant je tada sve to lepo objasnio i ujedno me sprecio u nameri da izvrsim razna dela koja bi bila kobna po moj komp jer sam mislio da je do njega...jos jednom hvala diletantu  Smile

Iskreno i ja iskljucim odmah ako skidam sa mininove ali na demonoid-u pustam dok ne bude ratio tog fajla 2. Ove nove filmove recimo skidam sve sa mininove jer ima na hiljade seeder-a i leecher-a , a starije filmove, serije i igrice sa demonoid-a. Tek sada kada imam ratio malo veci od 2 vidim koliko znaci. Recimo fajlove koji imaju do 10 seeder-a, pa cak i do 5, skidam istom brzinom kao sa mininove fajlove koji imaji hiljade. Sto bi u praksi znacilo( sa 256/128 konekcijom SBB ), brzinom 25+ . Tako da se isplati seed-ovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:24:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.