Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:06:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bijelo dugme  (Pročitano 37157 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Svi koji su gledali preko TVa pričaju o lošem ozvučenju, ali ja tamo ništa nisam primetio...možda zato što smo se svi drali i nismo ništa čuli Smile
...a možda i zato što sam bio blizu bine Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Preko TV-a su sasvim pristojno zvučali, tako da ne znam koliko su mogli loše zvučati uživo. Što se tiče pesme možda sam je ja čuo u mojoj glavi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Da li ste citali danasnji "Kurir"?
Meni rekose (nisam citala) da je Tifa najstrrasnije ispljuvao Bregovica i da je rekao d aod nostalgije nema nista i da je pevao zato sto su ga dobro platili.................... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Šok intervju: Mladen Vojičić Tifa
Kajem se što sam se vratio u „Dugme“ 

Uoči sinoćnjeg koncerta „Bijelog dugmeta“ na Beogradskom hipodromu, Mladen Vojičić Tifa rešio je da otvori dušu za „Blic“ i ispriča ono što nikada pre razgovora nije rekao, otkrivši i tamnu stranu „idiličnog ponovnog okupljanja“ najpopularnije rok grupe svih vremena kod nas.

Kakve su emocije pred koncert u Beogradu i ima li emocija, ili je sve u lovi?

- Ima i emocija, ali one su potpuno zanemarljive u odnosu na materijalnu stranu. Posebno mi je žao što svoje emocije u ovako ružnoj situaciji, u kojoj je naše društvo, tako jeftino prodajem. Ako ikome mogu da dam emocije, to je moje dete. Inače, sve ovo je čist biznis. E sad, što neko kulira, što neko priča tako da se naježiš, e tako ja ne umem da govorim.

Mislite li na Bregovića?

- Ti si rekla Bregović a ne ja.

A šta kažu ostali pevači? Da li su i oni u ovome zbog novca?

- E, to moraš njih da pitaš. Oni su svaka čast pevači, ne mogu nikoga da vređam, pogotovu ne iz svoje branše. A ima i toga - s kim si takav si.

Utisak je da se kajete što ste uopšte učestvovali u ovom ponovnom okupljanju „Bijelog dugmeta“.

- Da, kajem se zbog toga što sam potrošio pola godine svog života.

Kako je koštalo? Na šta konkretno mislite? (Intervju je, inače, rađen dan pred koncert na Hipodromu, a na snimanju DVD izdanja „Bijelo dugme anplagd“ u „Pinkovom“ studiju u Košutnjaku).

- Pola godine frustracija i svega poklonio sam „Dugmetu“ i poražavajuća je situacija to što se ja danas, dan pred koncert, nalazim ovde, niti znam šta treba da radim, niti šta da otpevam... Ne znam šta je moj zadatak danas. Da li samo da se slikam ili i da nešto otpevam.

Da li ste sa Bebekom izgladili odnose? Priča se da ste se u Sarajevu posvađali.

- To apsolutno nije tačno. Bebek jeste s... po meni po novinama, ali mi se zbog toga i lepo izvinio. Ali stvarno, sa svim pevačima sam u odličnom odnosu. E, sad ja ne mogu da budem čovek kojeg svako voli, a opet nisam ni onaj kojeg svako mrzi...

Da li dolazite u sukob sa Bregovićem jer nemate dlake na jeziku, jer ste najotvoreniji?

- Ja jesam najotvoreniji, ali nemam šta, j... ga, dolaziti sa njim sa u sukob, jer on sam pravi sukob koji njemu i ovom ovde miljeu odgovara. Ja samo ne volim te odredbe da sam ja alkoholičar i narkoman. Nema problema, sve sam ja to... Ali ja volim tačnost. Ako dogovorimo u 10 sati, onda je to u 10 sati.

Jednom ste mi već u intervjuu za „Blic“ rekli da volite da popijete, ali ste se sa droge „skinuli“. Pa, kako izdržavate bez alkohola, koji vam je Bregović zabranio uoči ovih koncerata?

- Kako podnosim?! A joooj, pusti me, majke ti!!!

Dobro, ali nedostatak alkohola nadomestili ste viškom seksa. Priča se da su u Breginu vilu na Senjaku, gde ste vežbali, dolazile najlepše devojke u Beogradu i da su spavale sa vama.

- Ja sam u Beogradu sa ženom i detetom, on je možda guzio, ja nisam guzio.

Znači vi jedini niste učestvovali u orgijama?

- Da.

Šta se dešava sa „Dugmetom“ posle večerašnjeg koncerta?

- Pozdravićemo se srdačno... I možda se vidimo ponovo, ali u nekom drugom životu, ali u ovome ne bih hteo!

Da možete da vratite film od pre šest meseci kada su vas pozvali u „Bijelo dugme“, da li biste prihvatili poziv?

- Ne. Nikada! Šta radim ja ovde danas?! Dan uoči koncerta! Pijem kafu i drkam k...c!!! Volim ja njih, nema šta! Al’ ja ovde prdim sve vreme jer šef voli da ja prdim!

[Simonida Stanković]
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Stvarno  Smile  Da ne negira on ovo što je rekao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sumnjam... iako nisam znao za ovaj intervju istog sam dojma...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
Smiley show must go on
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
a, tako su se fino izljubili na kraju Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sve za pare
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:06:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.