Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bik - zodijački znak ili Ascedent  (Pročitano 59637 puta)
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
    Ne znam kako da počnem , ali  bih da iznesem moje iskustvo sa horoskopima . U horoskopu sam bik podznak ovan-bik ( na granici)  iako volim stabilnost i tome težim kroz ceo život jako često mi se otvaraju neki  sporedni putevi (mogućnosti) u životu . Ja ih obavezno ignorišem ne želeći da ispadnem iz svog ustaljenog i zacrtanog puta,  ali ne leži vraže  jako puno puta sam se prevario ispustio sam "zlatnu koku". Kako da prepoznam ono pravo , ili ti kako da sputam tog tvrdoglavog bika u meni koji teži sigurnosti ? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Kako da prepoznam ono pravo , ili ti kako da sputam tog tvrdoglavog bika u meni koji teži sigurnosti ? Smile Smile Smile

pokusaj da izanaliziras cijelu kartu,pa cesh iz nje,moci da bolje shvatish sebe. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
   Ja to ne znam , osoba koja mi je to radila par puta mi je skretala pažnju na primer na period od početka 2005 do juna istre godine da se pazim da nešto ne zajebem na poslovnom planu.U maju te godine nisam prihvatio ortački posao sa jednim partnerom , on je našao drugog i namlatili su se para.   
   Drugi uslovi koji utiču na moje ponašanje su i ostali zodijački znaci u mojoj kući : supruga  Blizanac , stariji  sin lav a onda na sve to mlađi kao rak , pa ti živi u tom okruženju . Gde stariji sin pokušava da se nametne kao vođa iako ima samo 15 godina , kod mene ne uspeva ali žena trpi , mlađi stalno nešto zapitkuje pokušava da se dodvori svima i da izgura brata ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Ne stavljaj u prvi plan vaše horoskopskei znakove Smile , horoskopski znak označava samo u kom znaku ti se nalazi planeta Sunce. A postoje i druge planete, i mnogi drugi elementi koji se posmatraju, zavisno od onoga što te interesuje.
Postavi svoju natalnu kartu u Indeks natalnih karata - top tema, a imaš i temu gde se ukratko tumači natalna karta pa tamo možeš da postaviš pitanje u vezi oblasti koja te najviše interesuje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja samo znam da mene muski bikovi jako privlace,valjda zato sto mi je lilit u biku,pa bi onda njihovo sunce gradilo konjukciju sa mojim lilitom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ja samo znam da mene muski bikovi jako privlace,valjda zato sto mi je lilit u biku,pa bi onda njihovo sunce gradilo konjukciju sa mojim lilitom

da al i ti djelujes na njih svojim lilitom,ne mogu ti odoljeti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

da al i ti djelujes na njih svojim lilitom,ne mogu ti odoljeti Smile

jeste,mogu muskog bika da namirisem na kilometar!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
I meni je lilit u Biku i takodje privlacim i namirishem muskog bika na kilometar  Smile Pored toga sam u podznaku Bik i mnogi mi kazu da imam puno bikovskih osobina, a vrlo malo od Ribe  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
jeste,mogu muskog bika da namirisem na kilometar!!! Smile

'ocesh da kazesh da mi mushki bikovi imamo problem sa lichnom higijenom  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Taman posla, uvek ste nacvrckani parfemom  Smile

