Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:07:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija najavljuje Muhammeda...  (Pročitano 32026 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
rele rele, kakve to veze ima sa temom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Наставак на расправу од пре 2 стране...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
aa da, ja sam mislio da je ta rasprava na drugoj temi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@Emir

Ja sam već napisao da kršćanstvo generalno gledano ( kao ljudi koji kažu da vjeruju u Kristovog Boga ), nema šta da prigovara muslimanima generalno . Mi možemo da iznosimo samo svoje vlastito mišljenje .

E, sad . Šejtan je veliki igrač . Slabo njega zanima provaljivanje u kuće , krađa kokoši i slično . Njega zanima velika igra . Najgora vrsta sukoba i rata koja postoji je klero-nacionalistički rat . Na to on puca .

Pa zar nije smješno , ali i kukavno da ljudi koji vjeruju u istog Boga ubijaju jedni druge u ime tog istog Boga ?

Nije sad bitno : ko je prvi počeo i ko je više zla učinio . Bitno je da je kompletna nauka islama vrlo dobra baza za klero-nacionalističke sukobe. Gledaj , on je uzeo Bibliju pa na osnovi nje napravio novu vjeru .

To ti je ko da ja sad uzmem Romea i Juliju od Šekspira pa od toga napravim komediju . Pa normalno da bi ljubitelji Šekspira dobili na živce .
A , onda ja fino kažem : "Pa ljudi šta se nervirate ? Pa to vam je Šekspir!"

Aj , sad ti meni reci , koga vidiš u potpisu ? Ima taj i te kako interesa da se ustoliči izokrenuta Biblijska nauka .
« Poslednja izmena: 30. Jan 2007, 12:01:05 od pinot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@Emir

Ja sam već napisao da kršćanstvo generalno gledano ( kao ljudi koji kažu da vjeruju u Kristovog Boga ), nema šta da prigovara muslimanima generalno . Mi možemo da iznosimo samo svoje vlastito mišljenje .

E, sad . Šejtan je veliki igrač . Slabo njega zanima provaljivanje u kuće , krađa kokoši i slično . Njega zanima velika igra . Najgora vrsta sukoba i rata koja postoji je klero-nacionalistički rat . Na to on puca .

Pa zar nije smješno , ali i kukavno da ljudi koji vjeruju u istog Boga ubijaju jedni druge u ime tog istog Boga ?

Nije sad bitno : ko je prvi počeo i ko je više zla učinio . Bitno je da je kompletna nauka islama vrlo dobra baza za klero-nacionalističke sukobe. Gledaj , on je uzeo Bibliju pa na osnovi nje napravio novu vjeru .

To ti je ko da ja sad uzmem Romea i Juliju od Šekspira pa od toga napravim komediju . Pa normalno da bi ljubitelji Šekspira dobili na živce .
A , onda ja fino kažem : "Pa ljudi šta se nervirate ? Pa to vam je Šekspir!"

