Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:26:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bez izigravanja glupačice  (Pročitano 5464 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Shodno tvom opisu, ja sam prava glupacica.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
munka, moje misljenje u vezi ovoga je, da je ona superiornija od njega. iako na povrsini izgleda inferiorno.
takvim svojim stavom je uradila oba posla (tacnije, sva tri) - oslobodila sebe, zadovoljila njega, i posredno, spremila omlet  Smile
i svi srecni i zadovoljni.
on sit i zadovoljan sto je svojoj zenici olaksao, pokazao da i on ume nesto od tih zenskih poslova, a i zastitio nju (pokazao se kao muskarac)
ona srecna sto je on zadovoljan, a i sto je sebe rasteretila.
i niko tu ne treba da pita ko je tacno odgovoran, bitno je da su oboje srecni. i da je omlet gotov  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
dobro polako to je ipak samo omlet.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Nisi cuo da put do muskog srca ide preko stomaka?
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
ne.....ali moze svasta biti!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Poenta je da glupa zena od svoje gluposti nema nista, a pametna zena uz dobre glumacke sposobnosti moze da dobije mnogo, najpre mir u kuci.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
of course  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Naravno, ne treba preterivati. Ja sam, na primer, svog supruga ubedila da voli da radi stvari koje ja ne volim. To ne znaci da je on glup, a ni da sam ja nesto prepametna, samo da princip funkcionise.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Pa zanimljivo da postoje i takve persone, ciju kolicinu gluposti i kompleksa diktiraju uglavnom muske potrebe.
Koliko je neko spreman da izgubi svoj identitet, pa bilo to na 10 minuta 10 dana ili 10 godina je kardinalno pitanje koje treba postavljati sebi iz dana u dan.
Primetio sam da koreni takvog ponasanja ne poticu u porodici, vec iz vrsnjackih grupa, odnosno da se u fazi adolescencije devojka priklanja grupi lepih i popularnih drugarica koji su predmet obozavanja muskaraca i sve to zelji za radoznaloscu.
Ukoliko u fazi sazrevanja nisu zadovoljile sebe, i drustvene kriterijume koji se ticu popularnosti, primetio sam da u poznijim godinama cine sve da to nadomeste, pa tako provode vise vremena u kupatilu, rade na sebi, trude se svim mogucim silama da privuku muskarce.
E sad, ako se prebacimo na neke nase "zrelije" godine, situacija se preslikava.
Glupa zena je persona sa odredjenim stepenom intelektualne zaostalosti, bez ikakvih normi ponasanja, vaspitanja, bez osnovnih saznanja iz opste kutlure, glupa zena je zena koja "slabije" povezuje, motorcike funkcije su joj ispod proseka..
Glupacica, sa druge strane, je jedna zver, jedan djavo. To je tip osobe koji je neverovatno izvesten u glumi, i u stanju je da prevari ama bas svakog. Misljenja sam da je taj tip devojaka najopasniji, najpodliji, sa ubedljivo najvecim brojem kompleksa. Kad mi neko spomene tu rec, ja se setim dve drugarice iz gimnazije, koje su se tako kikotale u cosku, i pokazivale na muske osobe koje prolaze..
Muskarci vole dominaciju, to je cinjenica, i pojam devojke za pojedine predstavlja objekat koji dozvoljava prostor za dokazivanje superiornosti, i macho stila.
Da li ce to neposredno moci da rade sa emancipovanom devojkom koja zna sta hoce?
Nema sanse..
Sa glupom, glumicom, vesticom, glupacicom ( toliko je naziva)?
Da, cak je takav stav i pozeljan.
Inverzibilna teza ovde ne pije vodu, jer, ajde da ih nazovemo normalne devojke znaju sta hoce, zele da znaju da cemu su, i ne zive zivot u stilu glupacica. Sa druge strane, sve devojke ponekad odglume tu ranjivost, kako bi izmanipulisale muskarceva osecanja, ali ajde da im ne zameramo.
Pojam glupacice je afrodizijak za vecinu muskaraca, pogotovo ako ih stavljamo na istu policu sa sponzorusama.
Glupacica nije necija osobina, to nije nesto sa cime se devojka radja, za razliku od gluposti,i misljenja sam da je to cak profesija, ili hobi.
Posebno interesantno mi je to sto kad personama tog tipa uputis neki sarkastican komentar, stvara se nervoza, neuroticnost, i usta kao montirana izgovaraju; "Seljaci" ili "Ljubomorne su" ili "To kazu zato sto ne mogu da nas smuvaju".
Sto se mene licno tice, kao klinac i nisam bio mnogo izbirljiv  Smile ali recimo da znam sta hocu, i da imam "senzore'  koji mi govore da li je neko iz te klase ili nije...
Mnogo je ruzno kad je neko sa tobom zato sto ne moze da bude sa milionerom, ili zbog maminih reci da je najbolje udati se za lekara..
Neka..vise volim osobu koja pored nekih mojih cudnih kriterijuma, mora da bude obrazovana i da mi parira na intelektualnom nivou. Ne nameravam sad da postavljam neke nove hipoteze, i filozofije, ali je prijatno kad si sa nekim na istoj talasnoj duzini, a ne mozes biti na istoj talasnoj duzini sa nekim sa kim nisi na istom intelektualnom nivou.
Zato se fudbaleri i manekenke najbolje slazu  Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Malo je nezgodno uklopiti sve. Posto sam ja "trazila" muskarca koji je inteligentniji i obrazovaniji od mene, onda ispade da se moj suprug ozenio curkom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:26:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.