Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66568 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Ne znam kako se bf nosi sa cinjenicom da je prva adresa ljudske vrste bila u Africi. A tek da smo svi mi nastali od jedne grupe lovaca sa kafenom bojom koze... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Motorola Fire X311
ko kaze da se nosi,ima Stormfront svoju verziju dogadjaja   Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
zavisi koju verziju gledate. da li o postanku sveta prihvatate adama i evu, darvina, denikena,...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
zavisi koju verziju gledate. da li o postanku sveta prihvatate adama i evu, darvina, denikena,...

prvu i zadnju, dakako... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Лично сам имао једну џукелу и то је најбољи пас којег ћу икада имати. Сам си почео нешто о биологији, па сам те растурио на том нивоу. Биолошки не постоји ништа што би спречило потомство било којег здравог пара двоје људи, било које нације, вере или расе. Не постоје биолошке препреке, тако да је такво укрштање сасвим нормално. Не постоји чак ни механизам одбојности.

kod tebe ochigledno ne postoji - mozda zato shto si i  sam takav  Smile .... medjutim nije tako sa svim ljudima , a da se meshanjem rasa unishtava genetski potencijal , svima je jasno ...  Smile

Можда је и један од разлога што је Фуерза аереа архентина парирала Ројал ерфорсу и тај што су били адекватно наоружани и опремљени, за разлику од копнене војске?

И догу и добермана је узгајио човек, систематски. Иначе, џукеле су често спремније за живот од расних паса.

argentinsko vazduhoplovstvo je bilo tehnichki inferiornije od britanskog , a imali su i problem sa doletom . jedino su imali vishe aviona. s druge strane , kopnena vojska je bila i brojnija i bolje naoruzana (vishe artiljerije ) od britanaca.

dzukele su sposobnije za zivot na ulici   Smile ,kao shto su i meshanci sposobniji za zivot u favelama ,a ne za kreativnost

shto se tiche j.africhke ekonomije u usponu ... evo malo podataka o kriminalu  Smile Smile Smile ,chisto da vidite kakav je to raj na zemlji   Smile Smile :

http://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_South_Africa

izdvajam citat :

Many emigrants from South Africa state that crime was a big factor in their decision to leave[5]. Crime against commercial farmers has continued to be a major problem in the country. South Africa also has a bad record for car hijackings when compared to industrialised countries largely associated with the lower rate of car ownership. One South African insurance company, Hollard Insurance, no longer insures Volkswagen Citi Golfs as they are one of the most frequently hijacked vehicles in South Africa[6]. In some areas there are road signs that indicate a high car-jack zone[citation needed]

P.S. moram da poshaljem ovu sliku da bi shvatili neke stvari . ovo je slika neke obichne devojke iz srbije , nije photoshop duhovih crnachkih pevaljki ....

da li zelite da ubijete ovakvu lepotu rasnim meshanjem ?

« Poslednja izmena: 15. Jul 2008, 20:22:55 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry Torch

shto se tiche j.africhke ekonomije u usponu ... evo malo podataka o kriminalu  Smile Smile Smile ,chisto da vidite kakav je to raj na zemlji   Smile Smile :

A kao kriminala nema kod nas ili kod vas?
Jak ti argument......................
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Видим да се одговара сликом на  слику, убиство лепоте, шта га знам...

Међутим, bf_109_g_6 до сада ничим није доказао да је мешање људи различитих особина и варијетета неприродно, или како рече "вештачки изазвано". Шта, белцима природно не могу бити привлачне црнкиње, или обрнуто, или у било којој комбинацији?! Неко само из "идеолошких разлога" може да има везу са особом друге расе?!? Smile Смешно Smile

Постоји само један разлог због којег би се мешање људи различитих раса, условно речено, могло назвати "вештачки изазваним". У природи су разни варијетети у оквиру исте врсте географски изоловани. То је једино што их "брани", пошто видесмо да биолошки ништа на спречава укрштање.
Међутим, високо развијене цивилизације људи, позне цивилизације које иначе улазе у фазу декаденције, шаљу далеко своје људе и привлаче људе из још већих даљина. Сетимо се Александрије или Рима са почетка наше ере. Нешто слично било је и у Константинопољу и Багдаду. На улицама тих градова стварно је било људи свих или скоро свих раса. Долазило је и до мешања људи различитих нација, култура, обичаја, религија и наравно - раса.
Фаустовска култура која се поклопила са већим делом беле расе (па је изједначавање ова два постало уобичајено), отишла је корак даље. У својој незајажљивој глади за бескрајем, освајањима и богатствима успели су почетком ХХ века да први пут у историји прекрију практично целу планету доменом једне цивилизације. Од самих колонијалних метропола до полуколонијалних "држава" све је било западна цивилизација или њени полуробови. То је та глобализација о којој се говори и њена природна последица је мешање људи "различите крви". Јер једном када се нађу на истом простору мешање разних варијетета исте врсте ништа у природи не спречава.
Мешање је почело у колонијама, а наставило се у метрополама и доминионима беле расе када су им постали потребни јефтини радници или припадници елите поробљених народа које су користили за своје потребе. Вештачки су били покушаји типа апартхејда да се то мешање (на истом географском простору) спречи. И ти покушаји нису дугорочно опстали.
Ако бела раса заиста нестане једнога дана, она ће сама себи бити гробар. Сами су довели до мешања својим освајањима и коришћењем туђег рада. Нису их на то натерали ни црни ни жути. Узгред, они јудео-масони који се доста помињу само су вешто опортунистички искористили прилику која им се пружила. За проблеме беле расе криви су сами белци, и они су природна последица онога што су сами започели.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Citat