Aj , sad ti meni reci , koga vidiš u potpisu ? Ima taj i te kako interesa da se ustoliči izokrenuta Biblijska nauka .
Jedan od razloga objave Kur'an-a stoji u njemu: Izmjenjena Biblija, odnosno izmjena Bozijih za ljudske rijeci. Zar nisu Bozije rijeci vrijednije od ljudskih? Problem je u tome sto je Biblija mix ljudskih i Bozijih rijeci. A jos jedan je problem, da svi govore da mogu sastaviti nesto slicnu Kur'an-u, a sam Allah je sviju u Kur'an-u izazvao i rekao da se okupe svi ljudi svijeta, a ako treba i onaj nevidljivi dio svijeta zajedno sa sejtanom, pa da sastave,ne Kur'an, nego samo jednu suru snage jedne sure iz Kur'an-a...za tvoju informaciju : izazov je jos uvijek otvoren, hocu reci jos se to nije desilo. Porediti Sekspira i pismo Bozije  Smile
Pa normalno je da ljubitelji Boga osuduju zamjenu Bozijih, ljudskim rijecima!
Iako opet, niko ne dolazi sa argumentima...ja sam odusevljen s tvojim poznavanjem sejtana i njegovih namjera...odnosno s tvrdenjem da kriminal (zlo) nije povezano sa sejtanom...
Recimo jedno saznanje koje je otkriveno krajem proslog stoljeca: Dva okeana se naslanjaju no njihove vode se ne mijesaju, Islamski svijet je toliko ismijao tog "naucnika" da je od srama i stida, presao na Islam.To u Kur'an-u stoji vec 14 stoljeca da je tako...
To da vjerujemo u istog Boga ,da, ali da vjerujemo u iste bogove,ne. Samom cinjenicom da Bog nije stvoren i nije roden, dolazimo do zakljucka da je nemoguce da je Isus Bog.Ako je Isus Bog i ima svog oca, onda bi po vama Isusov otac morao imati i svoju majku i svog oca, jel' to tako pise u Bibliji, da Bog ima oca i majku?Jel pise u Bibliji da je Bog nesto sto moze umrijeti ili ne moze umrijeti?
Odnosno ako je Branitelj=Sveti Duh ...
...Kao sto mene posla Otac i ja saljem vas.
To rekavsi, dahne u njih
i kaze im: Primite Duha Svetoga.
Ivan 20:21-22
Meni je sasvim ocito da su izrazi prst Boziji, Duh Boziji  i Sveti Duh samo sinonimne fraze.Zar nije besmisleno reci "Ako ne odem, Branitelj nece doci k vama" ako je Sveti Duh vec bio sa Ivanom Baptistom,Elizabetom itd a ako je sveti duh Branitelj???????????
Kako to da Otac Bog,sin Bog i Sveti Duh Bog nisu troje nego su jedno?Cemu onda razdvajanje i otkud naziv Sveto Trojstvo? Krscani su mnogobosci?
Krscanin vjeruju da je to TROJE ( ooops, pardon, krscani kazu JEDNO) tj. svo troje bi trebali biti Sveprisutni i Sveznajuci i kao takvi nas voditi k zanimljivom i smijesnom zakljucku.Isus je po Krscanima mucen na krizu u Kalvariji.S obzirom na njihovu "nerazdvojivost", onda su Otac i Sveti Duh morali biti muceni zajedno sa Sinom, a kada je umro, ostalo dvoje su umrli s njim...pa sto se onda ceka duh sveti ako je on Isus,odnosno ako je on Bog?Po vama on je svakako mrtav...a neko ko je mrtav, da napomenem, ne moze biti Bog... to je sve plod Konstantina I. koji je polako poceo da gubi vlast nad siromasnima koji su poceli vise da vjeruju u Boga... uzeo covjek stvar u svoje ruke...poceo naplacivati za grijehe ljudske, odnosno da uzima pare koje ce covjeku da operu grijehe...damn...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ovo u vezi trojstva ja se slažem . Pogledaj temu "Šta znači riječ Arijevac?". Ima ljudi koji su Kristovi vjernici i Arijevci . A nek Stvoritelj sudi svakome .

Ja sam ti reko šta je cilj šejtana - klero-nacionalistički rat . Zato jer nema goreg ljudskog sukoba . A islam je tako koncipiran da neminovno vuče u to .

Pogledaj odnos prema ženama . U tvojoj dragoj Saudijskoj Arabiji koju spominješ jedna žena vrijedi - ko i jedna koza .

Kuran nije kompatibilan sa Biblijom . Meni je krivo što se on poziva na nju a ne što ima svojega boga . Izmjenjena Biblija ? Pa nije Bog čovjek pa da se predomisli .

Vrlo je očito da ne vlada isti duh u jednoj i drugoj knjizi . Prema tome , to nije djelo iste osobe . Ili nije pisan pod istim pokroviteljstvom . I treba biti pošten pa to jasno reći , a ljudi nek biraju šta im paše . A ne ovako .

Ovakvo propagiranje Islama na račun Biblije ? Onaj ko tako radi taj  muti vodu i ustvari laže

A znaš ko je otac laži .

