Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:13:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341672 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
na privatnim trackerima se moze povuci download brizna od 60MB/s iz licnog iskustva (gbit linija)

Tačno ali onda imaš i upload da to sve brzo vratiš, to nama sa malim uploadom od 128kbps nije slučaj tako da nama je najbolja sloucija rapid ili news ili torrent tracker sa bonus poenima ... kad bi ja uploadovao jedan dvd film sa ovom brzinom  Smile

ne mora da znaci da je rapid ili news uvek brzi
Koliko znam news je najbrži što možeš videti na yutube ... dakle strahoveite brzine o kojima nisam ni sanjao da postoje, što se tiče izbora uplatiš proverenog (ja sam trenutno pretplaćen na astraweb i giganews i upoređujem im sadržaj pa ću odlučiti na kom ostajem dalje) i nikad mi se nije desilo sa newsa da skinem program, film itd. i da ne radi (ako je oštećena neka datoteka imaš PAR fajlove i povraviš za par sekundi).

a zna se koji su najbrzi izvori to su scene topsites najpre izadje sav materijal i najbrze skines tako da...

Koliko vidim istom brzinom se pojavi svuda i na torrentu i rapidu i newsu (neke grupe i koriste news za širenje materijala a grupa ima bar 50000) uvek ima neko ko skine sa jednog mesta i uplaod na drugo ... mada mene briga baš za najnovije filmove, na newsu npr. imaš grupu karagarga a verovatno znaš šta imaju na torrent trackeru i ako si član znaš da bi nekom sa malom up brzinom teško tamo opstati tako da ostaje news...

rapid je ok al mu je mana sto moras da se jebes sa linkovima i jos da im placas za filesharing lol i jos na rapidu znaju cesto da ugase linkove itd itd sto je po meni bzvz...

Imaš skoro sve na jednom forumu što se tiće rapida tako da ako znaš gde da tražiš nije problem ništa naći ali i mene nervira što nemaju svoju pretragu.
Gase linkove ali je to retko i obično za neki nov film mada se on istom tom brzinom opet postavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel LOL
a zna se koji su najbrzi izvori to su scene topsites najpre izadje sav materijal i najbrze skines tako da...

Koliko vidim istom brzinom se pojavi svuda i na torrentu i rapidu i newsu (neke grupe i koriste news za širenje materijala a grupa ima bar 50000) uvek ima neko ko skine sa jednog mesta i uplaod na drugo ... mada mene briga baš za najnovije filmove, na newsu npr. imaš grupu karagarga a verovatno znaš šta imaju na torrent trackeru i ako si član znaš da bi nekom sa malom up brzinom teško tamo opstati tako da ostaje news...

sve sto si rekao si vecinom u pravu al ipak svi za izvor koristimo scene tako da nikako nemoze da u isto vreme da se pojavi neki npr od scene grupe PUKKA film prvo na torrentu ili newsgroups pa na scene
ako je scene grupa izbacila nesto onda izbace prvo u scene pa odatle kuriri sire po elitnim privatnim sajtovima tipa 0sec sajtova sa brzim pre time 2-10min after pre i odatle u vecini slucajeva TorrentLeech kopira od elitnih torrent trackera pa oni imaju prosecan pre oko 20-30min a za newsgroups prosek za pre je isto oko30minuta posle pre na sceneu kao sto rekoh to sve zavisi sta je korisniku potrebno i koje izvore koristi za skidanje ovakog lepog materijala npr mnoge scene stvari uopste neizadju na videlo javnosti a scene takodje uploaduje i starije materijale sto se tice newsa je ok al ipak meni licno nije potreban al je ipak 100x bolji od rapida a i od vecina torrent sajtova sve u svemu svako ima svoj ukus Wink
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Off obrisan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Nepoznat
Browser
Bandit Nepoznat
sakingsny kao da je bitno da li ćeš nešto skinuti odmah ili za 20min posle toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel LOL
sakingsny kao da je bitno da li ćeš nešto skinuti odmah ili za 20min posle toga...
pa meni je licno bitno sto bi ja sad cekao 20minuta ili sat vremena da izadje na nekom drugom mestu kad ja mogu da skinem gde je pre izaslo zar ne............... i da ipak newz i torrenti nemaju sve fajlove sa scenea tako da neki DVD ili XviD ne izadju na javnosti od scene tako da bolje imati vise izvora brzi i kvalitetniji nego samo jedan i od njega zavisiti Wink
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008, 08:47:43 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Nepoznat
Browser
Bandit Nepoznat
Ni ja ne bi čekao da mi život od toga zavisi i da sam non stop pored PC da to gledam svaki minut šta novo izlazi i da naravno imam od toga neke finansiske koristi  Smile Meni nije bitno, nisam stalnio za pc i ne skidam CAM verzije, tako da ako mogu da čekam R5 ili DvDRip mesec dana i više mogu i 30min ili još jedan dan ako nisam baš tad kući kad je izašlo.
Što se tiče ne pojavljivanja znam 100% ovo jer pratim karagarga, sve što imaju na trackeru imaju na newsu + i više se zadrži bar 200 dana na giganews!
Najbolje je imati više izvora naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Da li moze u utorent-u da se stave torenti na nekakav waiting list, da se stavi da skida one by one i kojim redosledom ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Da li moze u utorent-u da se stave torenti na nekakav waiting list, da se stavi da skida one by one

Citat
i kojim redosledom ?
Nisam  siguran da li moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Nepoznat
Browser
Bandit Nepoznat
Da li moze u utorent-u da se stave torenti na nekakav waiting list, da se stavi da skida one by one i kojim redosledom ?

Na slici koju ke postavio okno u polje maximum number of active downloads stavi vrednoost 1 a u uTorrent-u označiš koji će se prvo skidati po redosledu 1, 2, 3 itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
U loggeru uTorrent-a mi uvek pise "Error opening Windows firewall", a utorrent mi se nalazi u exceptions list u firewall-u, u cemu je stvar? Inace, torenti mi pice oko 45-50 KBps na 512/128.

Mozda treba da idem na Add Port u Windows firewallu, pa tu nesto Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 17:28:30 od operation_bambi »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:13:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.