Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66367 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49920
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung Galaxy S24
mapa čiste arijevske rase  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ovo je tema o rasi

Ово је тема о томе да ли су "биолошке" (расне или генетске) разлике међу људима непремостиве. У смислу да обавезно морају утицати на међусобно понашање људи. "Жао ми је", али морам те разочарати.
До сада ниси доказао да су те разлике непремостиве, односно да морам имати боље мишљење о Немцу који ме је бомбардовао него о Африканцу који ми ништа лоше није учинио.
Ништа биолошки ме не условљава. Како буде све гора ситуација у Европи и Америци контам да ће то бити последње прибежиште вас прозападних: "Јесте, били су одвратни према нама, али они су нам слични, а Кинези смрде". Е па од тога нема ништа.
Узгред, доберман нема природни нагон да обнови расу добермана. То је биологија. Све остало је осећај идентитета. Дискусија на овој теми и пригодна анкета показују да осећај идентитета присутних није превасходно расни.
Ауфидерзен Smile

п.с. Глобализам је последица природног конформизма који појединца нагони да повлађује ономе што тренутно доминира. Чувена линија мањег отпора Smile
Потребан је напор свести да би се иступило против тога.
Ја се уопште нешто посебно не борим против педера или наркомана. И једни и други себи раде о глави, а ако угрожавају друге то је посао полиције. Више пута сам указао на ове проблеме као очигледан симптом умирања фаустовске (западне) културе.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2008, 11:09:26 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ravene , germani i sloveni nisu rase ,pa chak ni delovi iste rase ,vec etnichke grupe ....

Hitler se po tom pitanju izjasnjavao u okvirima rase. Slovene je svrstavao u nizi rasni tip u odnosu na Germane.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51

Citat
ovo je tema o rasi

Ово је тема о томе да ли су "биолошке" (расне или генетске) разлике међу људима непремостиве. У смислу да обавезно морају утицати на међусобно понашање људи. "Жао ми је", али морам те разочарати.

na temi je dokazano da je multirasno drushtvo nemoguce , i da meshanje rasa donosi potomke nizeg kvaliteta . bili su i brojni primeri - a to shto je tebe sramota da priznash - druga je stvar  Smile

ravene , germani i sloveni nisu rase ,pa chak ni delovi iste rase ,vec etnichke grupe ....

Hitler se po tom pitanju izjasnjavao u okvirima rase. Slovene je svrstavao u nizi rasni tip u odnosu na Germane.

hitler se vrlo malo izjashnjavao u terminima rase . takodje , nije pominjao slovene , vec mu se zamera shto je pogreshno smatrao da su mnogi  rusi azijati . odnosno smatrao je da je u rusiji doshlo do meshanja rasa i da su rusi meshanci.

za druge slovenske narode nije tako smatrao . iako je istina da srbe nije voleo , ipak nas je cenio :

All Hitler’s latent Austrian resentment against the Serbs welled up within
him. ‘The Serbs are the only eternally consistent people in the Balkans,’
Jodl’s diary quoted him as warning. ‘They alone have the strength and the
ability to keep pursuing their pan-Serbian aims.’

to uostalom dokazuju i rasni zakoni u srbiji - zabrana meshanja sa jevrejima i romima , zabrana upisa jevreja i roma na univerzitete (rome je ovo narochito pogodilo  Smile Smile )

bilo kako bilo - otada je dosta vode proteklo . mi se sada borimo za ochuvanje sopstvenog naroda ,tako da je malo vazno shta je ko mislio u proshlosti - ako mi izgubimo buducnost.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2008, 20:29:53 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry Torch
To koliko je Hitler cijenio Srbe vidjelo se 6.4.1941.   Smile razumijes, bf?

Nego bf - imate li vi u StormFrontu neki plan, neku ideju o tome kako bi rasno trebalo podijliti svijet po vama tako da ove bioloske razlike medju ljudima ostanu razlike a ne da se vise mjesaju?

Gdje bi bila granica izmedju crnih i bijelih? Kako bi se to cuvalo? Gdje bi bile ostale granice? Kako bi se to sprovelo u djelo? Kako bi se npr. Europa obijelila, bi li vi ove druge rase nagovarali, platili im ili sta ucinili trece da oni odu iz Europe?

Opisi, ako postoji nake ideja Idealnog svijeta po vama + neki plan kako do toga doci?
Ako nemate ideje, ne mozete imati ni plan. Po tom je onda sva diskusija bez veze i nepotrebna.
Ako imate ideju ali nemate plan - opet isto. Desit ce se sto se vec desava. Ionako. Pa cemu onda tratit zivot na utopiju?
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
To koliko je Hitler cijenio Srbe vidjelo se 6.4.1941.   Smile razumijes, bf?

pa videlo se i tad. jer toliku vojsku ne shaljesh na nekoga koga ne cenish ...  mada mi mozemo da zahvalimo gluposti nashih politichara shto je do toga uopshte doshlo ...

