Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:59:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bitanga i princeza u slobodnoj vezi!  (Pročitano 9729 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Mada mislim da je ovo posledica uopste vaspitanja devojcica i odrastanje uz bajke koje govore da ce lepotica preobratiti zver u princa,dok je realnost sasvim drugacija. U realnosti kada poljubis zabu samo ti ostane ukus zabljih bataka u ustima

Гле ако ти је требало 25 година да то схватиш ондак тешко да ћемо ти много помоћи.
Ако ишта мрзим то су те везе, раскид, враћање, па онда одмори па чуда и лудила.
Ил си са неким у вези или ниси, нема трећег, јер кад се деси нешто треће добије се ситуација у којој си ти, а онда буде касно ако дође до љубави
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Citat
Mada mislim da je ovo posledica uopste vaspitanja devojcica i odrastanje uz bajke koje govore da ce lepotica preobratiti zver u princa,dok je realnost sasvim drugacija. U realnosti kada poljubis zabu samo ti ostane ukus zabljih bataka u ustima

Гле ако ти је требало 25 година да то схватиш ондак тешко да ћемо ти много помоћи.
Ако ишта мрзим то су те везе, раскид, враћање, па онда одмори па чуда и лудила.
Ил си са неким у вези или ниси, нема трећег, јер кад се деси нешто треће добије се ситуација у којој си ти, а онда буде касно ако дође до љубави

Dobro,naravno da je tako,ali mislis da dvoje ljudi ne moze da bude u kres-kombinaciji? Naravno da moze,ja prvi,a sigurno ima jos devojaka koje su u stanju da emotivno otupe na nekog,da se ne javi nista... Stvar je u tome sto je ona malo pomesala loncice,pa pomislila da ona spada u te devojke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Не кажем да не може постојати, може. Међутим све те крес комбинације које потрају постану нешто више, поготово ако су партнери веома задовољни  Smile
Ја сам се оженио из неког сличног трипа...ја сам имао девојку, моја жена момка...зезали смо се било нам лепо, ја завршио везу од 2 године она од 3 године и ето нас сада срећни и весели...уживамо у животу уз нашег малог сина.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Не кажем да не може постојати, може. Међутим све те крес комбинације које потрају постану нешто више, поготово ако су партнери веома задовољни  Smile
Ја сам се оженио из неког сличног трипа...ја сам имао девојку, моја жена момка...зезали смо се било нам лепо, ја завршио везу од 2 године она од 3 године и ето нас сада срећни и весели...уживамо у животу уз нашег малог сина.

Hmmmm... Interesantno! Covek koji je svoj momentalni zivot indirektno izgradio na osnovi neceg,u ovoj temi se protivi istom! Ludilo... 

Naravno,nemoj da pomislis da te na bilo koji nacin osudjujem,samo kazem,zanimljivo mi je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Uz Teodorin komentar bih jos dodala:

Nemoj zaboraviti da si zelela, odnosno "usla u slobodnu vezu", koja ti je "prijala, jer si imala dugu i mukotrpnu vezu". Varnice, ili ne... trenutno ste u fazi preljube, s obzirom da je "on pronasao devojku sa kojom misli ozbiljno"... sto znaci da ti je odmah u startu bilo vreme da se povuces iz te "slobodne veze"... sam "naziv" te "slobodne veze" se tumaci samo na jedan jedini nacin. Vreme ti je da odes i zaboravis.

Ko zna, mozda te iza coska ceka ljubav tvog zivota. Srecno  Smile

samo drage moje ta prva svadja je izbila jer mi je krio tu "ozbiljnu" vezu (btw koja se zavrsila posle samo mesec dana). nije postupio kao sto sam ocekivla da ce reci,"takva i takva stvar svidja mi se druga". kada sam to konacno izvukla iz njega, posvadjala sam se sto je precutao i povukla sam se i nismo se videli ni culi, i mislim da je bilo tri ili cetiri meseca, gde se prica nastavlja...

