Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bice skoro propast sveta, nek' propadne nije steta  (Pročitano 36400 puta)
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung GT-S7580
Odbegli piton iz pet šopa udavio dva dečaka

Piton koji je pobegao iz jedne prodavnice kućnih ljubimaca u Kanadi udavio je rano jutros po lokalnom vremenu dva dečaka, starosti pet i sedam godina.

Kanadska policija je saopštila da su dečaci spavali u stanu iznad radnje za prodaju reptila kada se incident dogodio u gradiću Kembelton u Nju Bransviku.

Policija veruje da je zmija tokom noći ušla u stan, i to kroz ventilacioni sistem. Piton je uhvaćen i nalazi se u lokalnoj policijskoj stanici.

Izvor:Telegraf
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
LAGAO DA GA JE UJEO VUK: Ljovisna kastrirala Bobana na planini!

CRNA HRONIKA, 06:14, 19.08.2013.Autor: Aleksandar Davinić

Napad S. M. (38) najpre rekao supruzi Dragani da ga je ujeo vuk, ali ubrzo priznao da ga je isekla Vranjanka Violeta S. (34) zvana Ljovisna

U bolničkoj postelji... Boban posle operacije
VLASINA - Nastradao!
Policija još istražuje misteriozno kastriranje S. M. (38) zvanog Boban, otkupljivača borovnice iz Vladičinog Hana, koje se dogodilo za vikend između Bosilegrada i Trgovišta. Njega je, kako tvrdi Dragana, supruga S. M., kastrirala Violeta S. (34) iz Vranja, a zbog toga što nije sigurna u advokate u Pčinjskom okrugu i straha da markantna, šarmantna i zgodna Violeta može da ima uticaj na njih, Dragana je po pravnu pomoć došla u Leskovac.

Bilo joj sumnjivo

- Violeta i njena sestra nisu ranije izbijale iz naše kuće, a Violetu smo iz milošte zvali Ljovisna zbog one TV serije. Supruga i ja smo i ove godine, kao i ranijih, krenuli u biznis s borovnicom. Ja sam bila zadužena za distribuciju hladnjačama i većim otkupljivačima, dok su moj suprug, Violeta, njena sestra i još neki ljudi bili raspoređeni na terenu na kojem su otkupljivali borovnicu - priča Dragana.

Ona kaže da je ubrzo primetila da nešto „ne štima“!
- Sa terena je počelo da stiže malo robe, suprug, Violeta i ostali često „nisu bili u dometu“ i nisu se javljali, a zatim je usledio pravi šok. Za vikend me je pozvao muž i zavapio: „Gago, dođi brzo, gotov sam. Napao me vuk“ - priča Dragana.

Šalila se s „meraklijom“

Odmah je otišla u planinu.
- Našla sam supruga svog izgrebanog i s rasečenim testisima! Pitam ga: „Kako, bre, vuk baš tu da te ujede“, a on ćuti i okreće glavu od mene! Na kraju mi je priznao da je to Ljovisna uradila i da je odmah pozovem da je pitam gde su mu testisi! Violeta je, naravno, negirala obračun, a kad sam joj rekla da mi je suprug sve ispričao, rekla je da Bobanu nije ništa, da se „samo šalila s meraklijom“ i da više nisu u „poslovnoj vezi“ - ispričala je Dragana.

Teško povređeni odmah je, uz pomoć poslovnih prijatelja, zbrinut u privatnoj bolnici u Bugarskoj.

Pravi rat za vreme berbe

Žitelji Vlasinske visoravni u opštinama Crna Trava, Bosilegrad, Trgovište i Surdulica kažu da se tokom berbe borovnice vodi pravi rat! Pored toga što se češljevima i drugim nedozvoljenim spravama uništava ova lekovita biljka, često dolazi do sukoba, svađa, pa čak i tuča. Prošle i ove godine registrovane su tri opšte tuče, a u jednoj od njih Leskovčanin Z. D. progutao je parče slomljene proteze!

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
 Само у Србији овакве тешке небулозе...

"LAGAO DA GA JE UJEO VUK: Ljovisna kastrirala Bobana na planini!"

Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung GT-S7580
Pretučen dečak (3) romske nacionalnosti

Trogodišnjeg dečaka romske nacionalnosti sa vidnim povredama po telu i glavi pronašli su rano jutros radnici sa NIS-ove benzinske pumpe “Zmaj”, na auto-putu, saznaje Telegraf.

Dete je bilo uplakano, došlo je najverovatnije iz obližnjeg romskog naselja. Dečak je sa hematomima po glavi i telu upućen kolima Hitne pomoći u bolnicu. Policija istražuje ko je pretukao dečaka.

Izvor:Telegraf

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Opet će biti "dečak je bio jako nemiran, drugačije nismo mogli sa njim."
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Silovao rođenu majku

Valjevska policija uhapsila je Vladimira P. (25) iz sela Dragijevica kod Osečine koga sumnjiči da je 25. avgusta silovao sopstvenu majku Stanojku (47).

