Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bez dana staža 266.148 ljudi u Srbiji  (Pročitano 2531 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
niko ne razmislja dalje od sutra i umiru od smeha na pominjanje "radni staz".. kao "svasta, ko ce jos doziveti penziju.." i slicna sranja 

i upravo taj stav nacije doveo je do toga da lagodno pristajemo da neprijavljeni radimo poslove i jedemo govna do kraja.

просечан животни век у Србији је цирка 70 и неку годину ... а старосну границу за пензију сваке две године лагано померају за годину две на горе ... ако узмемо у обзир и да мушкарци у просеку живе 4-5 година краће од жена ... баш баш добар део нас који нисмо кренули да куцкамо радни стаж од 18 ил 20 године ... нећемо дочекати пензију.

Искрено ... ја се стварно пензији не надам ... онај фазон ... пецање, блејање, обилазак туристичких знаменитости под старе дане ... прежаљено и пре него што се почело шљакати. Башка што су ми старци с фотоапаратима који се у буљуцима гегају око неког камења тврђава ил музеја прилично одвартни, а пензију и ако којим случајем дочекам вероватно ћу је проводим радно с неким уговорм о делу

Такав став гледе пензије јесте проблем ... ал мени бре боде очи друга ствар ... знам неколико младих људи који не раде нигде, раде непријављени, немају времена за зајебавања с бироом ... и за најбаналнију ствар која им се деси немају здравствену књижицу ...

у јбном 21 веку у Србији човек се покушава прошверцовати на бурезерову здравствену књижицу и то кад заглави у хитну ...

хоћу рећи ... ајд што се не резмишља о пензији која је неколико деценија далеко ... не размишља се бре колико 7 дана унапред ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
koliko znam, ako si nezaposlen, placas 1600din mesecno i imas zdravstvenu knjizicu.
ja kada bih mogao da biram, ni dinara ne bih dao drzavi od ovih 30 hiljada sto firma daje. vec sam sam racunao ovde koliko bi za mene bilo bolje da sam upravljam svojim novcem:

Jbg...oces penziju... Smile

wrong again.
ja svaki mesec dam tom cudu zvanom drzava 300 jura.
300jura x 12meseci x 35 godina = 126.000 evra

ako orocim to na godinu dana, uz kamatu od 4.25 %, imacu godisnju dobit 5355 eur ili 447eur/mesecno i tako nekih 4-5 godina kada cu zasigurno vec otici Bogu na istinu. mojoj deci ce ostati lijep iznos da trose na sve ono na sta ja nisam mogao (putovanja, zene, alkohol, drogu i druge bahanalije).

ovako cu u 69-oj da se penzionisem, imacu istu tu penziju tih 4-5 godina a mojoj deci ce onda samo stici racun za sahranu. 126 tisuca evra ide fakin RS. kako mi je opao patriotizam za jos dodatnih 12364634% dok kucam ove redove. sad je negde na minus beskonacno. joj kad samo pomislim da ljudi idu dobrovoljno u rat... Smile

dakle zakljucak je:
mogu ja bez drzave ali ne moze ona bez mene! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
па ако можеш без државе зашто си и даље овде? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia krntija
Ови либертаријанци су смехотресни.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
koliko znam, ako si nezaposlen, placas 1600din mesecno i imas zdravstvenu knjizicu.

Citat
хоћу рећи ... ајд што се не резмишља о пензији која је неколико деценија далеко ... не размишља се бре колико 7 дана унапред ...

цео живот некима прође у оном ... не мора данас, сутра ћу. И тако до пензије  Smile

Citat
mogu ja bez drzave ali ne moze ona bez mene!

Имаш ли државу која ти да билошта а не тражи пореза заузвтат ... илити што би рекао Лук Лонгли ... Дошао сам у НБА мислећи да ћу се обогатити ... а онда сам се упознао са пореским системом.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 19:27:20 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Drzava to sam ja - Luj XIV
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
па ако можеш без државе зашто си и даље овде? Smile

o cemu ti pricas jebote? pa sta je drzava? qrac na biciklu. neki tamo likovi odlucili da povuku neke linije na karti i kazu 'e ovo je ta i ta drzava'.
ja nemam nikakav problem da mi poslodavac placa za moj posao u dukatima recimo.
ali avaj, ne moze, jer tako ne mogu neki drkosi da me kontrolisu..
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Drzavna penzija.. buahaha... hahaha... hahaha...

Nesto sam racunala, vodjena primerom svoje majke i oca koji su pocetkom godine otisli u penziju...
Znaci, oboje su radili po 40 godina... ovoj drzavi je svako od njih ostavio po jedan stan... kroz poreze i doprinose...
I sada primaju penziju od 200e... koju ce primati jos max 10 godina... i ostaviti drzavi jedan i po stan...

Znaci.. drzavna penzija.. buahahaha.. hahaha.. hahaha..

Nego da mi lepo predjemo na onaj sistem.. placas neku crkavicu drzavi (da nam roditelji ne ostanu gladni), a sebi finansiras penziono...
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 15:18:48 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Cak covek nema nista...hvata se za penziju....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
drzavna penzija je odlicna.. kad treba da se plate racuni, a ti imas tih 200 evra odozgo.. pa onda lepo poplacas sta imas od tih parica, a onda troskaris svoju drugu privatnu penziju za koju si imao para da je uplacujes svih tih godina i ostale izvore prihoda..

ima ko nema mogucnost da placa privatno penziono osiguranje.. ti jadnici (98% stanovnika Srbije) cekaju drzavnu penziju i raduju joj se, jer ce im dobro doci kolika god da je.. jer bolje nema  Smile

nepravde su razne, ostavis jedan stan, tri stana, osam stanova drzavi.. ali ne postoji druga opcija.. osim da imas viska kesha za privatno osiguranje

da ne pricamo kako je lepo kad udovica nasledi muzevljevu penziju od jedno 600 evra.. ili 1200 evra, sve su to lepe parice, od drzavice.. zle zle drzavice  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.