a sto se slobode tice, draga, moja jos ja nisam slobodna, moram se izboriti Smile da kad ode vise da se ne vrati! pokusacu da budem jaka, jer on sada zna da ima moc nadamnom i to koristi

i hvala na lepim zeljama i ja se iskreno nadam da ce mi se to desiti Smile

IP sačuvana
social share
"Ko ume da se raduje, ima cemu da se raduje.  
Radost je privilegija onih koji skromno misle o sebi, a lepo o zivotu!"
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
 Ti bezis od toga da si luda za njim.Uloge su se promenile ranije si ti bila nedodirljiva i to ti je prijalo do ja... ali sada on diktira tempo pa ako zelis ti ostani sa njim a ako ne... Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2009, 17:36:39 od pravednii »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
jeste, rekla sam vec da kad ga vidim neko kao da mi je izvrsio lobotomiju Smile kao sto moj drug jedan kaze "upala mu sekira u med"
IP sačuvana
social share
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Djevica - Lav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
BlackBerry 8800
i ja sam upravo u takvoj "vezi"  Smile
on ima curu, vec 3 godine i 6 meseci, ja sam raskinula vezu od 2 godine. upoznali smo se pre malo vise od 2 meseca i zapoceli odma ... to nesto sto ne znam da li je kombinacija ili sta vec jer on zazire od te reci. tako da se prepoznajem u tvom tekstu... i ako je "veza" mlada ja sam prekidala to bezuspesno vise puta.. posvadjamo se, cao cao . i onda opet on zove i tako sve u krug. mislim da mi je stalo do njega  Smile
nikada pre nisam bila u takvoj vezi i uvek sam imala odojnost prema tome. medjutim ... desava se.
p.s. haha imamo isti avatar  Smile jel to nesto znaci hahahahhaha
« Poslednja izmena: 25. Maj 2009, 17:55:04 od nini_nini »
IP sačuvana
social share
Living on my own
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 ma da se ne zavaravamo vishe ,ti si jedna od onih koje zovu "lake"  Smile . ko zna s kim si sve ti bila dok je trajala ta vasha "slobodna veza"  Smile . i jedino ti je krivo je shto je on (tvoj "slobodni" dechko  Smile Smile ) nashao neku devojku s kojom ima neshto i vishe od telesne strasti ,a ti si za to nesposobna . obichna zavist - to je sve  Smile ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
ma da se ne zavaravamo vishe ,ti si jedna od onih koje zovu "lake"  Smile . ko zna s kim si sve ti bila dok je trajala ta vasha "slobodna veza"  Smile . i jedino ti je krivo je shto je on (tvoj "slobodni" dechko  Smile Smile ) nashao neku devojku s kojom ima neshto i vishe od telesne strasti ,a ti si za to nesposobna . obichna zavist - to je sve  Smile ...

e kad me vuces za jezik, za mojih 25 bila sam samo sa dvojicom, on je treci i sa pauzama od ponajmanje 2-3 godine kad sam bila sama. a ja se pitam samo sto nije ostao sa njom kad je osecao nesto vise? imao je potpunu slobodu, nikad mu nista nisam branila, znao je da nesto osecam, ali je decko hteo da sedi na dve stolice! da li ja to gresim kada naslucujem da ti je ova situacija bliska?

i ja sam upravo u takvoj "vezi"  Smile
on ima curu, vec 3 godine i 6 meseci, ja sam raskinula vezu od 2 godine. upoznali smo se pre malo vise od 2 meseca i zapoceli odma ... to nesto sto ne znam da li je kombinacija ili sta vec jer on zazire od te reci. tako da se prepoznajem u tvom tekstu... i ako je "veza" mlada ja sam prekidala to bezuspesno vise puta.. posvadjamo se, cao cao . i onda opet on zove i tako sve u krug. mislim da mi je stalo do njega  Smile
nikada pre nisam bila u takvoj vezi i uvek sam imala odojnost prema tome. medjutim ... desava se.
p.s. haha imamo isti avatar  Smile jel to nesto znaci hahahahhaha

draga zaista ista stvar Smile i to sto imamo isti avatar moze da bude samo dobar znak Smile
IP sačuvana
social share
Dusko Radovic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:59:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.