Kako su za "Blic" potvrdili policijski izvori, zločin se dogodio u njihovoj porodičnoj kući. Vladimiru P. je određeno 48-časovno policijsko zadržavanje, a policija će po nalogu tužilaštva protiv njega podneti krivičnu prijavu za silovanje.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
dete od tri godine??? ma ja mom ni čvrgu ne mogu da udarim!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Kineska policija potvrdila šokantnu vest da su dečaku iskopane oči

Tanjug    | 28. 08. 2013. - 10:48h   11:43h | Foto: AFP   
Kineska policija je danas potvrdila šokatnu vest da je žena namamila šestogodišnjeg dečaka u jedno polje na severu Kine gde mu je iskopala oči.

Brutalni zločin nad dečakom dogodio se u subotu u ruralnoj oblasti grada Linfen, u provinciji Šansi, saopštila je gradska policija.

Državni mediji su preneli da se dečak oporavlja u bolnici, ali da će zauvek ostati slep.

Policajac Liu je rekao da ne može da nagađa šta je bio motiv ovog zlodela zato što je istraga u toku.

- Mi ulažemo sve napore u rešavanje ovog slučaja - kazao je on, dodajući da su dečakove očne jabučice pronađene na licu mesta i da rožnjače nisu odstranjene.

Državni mediji su ranije spekulisali da su dečakove rožnjače uzete da bi bile prodate pošto u Kini vlada nestašica davalaca organa, navodi AP.

Lokalna tv stanica je prikazala snimke dečaka koji se previja od bola na bolničkim kolicima sa zavojima preko glave, a njegovi roditelji, koji su poljoprivrednici, plaču.

"Peking tajms" je objavio da su roditelji dečaka, čije je prezime Guo, rekli da im je sin ispričao da je šetao putem kada ga je zgrabila jedna žena. Ona je uz pomoć za sada neidentifikovanog alata izvadila detetu oči.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Silovao rođenu majku
Znači da se ovi na seks forumu ne zezaju, ima onih koji i ozbiljno misle to što napišu.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Ispovest žrtve porodičnog nasilja: Pijani sin me je silovao dva sata

- Nemoj da se plašiš Stanojka. Neće se vratiti kući. Tako su mi rekli u policiji kada su ga odveli. Ali, ne smem da zaspim. Tresem se od straha iako znam da je uhapšen - kroz suze priča Stanojka P. (47) iz sela Dragijevica kod Osečine, koju je u noći između subote i nedelje u dva navrata silovao sin Vladimir (25).

Monstruozni napad žena je prijavila u utorak policiji u Osečini, koja je odmah uhapsila Vladimira.

- Sin je u sobu u kojoj spavam došao pre ponoći. Bio je pijan. Silovao me je dva sata. Borila sam se, ali nisam mogla da se odbranim. Bolesna sam, slaba, nisam imala snage. A on je jak. Ujutro je ustao kao da se ništa nije dogodilo i bez reči otišao svojim putem - teškim i isprekidanim rečima priča majka.

Za sve to vreme, u svojoj sobi je spavao njen mlađi sin Milan (23) koji ništa nije čuo, ali mu je majka ujutru, kada je Vladimir otišao, ispričala šta je doživela. Za Vladimira Stanojka kaže da nije završio školu i da je „skoro nepismen”, a da je „za rakiju zarađivao” nadničenjem u selu. Pre nego što ju je napastvovao, kako navodi, u nekoliko navrata ju je i fizički zlostavljao.

- Gotovo stalno je bio pijan. Danju je išao u nadnicu, ali nikada dinar nije doneo u kuću, kao što to radi mlađi sin. Noću je izlazio da popije što je zaradio preko dana. Kući se vraćao i uvek svađao sa mnom i sa Milanom. I njega je tukao i maltretirao. Nisam ga prijavljivala, jer nisam imala para da odem u Osečinu - sve vreme kroz suze priča nesrećna žena, dodajući da se Vladimir stalno žalio da ga želudac boli od rakije.

Najdrastičniji slučaj u Srbiji
Silovanje majke u selu Dragijevica, kao najdrastičniji slučaj u Srbiji, za kriminologa Dušana Davidovića je pokazatelj stanja bezizlaza i mraka u kojem na svetlo dana, pogotovo pod dejstvom alkohola, izlaze svi najgori ljudski porivi.
- Reč je o teškoj patologiji, psihičkoj i mentalnoj osobi koja je u stanju da uradi tako nešto. U isto vreme ovo silovanje pokazuje da nijedan mehanizam društvene kontrole, ako uopšte i postoji, ne funkcioniše - smatra Davidović.
Porodica se, navodi, izdržavala samo od nadnice u selu koju zaradi mlađi sin. U nekoliko navrata su pomoć dobijali od Crvenog krsta, ali nisu korisnici socijalne pomoći, s obzirom na to da su registrovani kao poljoprivredno domaćinstvo i imaju zemlje više od zakonskog minimuma.

Kako za “Blic” objašnjavaju u policiji, reč je o razorenoj porodici koja živi u teškim materijalnim i socijalnim uslovima. Stanojkin suprug Milovan je pre dve godine preminuo jer se pijan smrzao u snegu kraj kuće. Pored Vladimira i Milana, njih dvoje imaju još petoro dece, od kojih su jedan sin i ćerka već nekoliko godina usvojeni, dve ćerke su u hraniteljskim porodicama. Najmlađi sin je u domu za nezbrinutu decu u Sremčici.

Vladimir P. je saslušan kod istražnog sudije Višeg suda u Valjevu koji mu je zbog silovanja odredio pritvor do mesec dana. Sudiji nije umeo da objasni šta se dogodilo.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.