Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:49:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Besne žene odsekle koš  (Pročitano 13958 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pa, nemoj tako... svi ti ljudi su prvi kada treba da se menja... Uvek je tu - evo, ja cu krenuti prvi... promenicu sebe, svi mi treba da promenimo sebe... I...

Pa,da.Ko i sa politikom - ''Kad dooođee mooooj Toooomaaa/Voooojaaa/Čeeeedaaa/Krrrka... on će sve promeniti na bolje''.

A ovi,svi od reda,karaju li karaju narod bez milosti...  Smile  Al,jbg,lepše je živeti u iluziji.

Како ли спавају по појединим блоковима на НБГ  Smile

Prodaju stanove.Beže od primata.

Ти дивљи кошеви који се поставе како се коме дигне...лепо комуналана инспекција записник...евентуално општинској инспекцији и проблем је лако решив.

Nemoj,traumiraće se dJeč'ca.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2013, 16:12:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
Prodaju stanove.Beže od primata.

Значи старобеограџани су били примати када су по појединим блоковима правили игралишта за још веће примате.
Него где беже за Врање  Smile

Citat
Nemoj,traumiraće se dJeč'ca.

Па када дођу чике у плавом нема траума...али када дожу напаљене бабе, крвавих очију жељне искаљивана сопствених фрустрација...е то зна оставити трауме
« Poslednja izmena: 24. Apr 2013, 16:14:21 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Kad si rekao ''blokovi'',mislio sam da pričaš o 70.,45. i tim pored Save.

Za te tamo znam da su non stop na udaru zbog splavova i da ljudi neretko prodaju stanove zbog njih. O tome pričam.

Па када дођу чике у плавом нема траума...али када дожу напаљене бабе, крвавих очију жељне искаљивана сопствених фрустрација...е то зна оставити трауме

Mnogo mi ih žao.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2013, 16:15:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Чек јел причамо о игралиштима, кошарка, фуца ово оно...или о сплавовима... Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Rekoh,pošto si napisao ''blokovi'',mislio sam da misliš na onaj deo pored Save (jer neki taj deo NBG zovu ''blokovi'',kao celina).

Mada,u zadnje dve godine i dobar deo grada između Gazele i Brankovog takođe odjekuje noću,otkako su premestili neke od splavova.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2013, 16:20:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

Alo,čoveče,nema šta da se dogovaraju.  Smile

E,to je naš problem.To je ono o čemu pričam.Svi bi neki dogovor,neku svoju kombinaciju.  Smile
Jebeš zakon,jebeš red,pravila... ne znam ni što su ih donosili.JA,u svoj svojoj mudrosti znam kako je najbolje!  Smile

Smile  Smile

Nema šta da se dogovaraju.Zna se gde se igra košarka,zna se gde se prave kafići,zna se gde se izvodi ker,zna se gde se parkira... a zna se gde se živi.I kraj.

Jer,prvo,u Srbiji nema ni tog ''dogovora'',nego ''ko brže istera svoje''.A drugo,aj da probamo onda na godinu dana da ukinemo sve zakone i sve prepustimo tom ''dogovoru''.Da vidimo na šta ćemo ličiti.  Smile

Mesas zakon i elementarna kulturna pravila koja su podlozna promeni i nekom dogovoru. Ako ja igram basket na terenu predvidjenom za to i to nekom smeta naravno da treba da se nadje neki dogovor kako bih i ja mogao da igram basket a da ne smetam u toj meri tome(npr. da se taj basket ne igra u vreme odmora i ne kasno u noc). I to je elementarna kultura i naravno da tu ima dogovora. Sad dal je taj teren bespravno izgradjen ili ne, postoje inspekcije koje se bave time...
« Poslednja izmena: 24. Apr 2013, 16:23:31 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ма јок, него колико се сећам између блока 20 и 21 ако су они тамо око булевара Др. Ђинђића има један опасно добар терен за баскет...екипе се окупљале до касно у ноћ.
Такође она три прва солитера преко пута Ушча имају одличан терен за баскет где се исто пуно пикало баскета.
А сплавови јбг  то је понос Београда  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Citat
Što jes,jes.Mnogo toga ima da se nauči u kafani,pivčugi i splavovima...

имао сам колегу, интелигентног дечка који је факс завршио у року, брзо МУ нашли посао у кевиној фирми, лепо плаћен лаган ... ал отприлике скоро да је апсолутно неспособан за било шта. Контак са људима му је очајан, од необавезног па до пословног ... не уме да се понаша јбга, прави гафове нон-стоп, много чудне трипове и поимања има ...

дечко је одрастао без друштва, није имао од кога да покупи и научи неке ствари, не може мајка баш свему да га научи... у принципу она је одгајајући дете под стакленим звоном скоро успела да направи идиота неспособног за живот. Друштво, које подразумева и кафане, и баскет, и кладионице, и пијанства, и прављења идиота од себе и још сто кураца који нису увек за похвалу ... је врло врло важан део у одрастању. Социјализација и комуникација су ствари које се уче.

То што ти мислиш да је договор фиктивна категорија у Србији је пре последица тога што ти не умеш тако нешто да радиш ... пре него ли да је проблем до остатка популације. То што мислиш да је оно записано на папиру свето слово а не смерница ... је опет твој проблем. У принципу колико могу да приметим ... пар твојих проблема за које наравно ниси ти крив него неко други ...  Smile

Citat
Kucno vaspitanje nije samo pozdravljanje.

тја ...  Smile

не видим поенту да одговорам на овако нешто ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Zmaje,poštedi me tih priča iz klupe.

Mesas zakon i elementarna kulturna pravila koja su podlozna promeni i nekom dogovoru. Ako ja igram basket na terenu predvidjenom za to i to nekom smeta naravno da treba da se nadje neki dogovor kako bih i ja mogao da igram basket a da ne smetam u toj meri tome(npr. da se taj basket ne igra u vreme odmora i ne kasno u noc). I to je elementarna kultura i naravno da tu ima dogovora. Sad dal je taj teren bespravno izgradjen ili ne, postoje inspekcije koje se bave time...
Koš zakucan na zid zgrade ne čini teren,odnosno,da budem formalan - sportsko igralište.

Kao što ni prazan prostor na trotoaru NIJE parking mesto i NIJE nekad davno,pre 50,80,100 godina... projektovan da se tu nasadi jebena bašta,nego da ljudi prolaze tu.

Ма јок, него колико се сећам између блока 20 и 21 ако су они тамо око булевара Др. Ђинђића има један опасно добар терен за баскет...екипе се окупљале до касно у ноћ.

Znam koji je. Smiley Circa 10 godina ima... Smiley

http://www.youtube.com/watch?v=SJTMCwbLh0I

А сплавови јбг  то је понос Београда  Smile

Još malo i bićemo Evropski Bangkok.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Pa dobro, uzmi zakon u svoje ruke kao ove babe pa idi od kosa do kosa i unistavaj ga.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 23:49:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ene Besne

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.