« Poslednja izmena: 30. Jan 2007, 22:13:22 od pinot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola a1200r
brate "emirz" izvini ali si ti glup sto se tice hriscanstva.ja te iskreno zalim.sto se tice onih atributa Bozijih, da si procitao Bibliju video bi da tamo ima vise od toga sto si ti nabrojao.da li mozes da zamislis da nekada nije postojala cetvrta dimenzija tj. vreme?ako mozes to da shvatis onda mozes da shvatis da se Sin radja od Oca od vecnosti.
ja imam jedno pitanje za tebe.ako je lah postojao oduvek on je znaci bio sam.koga je on tada mogao da voli kada je bio sam?jer pazi!on postoji oduvek a sam po sebi je dobro,ljubav( i sam si rekao tj. naveo da je dobro, ljubav itd) te je tako mogao da voli samo sebe, zar ne?samim tim on je neki sebican bog jer je voleo samo sebe.dok je po hriscanskom shvatanju imao koga da voli tj. Otac je voleo Sina i Sv.Duha, Sin je voleo Oca itd.a hriscani nisu politeisti nego monoteisti.ajde recimo kazi mi da li mozes da odvojis svetlost od sunca tj sunceve zrake od sunca ili pak sijamske blizance?eto dakle hriscanskog Boga mozes porediti sa sijamskim blizancima samo dodaj jos jednog isto tako nerazdvoojivo spojenog ali koji takodje ima svoju licnost.unutar Sv. Trojice postoji licnosni odnos pre svega.
evo da zadovoljim neciju znatizelju za cudima u pravoslavnoj crkvi.ja inace idem u skolu za popa i imam druga  (koji je isao sa mnom u tu skolu) koji je pre dve godine malo zastranio.decko je upao u lose drustvo i privukla ga je droga i alkohol.poceo je naglo da propada a samo da spomenem da je decko nadprosecno inteligentan.(prvu godinu na teoloskom faxu u bg-u dao je u roku.sve do jednog ispita je dao u roku). i jedne noci u snu mu se javi Sveta Petka Paraskeva. i pokaze mu na jednog propalog i oronulog lika i pita ga "da li vidis ovog coveka?". on joj rece "da"."e tako ces i ti izgledati ako ne prestanes sa tim sto sada radis!"-rece mu sveta petka i tom trenutku nestade u plamenu.i verujte mi da decko, evo ni dan danas nije okusio ni alkohol niti drogu.takoreci potpuno je izlecen bez ikakve do bozije pomoci.
IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola a1200r
P.S. "pinot" svaka ti cast na komentaru za "sejtana".odlicno misljenje i teorija.
IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 662
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ovo u vezi trojstva ja se slažem . Pogledaj temu "Šta znači riječ Arijevac?". Ima ljudi koji su Kristovi vjernici i Arijevci . A nek Stvoritelj sudi svakome .

Ja sam ti reko šta je cilj šejtana - klero-nacionalistički rat . Zato jer nema goreg ljudskog sukoba . A islam je tako koncipiran da neminovno vuče u to .

Pogledaj odnos prema ženama . U tvojoj dragoj Saudijskoj Arabiji koju spominješ jedna žena vrijedi - ko i jedna koza .

Kuran nije kompatibilan sa Biblijom . Meni je krivo što se on poziva na nju a ne što ima svojega boga . Izmjenjena Biblija ? Pa nije Bog čovjek pa da se predomisli .

Vrlo je očito da ne vlada isti duh u jednoj i drugoj knjizi . Prema tome , to nije djelo iste osobe . Ili nije pisan pod istim pokroviteljstvom . I treba biti pošten pa to jasno reći , a ljudi nek biraju šta im paše . A ne ovako .

Ovakvo propagiranje Islama na račun Biblije ? Onaj ko tako radi taj  muti vodu i ustvari laže

A znaš ko je otac laži .
Pa nije Bibliju Bog izmjenio, nego covjek...jasno se zna, Konstantin I , vladar rimski ... I kompletna poenta i jeste to...da to nije djelo iste "osobe", jer Konstantin prvi, nije Bog, Bog je samo jedan i Bog nije osoba Wink
I da, znam ko je otac lazi: Covjek (isti onaj koji je izmjenio Bibliju, ili bilo koji drugi)
A pope brate...ko je taj lah?
I moze li jos jedna bajkica za laku noc od tebe?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
emirz je u pravu za Konstantina. Konstantin je ustoličio hrišćanstvo kakvo danas znamo, pardon, crkvu kakvu danas znamo, kao hijerarhijsku organizaciju sa političkim udelom.
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 23:07:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.