Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biće rasprave o Kosovu! Vučić: Borićemo se  (Pročitano 7061 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
Izvukose keca iz rukava... Smile

Dugo ga drzali...malo ga uhvatila memla... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
pa to zato sto sa pricom o "patriotizmu", "naciji", "ugrozenosti", " nac. interesima"..... se ovde moze sta god, jer niko ne gleda sta se pored price, zaista i radi

No,

http://www.danas.rs/danasrs/politika/sve_je_posledica_lose_ispregovaranog_briselskog_sporazuma.56.html?news_id=309709
« Poslednja izmena: 16. Okt 2015, 00:22:35 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2536.0
mob
Motorola 
  Senić jede govna (pročitao sam intervju) i kao debelo zainteresovano lice ( predsednik skupštinskog Odbora za evropske integracije ) nije objektivan sagovornik .
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Mnogo volim ovu zenu  Smile  Smile

Pozovi Bajdena radi oglasa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Lep clanak, al ne resava problem. Problem je mentalno stanje naroda nastalo ispiranjem mozga pricom o moranju ulaska u EU. Vucic i Toma su 2 lika koji ne jebu nikakvu ideologiju, njima je svejedno nacionalista, evopejac, komunista .... sta god. Klasicni politicki diltetanti i cirukazanti. Medjutim, cujem novosti objavile neki clanak kako je Putin obecao S-300 Srbiji .... To je nedosmislen poziv "ajte sa nama", jer ko ti daje oruzje i pomaze u izgradnji vojne sile, njemu je svakako u interesu i da budes bogat, i obrnuto. Zasto bi zapad, koji je trazio da unistimo svoju vojsku, imao bilo kakav interes da budemo bogatiji nego sto smo sad? Ovakvo stanje Srbije je najjednostavniji nacin da nas vojno pacifikuju i da nam onda svako od komsija radi sta hoce. Sve su to njihovi saveznici i zapad mora necim da plati njihovu lojalnost, a najzgodnije je da to budu nase zemlje. Nasim "prijateljima" Nemcima posebno ...
Nego je sad tesko pojesti go.no i priznati da je Sloba bio u pravu, tj da zapad vodi antisrpsku politiku. Mozda cemo najebati i sa Rusima, naravno, niko to ne moze da garantuje. Al sa Rusima imamo neke sanse, a ako ne sanse, ono makar nade da mozemo koliko toliko da izborimo opstanak nase drzave.
I svakom ko ponovo izvali glupost kako je Tito "balansiro" i dobijao pare sa istoka i zapada, odmah vaspitno 25 cetnickih po turu. To obavezno mora da se uvede.
Mi nikako da shvatimo da se velike sile ne mogu zavarati slatkim recima. Znaju oni odlicno da je nama u mentalitetu antiimperijalizam, i uvek ce dominantne drzave biti protiv nas. Mala Srbija, mala sansa za rusenje imperije koja drzi Balkan, jer mi rodjaci u "CV" vec imamo rusenje 3 carevine. To sto mi montiramo istoriju prema politici, ne znaci da i oni to cine.
Ne mozemo mi da budemo poslusni i usluzni kao Hrvati i Siptari nikad, inace ne bi bili Srbi. To smo sto smo, pa kako nam Bog da .... jbga. Nacija koja se svega plasi moze samo da se samoukine.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2015, 10:58:18 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Nemoj da nam drmaš kavez srebrni mi smo-NEUTRALNI  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
I-mate 30 Pro
pa tacno...lepo treba da kazu...ne zelimo da radimo...zato idemo u eu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Vučić: Činimo sve da Kosovo ne uđe u Unesko, ali šanse nisu velike

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija čini sve moguće napore kako bi sprečila prijem Kosova u Unesko i najavio da će tokom noći na tu temu razgovorati sa premijerom jedne zemlje od koga će tražiti podršku.

- Noćas u 1.30 sati imam razgovor, zbog razlike u vremenu, sa premijerom jedne zemlje koga molim za podršku. Oni su priznali Kosovo, ali sada nova vlada preispituje odluke prethodne vlade i nadam se da možemo da ih uverimo - rekao je Vučić novinarima u Ljuboviji, gde je sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske ozvaničio početak radova na mostu između Ljubovije i Bratunaca.

Upitan šta očekuje uoči sutrašnjeg glasanja o zahtevu za prijem Kosova u Unesko, on je rekao da "naše šanse nisu velike na izvršnom savetu, mnogo su veće na Generalnoj konferenciji."

Verujem da neće biti višše incidenata na granici sa Hrvatskom

- Želim da verujem da je to bio izolovani incident koji se neće više ponoviti - poručio je premijer Srbije u izjavi novinarima u Ljuboviji povodom jučerašnjeg napada hrvatske policije na novinare na teritoriji Srbije.

Vučić je naglasio da Srbija želi najbolje odnose sa Hrvatskom i da će se tako i ponašati.

- To što ću u pola dva noćas da imam zvaničan razgovor sa premijerom jedne zemlje vam dovoljno govori koliko napora činimo i koliko se borimo - ukazao je.

On je rekao da nije smak sveta i da će Srbija svoju borbu da nastavi.

- Mnogo je važnije šta mi kažemo kao Srbija, nego šta mnogi drugi kažu, naše je da čujemo i njih, ali mi smo ti koji na kraju donose odluku kako ćemo da se ponašamo - rekao je premijer.

Za Srbiju je ulazak Kosova u Unesko neprihvatljiv, jer je to, kako je rekao, loše za srpske manastire.

- Neki drugi moraju da nas obaveste kako je to dobro, posebno ako pogledate njihovu argumentaciju, u 80 posto biste mogli da je potpišete, samo ne znam kako je iz takvih premisa došlo do tako pogrešnog zaključka - rekao je Vučić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Citat
Vučić: Činimo sve da Kosovo ne uđe u Unesko, ali šanse nisu velike

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija čini sve moguće napore kako bi sprečila prijem Kosova u Unesko i najavio da će tokom noći na tu temu razgovorati sa premijerom jedne zemlje od koga će tražiti podršku.
Pazite vi ovog pajsera!
Pa sta ima da se boris ako Ustav prepoznaje KiM kao deo Srbije!? Znaci, skacu sebi u usta...Slicno tome, moze da se bori i za Kragujevac da ne udje u Unesko ili Sabac, to su suludi ljudi.
Drkate vi to Kosovo od davnih dana. Ne znam sta da radite, braco sa evropskog puta... Da je KiM u sastavu Srbije, imali bi Siptare u Vladi, 2 miliona (?) nesrba na Kosovu nije malo. Sa druge strane, ako i formalno priznamo ima da nas gazi ko kako hoce, nece se zaustaviti na Kosovu...o kulturnoj bastini da ne govorim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
Samsung 111111
Mozda je jedan od najvecih problema sto mi uopste saradjujemo sa Nemackom Smiley
Sve i da ne koristim prejake termine da su nam neprijatelji..ali nam svakako nisu saveznici.

Ja msm da bi nas odnos sa Nemcima bio poput toga da Albanci ispunjavaju zahteve o pristupanju nekoj zajednici ciji je vlasnik Rusija  Smile
Zamislite vi samo taj broj zahteva koji bi Albanci morali da ispune na svoju stetu da bi se prikljucili takvoj zajednici Smiley

E upravo to Srbija radi. Svi zahtevi su na nasu stetu..a mi nemamo nikakve koristi od toga.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.