Citat

Nego bf - imate li vi u StormFrontu neki plan, neku ideju o tome kako bi rasno trebalo podijliti svijet po vama tako da ove bioloske razlike medju ljudima ostanu razlike a ne da se vise mjesaju?

imamo . evropa evropskim narodima - vrlo jednostavno  Smile .

Citat
Gdje bi bila granica izmedju crnih i bijelih?

prirodna granica vec postoji ,tamo gde je uvek bila.
Citat

Opisi, ako postoji nake ideja Idealnog svijeta po vama + neki plan kako do toga doci?

svet nikad nije idealan. mi se trudimo da postane bolji . treba prvo da povratimo nashu rasu iz ludila judeo-liberalizma . kad se to ostvari , imacemo 1000 novih perspektiva.

Citat
Pa cemu onda tratit zivot na utopiju?

bolje je verovati i utopiju nego provesti zivot kao svinja na dve noge ...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry Torch
OK.
Kako cete onda tu Europu vratiti Europskim narodima?
Kako cete ne-bijelce koji su sad u Europi vratiti tamo od kud su dosli?

Kojoj ce rasi pripadati:
- Sjeverna Amerika
- Juzna Amerika
- Australija
(tu mislim - hoce li se bijelci tamo zadrzati ili ce te teritorije trebati vratiti?)

Sto ce biti s Juznom Afrikom?

Ja sam npr. nisam sljedbenik ovih religija knjiga (ili kako ti to nazivas - judeo - krscanskih ideologija), ali to je masa koja ima masu, ako razumijes sta kazem. Negdje izmedju 2.5 - 3 milijarde ljudi su pod tim religijama, bijelco u velikom postotku su unutar toga. Na koji nacin, kojom milom ili silom SF bi mogao preokrenuti stanje? Ja jednostavno tu vidim borbu mrava i slona, da se ovako "veterinarski" izrazim  Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
OK.
Kako cete onda tu Europu vratiti Europskim narodima?
Kako cete ne-bijelce koji su sad u Europi vratiti tamo od kud su dosli?

vozom,brodom,avionom ....  Smile Smile

Citat
Kojoj ce rasi pripadati:
- Sjeverna Amerika

e pa o tome cesh ti da odlucish kad ti 4 crnca sa pishtoljima zakucaju na vrata ...  Smile

Citat
- Australija

australija je bila gotovo nenaseljena pre belaca (aboridzina je bilo vrlo malo) i bez civilizacije ,tako da mislim da belci imaju pravo na tu zemlju .

Citat
Sto ce biti s Juznom Afrikom?

mislim da je to nazalost resheno pitanje , belo stanovnishtvo j.a. se skoro prepolovilo otkako su crnci preuzeli vlast (sa 6 na 4 miliona)

Citat
Ja jednostavno tu vidim borbu mrava i slona, da se ovako "veterinarski" izrazim  Smile

ti samo vidish velicinu sopstvenog straha ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Према анкети већ једнаки број људи мисле да су расне разлике суштински занемарљиве и да постоје али се могу превазићи. Са друге стране, већ падају тешке речи типа "свиња на две ноге" Smile Smile
Citat
na temi je dokazano da je multirasno drushtvo nemoguce

Не бих рекао на примерима Бразила и Индије, које све озбиљније узимају као глобалне "играче". Посебно што ова друга постоји већ миленијумима.
Истина, до сада нисам примећивао да си о Индусима причао као о "мешанцима"... Можда зато што би онда тешко објаснио толика достигнућа у математици, на пример Smile

Citat
i da meshanje rasa donosi potomke nizeg kvaliteta

Било који систем квалитета нужно подразумева метрику. Можда имаш своју метрику "квалитета", не улазим... Ипак, не бих рекао да су Мераја Кери или Џенифер Лопез мањег квалитета у ономе што раде.
Ах да, о Индији да не причам...
Индијски математичари
Намерно дајем листу од 1800, како би се избегла теза да је реч о Аријевцима. Осим тога, слике говоре:

Citat
takodje , nije pominjao slovene , vec mu se zamera shto je pogreshno smatrao da su mnogi  rusi azijati  . odnosno smatrao je da je u rusiji doshlo do meshanja rasa i da su rusi meshanci.

Ајде Smile Smile

Међутим, још ми није објашњено да није нормално да имам боље мишљење о овом човеку

Него о овом човеку

Иако овај други има исту боју коже као и ја.

Узгред занима ме које ли је расе ова теба:
Туркиња Gülşen

Идем у њену земљу, па ако налетим на њу чисто да знам да ли је кошер имати нешто конкреветно Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2008, 10:38:12 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Bf, zanima me tvoje misljenje o tamnoputim Irancima, kao sto sigurno znas, ime "Iran" znaci "zemlja Arijevaca".. Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.