Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 13:32:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BIOS problem sa podesavanjem  (Pročitano 781 puta)
23. Feb 2011, 19:56:33
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC Desire 2.2
Zdravo svima!
Napravio sam glupost izvadivši bateriju koja napaja BIOS na ploči ASUS A7N8X-X a sve usled čišćenja kompjutera i reinstaliranja Win XP-a.
Pošto sam uradio Format particije gde se nalazio XP pokušao sam opet da je instaliram ali od onda nastupaju problemi. Prilikom instalacije odbija da kopira fajlove sa sa svih instalacionih CD-a Win XP-a. Rekoše mi da je problem u bios-u. Više puta sam bez problema reinstalirao Windows ali se sa bios-om nisam do sada petljao.
Ako neko može da mi pomogne savetom, linkom, mišljenjem...unapred zahvalan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC 
Pojasni ovo

Citat
odbija da kopira fajlove sa sa svih instalacionih CD-a Win XP-a.

Da li se to desava posle odradjenog formatairanja?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC Desire 2.2
Da,da! HDD je formatiran i nema sistema na njemu. Uredno krenem sa instalacijom XP-a gde već na 2 procentu kaže da neće da prekopira fajl "chord.wav" pa onda neke prekopira pa opet neke neće. POkušao sam sa više CD-a. Win XP sp2 i Win XP sp3 sa kojima sam više puta reinstalirao sistem na lap-topu i problematičnom desktop-u.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 20:09:17 od raka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC 
Imas najverovatnije problem sa ram memorijom. Ukoliko imas 2 ili Vise rama, ostavi samo jednu memoriju, pre toga ocisti kontakte obicnom gumicom. Ako nece sa tom, probaj sa drugom.
Kad zavrsis podizanje sistema vrati sve memorije pa vidi sta se dogadja. Ukoliko restartuje neka je riknula.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC Desire 2.2
Imas najverovatnije problem sa ram memorijom. Ukoliko imas 2 ili Vise rama, ostavi samo jednu memoriju, pre toga ocisti kontakte obicnom gumicom. Ako nece sa tom, probaj sa drugom.
Kad zavrsis podizanje sistema vrati sve memorije pa vidi sta se dogadja. Ukoliko restartuje neka je riknula.
Imam jednu memoriju od 512mb. Upravo pokušavam da skip-ujem te fajlove i da nastavim sa instalacijom. Javljam se čim završim da prenesem šta se i kako dešava. Hvala ti na trudu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC 
Citat
Upravo pokušavam da skip-ujem te fajlove

Batali to, neces dobro da podignes sistem. Uradi kako sam ti rekao, ocisti je i stavi u drugi slot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC Desire 2.2
Nećeš mi verovati. Ništa nisam čačkao a prebacio je sve fajlove bez problema i započeo instalaciju XP-a sp2. Sačekaću ishod pa ako opet bude zezao, čupam memoriju i pokušavam sa drugim slotom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
HTC Desire 2.2
Kaže da ne može da nađe "cimwin32.dl_" u folderu "F:\i386"
Slikao sam telefonom ali ne znam kako da postavim sliku u poruku.

Pustio sam ga da odradi bez tog i druga dva fajla i sve je, za sada, u redu.
U međuvremenu sam očistio kontakte na RAM-u i ubacio u drugi slot ali kada sam pokušao da reinstaliram XP, opet mi izbacuje upozorenje da ne može da nađe "biosinfo" fajl.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 22:32:26 od raka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Siemens C55
meni pada na pamet da te i sama optika zeza  Smile probaj sa istim cd-ovima po mogucstvu na nekom drugom racunaru pa ako rade probaj da pozajmis od nekoga citac moguce je da je samo to u pitanju
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 13:32:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.