Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:08:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341682 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Citat
Pa i torrent skidaš iz delića.
Gresis.
Jesi siguran??? Svaki torrent fajl je podeljen u delove(pieces),koji mogu da budu od 32 kb,pa do 4 mb. u zavisnosti od veličine torrenta,i onda kad skidaš ti ustvari skudaš svaki taj delić torrenta posebno,tj,svaki možeš od različitog seedera da vučeš,znači,ponovo se skida iz delića. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
ti ustvari skudaš svaki taj delić torrenta posebno,tj,svaki možeš od različitog seedera da vučeš,znači,ponovo se skida iz delića.
Aha , al pisac nije hteo to da kaze..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 426
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
SonyEricsson k550i
da ali na rapidu moras da se drndas i da svaki delic sam skidas,kad se skine jedan onda moras da aktiviras download drugog i sve tako.A torrent ukljucis i ne razmisljas Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
da ali na rapidu moras da se drndas i da svaki delic sam skidas,kad se skine jedan onda moras da aktiviras download drugog i sve tako.A torrent ukljucis i ne razmisljas
To je pisac hteo da kaze..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Pa možda je hteo da kaže da kad skidaš sa rapida,moraš da skineš 7 rar-ova i da ih posle spojiš,da bi dobio film,a torrent skidaš odjednom.To je u pravu,ali ko ima premium to mu ne znači ništa,skida normalno kao jedan fajl,samo u full brzini,uvek.Znači,prevučeš 100 linkova sa rapida,ostaviš da skida,vratiš se,a sve skinuto,treba koristiti pogodnosti raznih download menagera.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2008, 01:57:03 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
skida normalno kao jedan fajl
Gresis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Citat
skida normalno kao jedan fajl
Gresis.
Pa kako ne skida,kad završi jedan fajl,automatski prelazi na drugi,ništa ne mora da se ponovo klikće,i u čemu je onda razlika,torrebt skidam iz 800 delića od 2 mb. a ovde naređam 16 fajlova po 100 mb . Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
« Poruku je izmenio/la: Danas u 01:57:03 [diletant] »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ako skidate torrente sa scene oni su isto zapakovani i moraju da se otpakuju kao i sa rapida kada skidate.
Šta je kome bolje da bi znao treba da proba oba i onda da priča (rapid sa preminum nalogom naravno, kad bi skino jedan dvd film da skidaš jedan fiajl po jedan čučeći pored pc i resetovati modem... ako to neko radi i neće da plati nalog onda on stvarno ne ceni svoje vreme ili ima vremena na pretek jbg).
Prednost rapida - ima sve istom brzinom kao na news-u + ima dosta starih stvari što nema na newsu + skidaš uvek maksimalnom brzinom bez čekanja i veliki + za nas sa malim upoadom što upload ne treba.
Torrenti + free ali to često zna da bude - ako je mala brzina pa treba par dana da bi se skino fajl od 700mb, ako skidate sa proverenih mesta gde su dobre brzine problem je ostati na takvom mestu sa malim uploadom pa nam ostau zlatni torrenti ako ih ima (na starnim dobrim trackerima na ovo zaboravite kao i na poene) i bonus poeni da se skupljaju, teško tebi ako si iza NAT-a pa od dobre brzine ništa, još jedan + što je free i što sve ima na njemu ali ako fajl ostane bez seedera ništa od skidanja...

Skidanje sa rapida je jednostavnije i brže, koristim i rapid i torrent + news (sa ovog je još prostije skidanje i brže), jedno drugo dopunjuje jer na torrentu ima više domaćih stavri.

Šta mislite da se otvori tema Torrent vs Rapidshare vs News pa tamo da se nastave ovakvi komentari i iskustva umesto da se zatrpava tema BitTorrent sa rapidom a rapidshare sa torrentima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel LOL
na privatnim trackerima se moze povuci download brizna od 60MB/s iz licnog iskustva (gbit linija) tako da ne mora da znaci da je rapid ili news uvek brzi sve od svega sta koristite za izvor skidanja tacno je da na nekim trackerima brzina je shit al na nekim su jako dosta brze brzine a za news je slicna situacija zavisi kod koga ste dobili/uplatili nalog i tako vam se krecu brzine na bzvz usenet provajderima ti je max brzina oko 1-2MB/s a dok kad uplatite kod nekog boljeg usenet providera cak do 40MB/s-100MB/s a zna se koji su najbrzi izvori to su scene topsites najpre izadje sav materijal i najbrze skines tako da...a za rapid je ok al mu je mana sto moras da se jebes sa linkovima i jos da im placas za filesharing lol i jos na rapidu znaju cesto da ugase linkove itd itd sto je po meni bzvz...

i da never pay for filesharing cos sharing is carrying Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2008, 21:31:03 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:08:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.