prava arijevkinja.... Smile

bf...jel to mis stormfronta? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
га знам...

Међутим, bf_109_g_6 до сада ничим није доказао да је мешање људи различитих особина и варијетета неприродно, или како рече "вештачки изазвано". Шта, белцима природно не могу бити привлачне црнкиње, или обрнуто, или у било којој комбинацији?! Неко само из "идеолошких разлога" може да има везу са особом друге расе?!? Smile Смешно Smile

po toj logici - i pederi su normalni , kao i pedofili i zoofili - jer i oni ne ostvaruju svoje "veze" iz ideoloshkih razloga ...
ljudi nisu mashine ni zivotinje  - i veoma je moguce isprati mozak choveku ,pa da se on odrekne  prirodnih instikata ...

Citat
Постоји само један разлог због којег би се мешање људи различитих раса, условно речено, могло назвати "вештачки изазваним". У природи су разни варијетети у оквиру исте врсте географски изоловани. То је једино што их "брани", пошто видесмо да биолошки ништа на спречава укрштање.

samo postojanje raznih rasa je dokaz da su one potrebne i prirodno stvorene da okupiraju razne i odvojene teritorije Smile da je priroda htela jednu rasu , stvorila bi je ...

Citat
Међутим, високо развијене цивилизације људи, позне цивилизације које иначе улазе у фазу декаденције, шаљу далеко своје људе и привлаче људе из још већих даљина.

to jeste delimichno tachno - jedan od simptoma dekadencije i jeste rasno meshanje (uz mnoge druge naravno) . bash zato svako drushtvo koje je u usponu suzbija tako neshto ( npr kinezi u danashnje vreme ,pa i sami jevreji )

Citat
За проблеме беле расе криви су сами белци, и они су природна последица онога што су сами започели.

za probleme bele rase jesu krivi i belci ,ali ne potpuno. ali to nije ni vazno . ako bela rasa (a s njom i srpski narod) nestane - nece biti vazno ko je kriv ili prav ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
po toj logici - i pederi su normalni , kao i pedofili i zoofili - jer i oni ne ostvaruju svoje "veze" iz ideoloshkih razloga ...

Како смешан покушај замене теза Smile
Педери, педофили и зоофили немају везе које би могле продужити врсту и тако одрадити основну функцију љубави & секса. Педери зато што секс са особом истог пола не може водити потомству, педофили (у медицинском смислу) јер имају секс са полно незрелим особама и зоофили јер секс између различитих врста не ствара потомство, или је оно јалово. Њихове везе нису из идеолошких разлога, што није битно. Кад се некоме не свиди добра риба само зато што је друге расе, то већ може бити из идеолошких разлога. Smile
Секс између припадника исте врсте, различитог пола, полно зрелих и здравих води потомству или бар може да води.

Citat
samo postojanje raznih rasa je dokaz da su one potrebne i prirodno stvorene da okupiraju razne i odvojene teritorije

То има смисла док говоримо о одвојеним територијама. Шта ће онда белци у Родезији или Јужноафричкој Републици?! А шта су тражили у Јужној Америци. Да није можда злато?!
Откуд црнци у Северној Америци. Да их није неко силом довео?! Ерго, припадници империјалних народа су сами криви што им се сада шетају црнци и Арапи Smile
Чисто узгред, биолози се труде да избегавају телеолошка објашњења. То су она објашњења која природи дају сврху. Једноставно, неке ствари су такве какве јесу. А можда једном и не буду такве. Има врста које имају само један варијетет (расу) или су разлике међу варијететима безначајне.
Друга ствар: Да је природа хтела да спречи мешање раса, такво мешање не би било биолошки могуће, односно не би било репродуктивно способног потомства. Да дам и ја телеолошко објашњење Smile

Citat
ali to nije ni vazno

Мени је важно да арогантна ђубрад осети последице својих дела.

Иначе, не бринем се да ће Срби нестати због некаквог мешања, које и није толико учестало. Па ни европски народи. Једина стварна претња биолошком опстанку је недовољно рађање, или ти "бела куга".

Citat

prava arijevkinja.... Smile

А и не свиђа ми се много.
Има велике усне, па ме подсећа на Александра Вучића златоустог Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2008, 08:29:48 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.