Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 11:17:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341519 puta)
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Moj problem je više vezan za uTorrent, ali sam isti problem imao i sa BitTorreent-om. Naime, kad god krenem neko skidanje preko nekog od ova 2 torrent klijenta, surfovanje mi je maltene blokirano. Sajtovi se učitavaju po 10 min. Kad prekinem skidanje ili skroz ugasim program, treba mu nekih 20 min da ponovo normalno proradi net, iako u Networking tab-u Task Manager-a grafikon lan konekcije miruje na nuli, kao i protok na Net Meter programu. Jedino kad restartujem komp, sve se vrati u normalu. Inače, imam Telekom adsl Click 2 paket i modem huawei hg510, ova 2 torrent klijenta koristim na XP-u, a na Visti koristim Vuze (poznatiji kao Azureus). I na Visti imam iste probleme sa u i BitTorrent-om. Neki će verovatno reći da onda koristim Vuze, a ja kažem da neću jer su ova 2 mnogo bolja i uvek skida full brzinom, dok se Vuze nešto vuče, pa se i skidanje najobičnijeg divx filma otegne na par dana, dok se isti na 2 već pomenuta skine za nešto jače od 1h.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Rešio sam problem. Treba da se uđe u NOD32 Control Panel, Setup, Antivirus and antispyware protection, Web access protection, Configure, Web access protection, Http, Web browsers, Active mode i tu se otčekira uTorrent ili Bittorrent, a zatim isto u Web access protection uđe se u Exclusions i u listu se doda uTorrent.exe ili Bittorrent.exe. Verujem da je slično i za ostale antiviruse. Možda je kod nekoga postupak u Nod-u drugačiji zbog druge verzije. Verzija koju ja imam je 4.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

novi avatar - novo ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N73
Rešio sam problem. Treba da se uđe u NOD32 Control Panel, Setup, Antivirus and antispyware protection, Web access protection, Configure, Web access protection, Http, Web browsers, Active mode i tu se otčekira uTorrent ili Bittorrent, a zatim isto u Web access protection uđe se u Exclusions i u listu se doda uTorrent.exe ili Bittorrent.exe. Verujem da je slično i za ostale antiviruse. Možda je kod nekoga postupak u Nod-u drugačiji zbog druge verzije. Verzija koju ja imam je 4.

Na ovaj nacin mozes da skines i neki virus sa torenta, pa bi bilo dobro da nakon skidanja fajla skeniras isti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Uvek skidam isključivo one torrent-e koji imaju veći broj komentara, jer uvek neko napiše ako nađe virus. Sada imam problem sa piratebay tracker-om. Koji god torrent da skidam neće da se konektuje na piratebay tracker. Obično imaju 2 tracker linka vezana za piratebay. Za jedan mi u statusu kaže http error 404, a za drugi connection timed out. Probao sam update, ali ne pomaže.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.0
brzina torrenta mi obicno ide od 200-350 KB/s, tako je bilo i sa ovim torentom i onda sam krenuo da gledam tutorijale i podesavanja i samo sam gore napravio, download nema sanse da predje nekih 5 KB/s ili odjednom skoci na 100 pa onda 1 i izludi me ... imam adsl net, 3.2 Mbit down, 0.15 Mbit up ... mogu li kako da vratim na difolt vrijednosti ili kako bi izgledao podesavanje torenta, brzine, ogranicavanja i ostalo? Hvala

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-1.JPG
(121.21 KB, 1224x644)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Пробај да ставиш неке друге бројеве уместо ових нула који ти значе максималан ап и даун ... Пробај са ограниченим аплоудом на 2, 3 КВ неку малу вредност ... jeр неограничен аплоуд ти гуши скидање.

И ако си се већ зајебавао са подешавањима изглуглај око форвардовања портова ... то треба одрадити. Имаш негде и овде на теми.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.0
probao sam sa ogranicavanjem up na te vrijednosti ali nista se nije promjenilo ... Dobro je skidalo kad je doslo do nekih 80% e onda je down pao ... E sad, licera imam skoro 3 puta vise od sidera, kojih ima oko 500 ...

Gledao sam ovde neki link za forvardovanje portova i na onom spisku nema mog svicera, inace 3 racunara dijele internet konekciju, ne zanm dal bih smio da radim to forvardovanje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
E sad, licera imam skoro 3 puta vise od sidera, kojih ima oko 500 ...

Што не рече одмах. Пробај неки добро сидован торент па ако је брзина ОК није до тебе ... бар је то лако проверити.

Више компова на истом рутеру дели ДНС ... рецимо 192.168.1.1 ... а ти би портове форвардовао за ајпи адресу свог компа ... тј рецимо 192.168.1.3 или која је већ. Е сад једино треба да се пази да два компа немају исту ајпи адресу јер тад ваљда не би могли да иду на нет ни један ни други или би један другог јебавали нисам сигуран ...  и наравно да само за адресу свог компа извршиш то чачкање  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.0
e ma izgleda da je bilo do samog torenta ... kasnije sam nasao neki sto ima duplo vise sidera i brzina je bila izmedju 300 i 400 KB/s, sto je i vise nego dobro  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG KU970
Moze li mi neko objasniti kako da forvordujem torent ili sta se vec radi s tim...jednom sam poskuaso ali nisam znao kako...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 11:17:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.