Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 65672 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung Z 240
Ako vec i sama kazes da nisu svi ljudi isti, onda moras da priznas da su neke rase sposobnije od drugih.
I zasto je omalovazavanje ako na primer kazem da su crnci manje pametniji od belaca, ili da su crnci fizicki jaci od azijata. To su ocigledne stvari koje niko ne porice. Razlika je u tome sto ti to neces da kazes jer su te nabedili da je to sirenje mrznje, a ja cu to uvek reci jer je to cinjenica.

Dovoljno sam godina sebi sprcala u dupe, pa više niko ne može da me nabeđuje ili ubeđuje u bilo šta. Nemam idola, nemam ideologiju, nisam ničije kučence koje veruje u sve što mu se prezentuje.
Crnci manje inteligentni...??? Nisu, samo su možda manje školovani, jer svi dobro znamo kakvo je stanje u Africi i kako beli Ameri, potomci irskog i britanskog mulja, postupaju prema njima. Segragacija u USA i dalje postoji, jer uvek prednost ima belo dete, iako možda ima manje intelektualnog potencijala, naspram crnog deteta, koje je možda mnogo sposobnije i inteligentnije.
Crna rasa su rođeni lovci i ratnici (zašto su najbolji atletičari i košarkaši upravo crnci???), imaju neverovatno istančane instinkte, mnogo su privrženiji svojoj porodici i složniji od belaca, i slobodno mogu reći, mnogo hrabriji - valjda ih je bela "demokratija" načinila takvima. A da ne govorim koliko su talentovani za ples i muziku, nijedan belac ne ume da svira džez kao L.A. ili da peva kao Ela Ficdžerald.
Pročitaj malo o M.L.Kingu, čovek je bio genije...istrajan, strasan u borbi za svoj narod. Eto, i njega ubi prejaka reč.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2008, 00:17:17 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Pogledaj malo svoje prethodne postove, pa mi reci ko tu mrzi, ti ili ja.
citiraj te moje govore mrznje.
sada odoh cekaju me Jada Fire & Lacey Duvall
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung Z 240
Odlaziš već peti put...putuj igumane.
Inače, simpatična ti zastavica u potpisu  Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony xperia
@Antipicka
Promeni nick, u suprotnom neces moci post-ovati na ovom delu foruma. Svaki tvoj post sa tim nikom, bice nadalje obrisan.

Ako smatras da to nije u redu, mozes se ovde zaliti:
http://forum.burek.com/index.php/board,26.0.html
« Poslednja izmena: 25. Okt 2008, 01:19:26 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
Tarantulice, pogled na svijet ovisi o prisustvu ili nedostatku necega.

Yebes ga, ovim nazi-bijelcima je vazno da su u necemu bolji. Hvalisanje da su inteligentniji od crnaca im dodje kao "feeling good" bijeg od stvarnosti. Samo zaboravljaju da su u mjerenjima inteligencije provedenim po cijelom svijetu zuti ljudi ispadali najinteligentniji. Japan, Juzna Koreja, Hong Kong, Singapur... imaju cca 6-7% visi IQ u prosjeku nego Europejci.

Ali, tu je jedam veliki ALI. Japan, Juzna Koreja, Hong Kong i Singapur imaju visi IQ u prosjeku i od Filipina, Indonezije, Sjeverne Koreje, Laosa i nekih grugih dalekoistocnih zemalja jer IMAJU bolji zivotni standard i s tim takodjer i BOLJE SKOLSTVO, tj. trose vise $$$ na to vec generacijama.

Za razvoj mozga najbitnija je prehrana kao i zivotni uslovi, skolstvo. Badava Albancima sto su bijelci kad imaju koma skolstvo i zive u bijedi pa im je IQ 10ak posto ispod svjetskog prosjeka...
« Poslednja izmena: 25. Okt 2008, 01:13:48 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 
Невероватно су интелигнетни. Први колонисти су се просто фрапирали, кад су видели ту велику афричку цивилизацију и њихове изуме. Smile

Нисам баш најбоље разумео, ту причу о снази. Па у Америци је на неки начин рађена природна селекција, јер су куповани најснажнији робови, тако да њихови потомци данас имају вероватно и боље гене (с друге стране памет им је и даље мисаона именица). Гледајући саму Африку, виде се огромне разлике (имају најмање људе на свету).

