Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblijske legende - kako ih dozivljavate  (Pročitano 22941 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
NAjbolje je onda da i dalje izbegavas ove teme  Smile

Kolko vidim ti nisi cuo za razmisljanje svojom glavom - e pa vidis zato je VEOMA pozeljno citanje svetog pisma na svoju ruku i bez blagoslova li vodjstva duhovnika. Sa duhovnikom vredi razgovarati kada se sveto pismo procita.

I ne znam zasto vi jurisnici pravoverne SPC toliko prezirete diskusiju o verskim temama i nazivate je sprdnjom?? Da li je sprdnja razmena verskog razmisljanja sa drugim ljudima koji ne misle kao i ti?? I ne znam sta si toliko bogohulno procitao na ovoj temi (ako si ista procitao) da si se toliko potresao??
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 8+
ko kaze da sam se potresao?! ne iznenadjuje me nista, ni tvoja reakcija! ja nisam ni trazio razumevanje! a ti imas svoje misljnje o citanju svetog pisma a ja svoje! a crkva svoje!

a poredjenje sa javljanjem sv.duha bogorodici sa uzvisenim pimp-om nije sprdnja???
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Svako ima pravo na svoje misljenje - neko ga iznese sa argumentima i sa njim diskutujes jer mozes nesto da naucis - nego iznese baljezgariju da bi se zajebavao i njega ignorises. Tako je sa svim temama na ovom forumu pa i sa religijom. SPC nije sveta krava - odnosno nije nista svetija nego bilo koja druga religija . A poenta diskusija je da se raspravljaju vidjenja na date teme, crkvena, lichna ili kombinacija istih.

Ako ti se svidja pricaj - ako ne prodji dalje. Popovanje drugima nije konstruktivna diskusija. Ti imas svoju istinu ja svoju - kad bi se nasli negde na pivu i izbacili prdrasude jedan o drugome najverovatnije bi se slozili da pricamo o jednim te istim stvarima ali na razlicite nacine. Ako provedes malo vishe vemena ovde videces da je ivde takva situacija.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 8+
nisam ja nista drugo ni rekao...svaka cast tebi i slicnim tebi ali mi je bilo indikativno da otvaraju temu oni za koje ti kazes da treba ih ignorisem Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ne valja citati sveto pismo bez blagoslova

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Reloader, pridruzujem se  Smile
Mene je vec, isprozivao v3k4, na drugoj temi- zasto se ne ide u crkvu...
Al` ja ne volim da se svadjam. Volim da se raspravljam, al` kada primetim veliko mimoilazenje... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 8+
hahaha uopste nisam imao nameru da nekog isprozivam!

a sto se tice ovog
ne valja citati sveto pismo bez blagoslova

Smile
tako sam ja brate naucio od duhovnika i prenosim znanje jer oni valjda najbolje znaju...zar nije tako? opet naglasavam... ne mislim na popove, vec na monahe
ne gajim bash veliku simpatiju za popove jer ih danas ima mnogo koji ne rade svoj posao kako trebaju, uslovno receno posao.... bilo kako bilo Smile ne shvatite me pogresno Smile samo dobronamerno Smile sve vas ja volim Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Vec si isprozivao, mene... Imao nameru ili ne...
Gde si upoznao te duhovnike? Ako, nije tajna...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 8+
odes u manastir i super
imas ih fala bogu dovoljno.... sto u srbiji, bosni i u crnoj gori
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Koji manastir?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.