Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 21:57:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BitTorrent  (Pročitano 342591 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
Probaj ovako ovo je link da namestis staticku IP na tvom racunaru, prvo to odradi
http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm

A ovde ti je upustvo za podesavanje uTorrenta za tvij ruter i portforward
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Huawei/SmartAX-MT882v2/Utorrent.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
ma uradio sve i nista...ponovo pokazuje da port nije otvoren....zvao sam i ove iz telekoma da se ne zezam ja sa onom IP dresom i oni su mi sve lepo izdiktirali , posle sam sve to uneo tamo i nista....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
Pa pusti torent neka skida malo duze nece bas odmah da se upali zeleno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
ma uradio sve i nista...ponovo pokazuje da port nije otvoren....zvao sam i ove iz telekoma da se ne zezam ja sa onom IP dresom i oni su mi sve lepo izdiktirali , posle sam sve to uneo tamo i nista....

Predpostavljam da si se logovao na ovu adresu 192.168.1.1 ili 192.168.1.2 a mozda trebas na ovu 192.168.1.3, to ces znati lako, pogledaj sliku i kucaj ovu koju sam zaokruzio (naravno onu koja je kod tebe kucaj, na slici je moj primer, isto sam kod lelekoma i povezan preko LAN, naravno sa svih predhodnih sto si radio vrati na fabricko podesavanje):

Javi sta si uradio, ako nece da probamo jos jednu ideju.

[Edit by okno: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FastStoneEditor.JPG
(23.95 KB, 363x438)
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 22:40:07 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
@radosavsavatijevic

Kod ovog rutera bez obzira da li je na lan ili usb upisuje local ip 192.168.1.3  a pristupa ruteru sa 1.1. ili 1.2. u zavisnosti kako je povezan. To je on sigurno odradio tacno, jer je vec radio forward. Znam za isti takav problem kod jednog ortaka, zato sam mu i predlozio da napravi staticku ip na kompu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Problem je u sledecem, Utorrent mi je radio normalno i uradio sam ono forwardovanje porta, nije bila neka brzina, oko 30kb/s, ali je radilo , ponekad je bilo brze i tako...vrtelo se oko 30....To je bilo dok sam bio povezan preko USB-a, medjutim danas sam promenio i povezao ga preko onog LAN kabla i rezultat je da utorrent naprosto ne radi, ili radi po nekoj brzini , koja moze da spada u ono "ne radi"....cak pokazuje kako port nije otvoren..????

-Basic
-Nat

Stikliraj DMZ i upisi ip adresu racunara na kom koristis torrent.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 22:50:40 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG 
Да ли имам среће или шта али од кад сам добио кабловски нет користим торренте и никад (никад) нисам имао проблема са скидањем. Од првог торрента увек скида нормално и ради по плану.

Али имам сад једно питање за вас. За који дан идем по АДСЛ и имам неки осећај да ће ми се сјебати нешто са тим торрентима управо због горе наведеног. Па јел може да дође до неких проблема кад променим са кабловског на АДСЛ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
Ako dobijes modem imaces, a ako dobijes ruter ne bi trebalo, sad zavisi i do rutera ove nove koje daje telekom  ljudi se zale na njih, ali u principu kod rutera moze da se podesi sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Да ли имам среће или шта али од кад сам добио кабловски нет користим торренте и никад (никад) нисам имао проблема са скидањем. Од првог торрента увек скида нормално и ради по плану.

Али имам сад једно питање за вас. За који дан идем по АДСЛ и имам неки осећај да ће ми се сјебати нешто са тим торрентима управо због горе наведеног. Па јел може да дође до неких проблема кад променим са кабловског на АДСЛ?

promenio sam do sad 3 aDSL provajdera i zadrzao se na lelekomu, najbolji je ispao od svih iako ih mrzim monopoliste, ni na jednom provajderu nisam  imao problema sa torrentima ali jesam sa agregacijom tj. opadanjem brzine preko dana a uvece je ok, znaci na lelekomu nema agregacije, ne filtriraju portove, nema nikakvih organicenja za P2P. ako i imas nekih problema to moze biti dostuonost da budes iza NAT-a a to se lako resava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
nista ni od jedne varijante....dakle, farwardovan je ukucana tzv. staticka IP dresa, kazem tzv, zato sto su mi ovi iz Telekoma objasnili da mi to samo tako zovemo , ali da se prava staticka placa dodatno i tako da ne davim satim....
uglavnom, on skida ocajno , cak mi nekako zezne net uopste koji pa moram, te onda moram da ga ocistim pa tek onda radi ponovo....inace stranice preko LAN -a otvara bolje, ali utorrent ne radi....
sta predlazete , neki drugi program za skidanje torrenta, ili da vracam USB???
hvala na dosadasnjem trudu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 219
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 21:57:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.