Evo šta kaže Liz Grin o muškarcima Bikovima Smile

Bik je ekstremno muževna životinja. Smile Mada se Bik u astrologiji smatra ženskim znakom, muška verzija ne pokazuje mnogo ženskosti - osim ako ne smatrate ženskim osobinama blagost, čulnost i ljubav prema lepoti. Medjutim, mnogi muškarci Bikovi imaju težnju da postanu pomalo mačo - najviše zato što je to tako fizički, a takodje i zato što je to znak koji je vrlo osetljiv na tipične uloge koje nudi društvo. Tako je Bik spreman da se opremi svime što društvo smatra muškim, od odela do stava da je posesivan u odnosu na svoju ženu.
Čini se da su mnogi likovi u romantičnoj istorijskoj književnosti u znaku Bika. Snažni, ćutljivi heroj - neka vrsta izmedju Klinta Istvuda i Herkula - bikovska je ličnost. On je obično strašno zgodan (i Bik to obično jeste - ako ne na konvencionalan način sa regularnim osobinama, onda sa prijatnim, prizemnim, senzualnim odlikama) i vrlo je lepo obučen, takodje. Ovo poslednje je jedna od čestih crta kod muškaraca u znaku Bika: ponekad se to naziva taštinom, a ponekad dobrim ukusom. Bik voli eleganciju i mnogi muškarci Bikovi - mada ne moraju obavezno biti kicoši - provode strašno mnogo vremena uredjujući kosu, cipele, nokte i lice posle brijanja. Ovo su sve fizička zadovoljstva, znaci fizičke lepote i fizičkog stila. Redak je muškarac Bik koji nema sakrivenu ovu žicu taštine. Uostalom, njime vlada Venera - a Venera je neprestano pred ogledalom.
Snažne strasti su sledeća crta ovog heroja iz mašte, koje se daju primetiti kod mnogih muškaraca Bikova. Ako volite jaku senzualnost, Bik je poseduje u izobilju. Mnogi Bikovi su ponosni na svoje seksualne sposobnosti; fizička ljubav, kao fizička lepota, važni su im i s njima se ne sme žuriti niti ošljariti.
S druge strane, možda ne volite snažne, ćutljive heroje. Možda s vermena na vreme volite mnogo brbljanja ili malo neodredjenosti. U tom slučaju držite se podalje od Bikova. On se ne dobija igrama. Čak i kad ga nadjete u najgoroj mogućoj situaciji, on izgleda nekako pouzdano. Sa Bika baš ne možete da uklonite taj sjaj dobre zemlje onakva kakva je. ''Prirodan čovek'' D.H.Lorensa (možete ga naći u Ljubavniku ledi Četerli i drugim njegovim romanima) mora da je bio Bik. Eksplicitna seksualnost, potpuno odsustvo osećanja da mu je neprijatno u svemu što se odnosi na ljudsko telo, tipično su bikovske odlike.
Možda ipak želite nekog sa malo više stila, ili nekog malo tamnijeg. Probajte saVagom, Škorpijom ili Ribama. Muškarac Bik može da bude toliko jednostavan da vas to dovede do besa. Kad ne želi nešto da razume, on to briše iz pamćenja. Govori vam da ste nerazumni, iracionalni ili luckasti. I ponaša se pokroviteljski. Ovo je jedna od osobina koja najviše iritira kad su u pitanju muškarci u znaku Bika: oni mogu da budu uobraženi. Pošto se sam ne naljuti tako lako, on često omalovažava ili ne reaguje na nečiju zabrinutost, strah ili nervozu. Potapše vas po glavi i savetuje vam da uzmete aspirin ili da se dobro ispavate ili vam poželi laku noć na neki drugi način, pošto je spavanje veliki lek za sve u Bikovskom zdravstvenom priručniku.
Kada ste vi u haosu, on može da bude stena snage i spokojstva. S druge strane, on verovatno neće razumeti vaš nered, zato se nemojte truditi da mu objasnite, ako to ne možete da objasnite jednostavno. On nema strpljenja za žensku histeriju. Sve mora da ima jednostavno rešenje. a žalost, neke stvari nemaju rešenje. U ovim slučajevima, Bik odbija da vidi dilemu.
Budite oprezni da ga ne izneverite. Očekivanjem da pokaže razumevanje za zamršene igre ništa ne postižete. Bik je strašno ranjiv kad se radi o romantičnim osećanjima; ako je u vas investirao svoj romantični ideal, on će jednostavno da bude povredjen i zbuniće se ukoliko mu šaljete dvosmislene poruke. Bika je moguće prilično dugo vući za nos, pošto je on sklon da voli postojano; ali kad ste jednom otišli  predaleko, on je isto tako u stanju da izbaci vas i vaše stvari iz kuće i da nikada više ne progovori s vama ni reč. Nepromenljivo je nepromenljivo i u ljubavi i u mržnji. Bik nije baš mnogo dobar kad treba da prašta. Možda može da zaboravi ili naprosto da ne razgovara o tome. Ali da oprosti - ne. On će to da pamti dugo, dugo vremena.
Možda ste već čuli za čuvenu lenjost muškarac rodjenih u znaku Bika. Da, to je istina. Bik može biti neverovatno, zaprepešćujuće nonšalantan. NJegova ideja o opuštanju može da bude da sa konzervom piva sedne ispred TV aparata i gleda sportski program, dok vi možda imate u vidu neke čarobnije stvari. On takodje pokazuje sklonost da sedi sa nogama na stolu i čeka da mu bude servirana večera: stav s kojim se ne može računati na osvajanje srca neke feministkinje. On voli da ga mazite i često to shvata kao nešto što mu po pravilu pripada. Ovo, opet, zavisi od vašeg ukusa. Zapamtite, da koliko god da je senzacionalna njegova prošlost ili koliko god da su njegovi pogledi ikonoborački, duboko u sebi on je konvencionalan i možda će uvek imati malo muškog šovinizma u sebi.Ali to nije u stvari tako loše, ako se setite da je lepo imati prepoznatljivo muškog muškarca pored sebe. Muškarac Bik ima načina da učini da se žena oseća vrlo ženstvenom. Ko bi se na to žalio?
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.