Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:15:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 341978 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Desni klik, Force Start. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung i5700 + D880
Ne verujem da je na to mislio, on hoce da ne skida istovremeno..

Treba ovo uokvireno staviti na vrednosti 1 i 1 i to je to.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(39.37 KB, 608x476)
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 300
ljudi molim vas da mi neko objasni podesavanje za utorrent .imam wireless internet. tl-wn321g 1.0 usb wireless adapter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
ljudi molim vas da mi neko objasni podesavanje za utorrent .imam wireless internet. tl-wn321g 1.0 usb wireless adapter.

Sta tacno da ti objasni? Skinu uTorrent (po meni najbolja verzija 1.6.1) i pokreni. idi u Opcije -> Prioriteti -> Veza i tu podesi prema svojoj vezi globalnu brzinu otpremanja tj. brzinu uploada kojom zelis da seedas torrente.
opcije->Vodic za brzinu-> i klikni na  "testiraj da li je port ispravno prosledjen"  ako nije (ako se crveni trouglic u dnu programa bored brzine skidanja onda nisi dostupan) tj. iza NAT-a moras da podesis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 300

Sta tacno da ti objasni? Skinu uTorrent (po meni najbolja verzija 1.6.1) i pokreni. idi u Opcije -> Prioriteti -> Veza i tu podesi prema svojoj vezi globalnu brzinu otpremanja tj. brzinu uploada kojom zelis da seedas torrente.
opcije->Vodic za brzinu-> i klikni na  "testiraj da li je port ispravno prosledjen"  ako nije (ako se crveni trouglic u dnu programa bored brzine skidanja onda nisi dostupan) tj. iza NAT-a moras da podesis.

dobro,hvala ali je ovo poprilicno oskudno objasnjeno inace javlja mi se crveni trouglic ,ne ljuti se ali ako bi mogao malo neko detaljnije
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ako imaš crveni trouglić onda si nedostupan, sad moraš otvoriti port kod sebe na ruteru ili modemu zavisno šta imaš (pod uslovom da tvoj provajder ne blokira P2P).

Uputstvo možeš pronaći na http://portforward.com/
« Poslednja izmena: 01. Jun 2008, 14:04:22 od radosavsavatijevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 300
isao sam na sajt http://portforward.com/ i pratio sva uputstva ali je zapelo kad sam treba u address bar-u internet explorera da upisem ip adresu rutera ,umesto da izadje prozor da se ulogujem u tp-link meni izlazi stranica mog provajdera.
koje je najbolje podesavanje za brzinu upload-a i download-a za utorrent,imam 256kbps
« Poslednja izmena: 01. Jun 2008, 15:32:28 od kondoric »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
@kondoric

Ti ne mozes da forwardujes port zato sto si na wirelessu, jedino koliko ja znam, mozda gresim, da pitas provajdera koji port da upises u uTorrent.
Brzinu mozes da povecas tako sto kliknes desni na film koji skidas, properties, pa ogranicis upload na 1, download ne diras neka ga na 0.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 300
@kondoric

Ti ne mozes da forwardujes port zato sto si na wirelessu, jedino koliko ja znam, mozda gresim, da pitas provajdera koji port da upises u uTorrent.
Brzinu mozes da povecas tako sto kliknes desni na film koji skidas, properties, pa ogranicis upload na 1, download ne diras neka ga na 0.

puno hvala
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

Ovo nije tačno, pokreni sam neki torrent koji ide maksimalnom brzinom koju možeš da ostvariš, stavi upoad na 1, onda promeni stavi na drugu veću vrednost zavisno od tvoje Up brzine, videćeš da se i DL brzina povećala. Zašto je to tako možeš potražiti po google zašto mora imati upoad, ramena paketa koji se skidaju itd. itd. I druga osnovna stvar nije lepo prema ostalima koji skidaju, torrent sistem funkcioniše na razmeni fajlova, šta bi bilo kada bi svi ograničili UP na 1? Ne bi postojao!

kondoric registruj se na torent tracker zatvorenog tipa crnaberza ili yuwa gde sve imaš dosta detaljnija objašnjenja o radu i konfigurisanju torrenta a idealno za sve one sa malim UP brzinama je što imaju poene ... shvatićeš kad se registruješ i pročitaš uputstva. Srećno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 05:15:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.