Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BiH: Otvaraju se škole za četnike  (Pročitano 26110 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6300
Nego čuo sam da će polaznici četničke škole ići u Mađarsku na matursku ekskurziju. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
ne znam kakva ce biti,ali svakako ce biti dobra,a sto se tice ekskurzije,bilo bi bolje da idemo u zadar,da nas vidi i thompson...a vase je da iskomentarisete temu kao i ja a ne da pricamo o izletima skolaraca
Ispasce ko prijateljski susret dviju gimnazija, uce i cede zajedno, uz gusle i thompsona  Smile

A jel se može pasti iz četništva?  Smile
Kao ono nisi dobro klao, prekratko se trzao ili kasni ti pubertet, brada nikako da ti izdžiklja! Kad siluješ prvo je ošamari pa ugrizi...  Smile
Pa prvo si pocetnik, kasnije si cetnik

.sto se tice edukativnog putovanja radije odem na ravnu goru kod nekog normalnog coveka koji ce mi reci nesto o cetnicima ili slicno nego da idem po dalmaciji da mi prosipaju ustasluk i srbomrznju...hvala
Pa po tvome mos da odes i u Tiranu i Pristinu da pitas nesto o srpskom narodu  Smile

Sad će inzko80 da se prekfalifikuje iz mudžosa-vehabije u četnika  Smile

Eto ga, ne mora ni da se brije  Smile

Pa nisu samo Srbi četnici, bilo je dosta i Slovenaca četnika u Plavoj gardi, a bilo je i Srba muhamedanske veroispovesti u JVuO takođe.
Pa bilo je tih Srba muhamedanske ispovesti i u domobranima, ustasama pa stigose cak i u SS, a da ne pricam da ih je bilo naravno i u partizanima, pristigli su svuda  Smile

Проблем је у томе што ову школу треба да води нико други до Синиша Вучинић! Стара комуњара,бранилац лика и дела Слобе Милошевића...
Eh, oma vi nadjete dlaku u jajetu, tj. cetniku  Smile

Al dobra je ova provala sa tom skolom.
Pre rata su postojala cetnicka sportska i folklorna drustva, al nije bila cetnicka skola. Ta drustva su bila pandan sokolovima koji su bili pretezno u Hrvatskoj tada.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Od deset zena, devet je ljubomorno.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson W580i
vazno je da se otvara skola koja ce nam povratiti nacionalnu svest iako je ona na visokom nivou
IP sačuvana
social share
Niko ne zna sta zene hoce ... pa ni one same
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Siniša Vučinić, četnički vojvoda: "Ubio sam i streljao na stotine muslimana i Hrvata!"
24. 07. 2009. • 08:54 S. B.
Veličina slova: Standardna veličina slova Srednja veličina slova Najveća veličina slova
image Siniša Vučinić / 24sata.info

24SI - Četnički vojvoda i ratni zločinac Siniša Vučinić, zajedno sa 107 svojih četnika, osniva Srpski četnički pokret Republike Srpske. Ispostave će biti u Banjaluci i Istočnom Sarajevu gdje će biti, kako on kaže i "nastavni centri gdje će mladi od 16 do 22 godine biti podučavani o četništvu".

Vlasti Republike Srpske (RS), prije svih predsjednik i premijer tog entiteta Rajko Kuzmanović i Milorad Dodik, uopšte ne reaguju na osnivanje klasične fašističke organizacije. Oglasio se načelnik Trebinja Dobroslav Ćuk koji je kazao da njegova administracija sa tim nema veze.

"Nećemo se miješati u rad te organizacija. To je slobodno udruženje građana. Niti to podržavamo niti se tome protivimo", kazao je Ćuk.

"Za deset godina imat ćemo 100.000 obučenih četnika", poručio je Vučinić. "Primićemo i muslimane i Hrvate ako nisu iz porodica koje su okrvavile ruke srpskom krvlju od Prvog svjetskog rata do danas. Ako takvi dođu, makar kao turisti, svašta ih čeka. Nema više srpskih glava za bacanje".

Ko je Siniša Vučinić? Porijeklom je iz Hercegovine, a rođen je u Srbiji prije 44 godine. Bio je osnivač i predsjednik nekoliko radikalnih srpskih stranaka, a posljednja u nizu je Srpski pokret socijalista. Po nekim informacijama, nedavno je odlukom ratnog zločinca Vojislava Šešelja primljen u njegovu Srpsku radikalnu stranku piše "San". U toku rata, osnovao je nekoliko vojnih organizacija čiji su članovi dolazili u BiH i Hrvatsku gdje su počinili teške ratne zločine. Jedna od tih njegovih organizacija je "Srpski sokolovi", a osnivao je i "Zlatnu ruku" čiji je cilj bio likvidacija svih muslimana. Inače, bio je blizak saradnik ratnog zločinca Slobodana Miloševića i njegove supruge Mire Marković i član njene stranke JUL. Vučinića je Šešelj proglasio za četničkog vojvodu na Ozrenu u augustu 1992. godine.

"Ubio sam na stotine muslimana i Hrvata i streljao sam na stotine zarobljenika", javno je kazao Vučinić koji je nedavno u Novom Sadu bio uhapšen pod optužbom da je sa grupom kriminalaca iz Bosne i Crne Gore reketirao bogate Novosađane. Vučinić je bio hapšen i odmah nakon ubistva srbijanskog premijera Zorana Đinđića.

Vučinić je ostao upamćen i po govoru ispred rezidencije Slobodana Miloševića tokom njegovog hapšenja 2001. godine.

(24sata.info)
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Ericsson T28
Divno profesor sa iskustvom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Ocel ovak reketas da drzi koje predavanje, ne mora dolaziti u Srbiju iz Trebinja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson W580i
Sinisa kralj si...ja te podrzavam i svi casni Srbi     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Ja ne znam ko je veca budala... Sinisa Vucinic ili onaj ko mu veruje... Smiley))

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 643
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
SonyEricsson W580i
hahhahhaha koja ispala,a sta cu ja koji ga podrzavam??????podrzavacu ga i dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
JokJok... ti si jos mlad...
Ali.. kao matorija osoba da ti kazem... Sinisa Vucic je... kako da ti kazem... ah, da... podrepna muva...
Covek koji je promenio vise ideologija nego gaca i carapa zajedno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.