И да не заборавим (по ко зна који пут): улични криминал је незаобилазна појава, која сасвим случајно иде уз њих где год се појаве. Smile Они аутомобили по француским градовима су се сами запалили. Smile

Такође да ми не би опет пребацивали у расизму (иако нисам расиста, већ надасве реалан човек), понављам по стоти пут: Не желим их у Србији, нити игде близу Србије. Ето им њихове Африке. Нисам Анђелија Џоли, па да ме дотичу њихове муке тамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung Z 240
Невероватно су интелигнетни. Први колонисти су се просто фрапирали, кад су видели ту велику афричку цивилизацију и њихове изуме. Smile

Нисам баш најбоље разумео, ту причу о снази. Па у Америци је на неки начин рађена природна селекција, јер су куповани најснажнији робови, тако да њихови потомци данас имају вероватно и боље гене (с друге стране памет им је и даље мисаона именица). Гледајући саму Африку, виде се огромне разлике (имају најмање људе на свету).

И да не заборавим (по ко зна који пут): улични криминал је незаобилазна појава, која сасвим случајно иде уз њих где год се појаве. Smile Они аутомобили по француским градовима су се сами запалили. Smile

Такође да ми не би опет пребацивали у расизму (иако нисам расиста, већ надасве реалан човек), понављам по стоти пут: Не желим их у Србији, нити игде близу Србије. Ето им њихове Африке. Нисам Анђелија Џоли, па да ме дотичу њихове муке тамо.

Za početak, hajde da se prisetimo kako je vajna Amerika nastala. Doselili su Britance, Škote i Irce koji nisu bili poželjni u svojim matičnim zemljama, jer su bili robijaši, pljačkaši, prevaranti - znači sam šljam bele Evrope. Zatim su rešili da se nekako otarase Indijanaca, koji su do tada mirno živeli svojim životom, bili isvrsni lovci i branioci svojih sela i porodica. A kako su ih se novopridošlice otarasile - ubijali su (nisu birali, žene, decu, starce...što je zaista jadno i kukavički) i na perfidan način im uvalili rum, da bi ih oslabili, pre svega moralno i mentalno. Nakon toga su ih strpali u rezervate, oduzeli im zemlju i naselili se. Sa sobom su vrsni beli Evropljani doneli razne boleštine, za koje Indijanska plemena nikada nisu ni znali. Znači, beli Evropljani nisu doneli ništa dobro sem bolesti, nasilja, alkohola, kocke i ostalih poroka.

'ajmo sad na Afriku. Naravno, i tu se beli šljam uvukao i zalepio kao stidna vaš. Ima svega par afričkih plemena koji su niski rastom, ali moraćeš priznati da je njihova fizička konstitucija mnogo superiornija od belaca. Pošto su po prirodi lovci iliti hunteri (seti se Masaia i nenadmašnih Tuarega), moraju posedovati veliku moć razmišljanja i taktike (da li bi ti mogao da stigneš antilopu i pogodiš je kopljem???). Naravno, kao i sve ostale, i njih su hteli prvo da preobrate u hrišćansku veru a zatim porobe (jaki su, mogu dobro da povuku  :[5]Smiley, kako bi im gradili velelepne crkve, brali pamuk i brisali im dupeta. I njima su preneli razne boleštine...da li zaista veruješ da su crnci odgovorni za širenje side? Narkomanija i homoseksualnost su ipak odlike bele, čiste, arijevske rase. Crnci u Americi su to iskoristili...if a white guy need a horse, we will sell him. Oko za oko, zub za zub. Vrlo jednostavno.

Da zatvorimo krug i vratimo se u "čistu" Evropu. Dok se Pariz i London gušio u fekalijama (naški rečeno govnima), dok se čak i njihovi kraljevi nisu kupali mesecima, istočnjačka civilizacija je bila vrlo stroga po pitanju higijene. Dok je Temzom i Senom plutala kloaka, "žutaći" su se kupali u mirisnim kupkama i imali desetine odela...Kina, Indija, Japan su mirisali na jasmin i trešnjin cvet, a Evropa na mokraću i trulež.

Kažeš - neću "obojene" u Srbiji. Da li Srbija takve poput tebe želi u okviru svojih granica? Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
Citat
Zatim su rešili da se nekako otarase Indijanaca, koji su do tada mirno živeli svojim životom, bili isvrsni lovci i branioci svojih sela i porodica.

Smile

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49789
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Kažeš - neću "obojene" u Srbiji. Da li Srbija takve poput tebe želi u okviru svojih granica?

pa Srbijom još uvijek ne vladaju crnci...   Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2008, 02:32:16 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
BlackBerry Torch
Europejci su si sami krivi za to sto imaju osobe drugih rasa u svojim zemljama. Da nije bilo kolonizacija ni ovaj "rasni" problem ne bi bio toliki problem.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2008, 02:35:40 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.