Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 12:44:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta mislite?
Biblija je istina,sve u njoj je tačno.
Samo delimično je tačna
Ne znam
Pola od toga što piše je laž
Biblija i jevandjelja su osmišljena radi kontrole i manipulisanja čovečanstvom.
Neutralan/na
Idi dole
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biblija,istina ili laž?  (Pročitano 540363 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
ja bih voleo da recimo pokrenemo ovde malo temu oko Mojsija i Izlaska iz Egipta...to je jedna jako zanimljiva tema, o kojoj ljudi obicno znaju samo ono sto su videli u filmovima ili malo procitali u Bibliji....

jel ovako nesto: http://forum.burek.com/mojsijev-prolaz-kroz-more-slavica-setina-t447688.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Motorola a1200r
Citat
ja bih voleo da recimo pokrenemo ovde malo temu oko Mojsija i Izlaska iz Egipta...to je jedna jako zanimljiva tema, o kojoj ljudi obicno znaju samo ono sto su videli u filmovima ili malo procitali u Bibliji....

jel ovako nesto: http://forum.burek.com/mojsijev-prolaz-kroz-more-slavica-setina-t447688.html

e da, dobra tema, samo sto se ona zaustavila na jednoj stvari koliko sam primetio Smiley

IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
pa 'ajde! nastavi ili otvaraj novu.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50189
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Grešite,svi oni koji su se izolovali,pobegli su od svakodnevnih problema sa kojima se mi,susrećemo.

Grijesi brate. Ja sam se dosta puta izolovao, ali ni od jednog problem nisam pobjegao... To sam cinio da bih lakse rijesio problem. Dakle, nije stap zaronjen u vodu izlomljen - to ti se samo tako cini. A ja ti to iz prve ruke kazem jer sam ispitao stap (imao iskustva).  Smile
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 18:51:26 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: popmarko

Da li si video dokumentarni film koji su uradili James Cameron i Simcha Jacobovici " The Exodus Decoded " ?
http://www.imdb.com/title/tt0847162/
On govori o Mojsiju i izlasku iz Egipta koje je opisano u Mojsijevoj knjizi "Exodus" ( 2 Mojsijeva ).
Zanima me sta bi te posle gledanja tog filma jos zanimalo o toj temi ?  Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 19:21:17 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

idemo daaaalje

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 333
Zastava Kotez
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Motorola a1200r

Da li si video dokumentarni film koji su uradili James Cameron i Simcha Jacobovici " The Exodus Decoded " ?
http://www.imdb.com/title/tt0847162/
On govori o Mojsiju i izlasku iz Egipta koje je opisano u Mojsijevoj knjizi "Exodus" ( 2 Mojsijeva ).
Zanima me sta bi te posle gledanja tog filma jos zanimalo o toj temi ?  Smile

evo sad cu da ga skinem...da li ima prevod ??
IP sačuvana
social share
Covjek je nerazuman, nelogican, sebican.
Nije važno, voli ga!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
na kom je jeziku film ? ja nadjoh neki na spanskom.
nema prevoda na allsub...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia Luvmya 520
evo sad cu da ga skinem...da li ima prevod ??
To ne znam, meni prevod ne treba, kada pratim bilo sta na engleskom, razmisljam na engleskom, ne prevodim na srpski. Izvinjavam se sto to nisam naveo kada sam ti spomenuo film. Ali je tacno ono sto si hteo i jako dobro
objasnjava celokupan splet okolnosti od istorijskih licnosti pa do naucnog objasnjenja kako su se desile posasti
( Bozije kazne Egipta zbog nepustanja jevreja ), "sitnije stvari" kao sto je pretvaranje stapa u zmiju " I izađoše Mojsije i Aron pred Faraona, i učiniše kako zapovedi Gospod; i baci Aron štap svoj pred Faraona i pred sluge njegove, i premetnu se u zmiju. " ( 2 Mojsijeva 7:10 ), ali odgovor na to sigurno moze da da svaki bolji iluzionista  Smile
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Imaj zivot, ali neka ti bude bez boje, ukusa, mirisa i svega ostaloga, jer to izaziva bol.

Буди оно што јеси, буди хришћанин.  Smile
A šta bi bio da si recimo rodjen u Indiji? Saudiskoj Arabiji? Usa? Kini? Bio bi: ono što jesi? Šta to?
-----------------

-Suočen s' neznanjem,potpuno nezaštićen i nedužan prosečan čovek pati jer prepoznaje laži. Da bi se probudio-mora postati svestan uspavanosti i patnje koju iz neznanja sam sebi stvara.

Većina ljudi na ovoj predivnoj planeti olako prihvata nametnuti religiozno-kulturološko-socijalno iskustveni identitet kao jedino sopstvo.
  Većina ljudi samo želi sigurnost i sve će učiniti da do nje dodje, makar i lagali sebe.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
 Naišao sam na nešto što mi je privuklo pažnju pa ne zamerite na ponovnom postu.

U ova dva videa čovek govori u svom šou o pitanju boga i samim tim i biblije.
 (citat sa description-a postavljača):

Objasnjenje
 - audio ovog videa ukinuo je Youtube/Google jer je popustio korporaciji WMG Warner Music Group - koja je pak u svojoj fasistickoj maniri povukla silu za skidanje svakog zvuka kojeg posjeduju sa tisuca videa.

Zanimljivo je da se jos uvijek mogu naci verzije ovog videa na Youtube-u sa funkcionalnom audio komponentom.

Ostavljam video ovdje kao dvostruko upozorenje onome cemu polako potpada internet.

Korporacije ce zgrabiti i rastrgati internet kao i sve ostalo. Fasizam.inc.

Inace - kako bi pjesma rekla: ''Nedjelja, neradna nedjelja, nigdje nikog - pustinja...''

Slazem se s g. Carlinom oko toga da Bog ne postoji ukoliko pricamo o onoj ocinskoj figuri koju zastupa/prodaje judejo-krscanska tradicija.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 321 322 324 325 ... 397
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 12:44:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.