Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 03:23:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Besne žene odsekle koš  (Pročitano 13847 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Лупање у под ... дај бре Бамби мењај мало навике ... још си далеко од пензионерских дана испуњених тим а ла мала малограђанка комшилук смарала ... сво то лупкање, подизање брисача, саботирање поштанских сандучића, анонимне претње, непотписане критике и остало је тако ... не знам ни шта бих рекао...

имаш неком нешто кажеш... ил реци, ил ћути ... ил одмах зови комуналце ... бар ће имати чиме да оправдају своје постојање ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Htela sam prvo da ih upozorim... lepo... dva puta... kad nije upalilo - kuc, kuc - ko je? - Komunalna. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ти не знаш шта сам ја доживљавао овде код мене јбт.. Лик изнад, одвратна црногорчина која је правила журку неким поводом и ошло је гомила имбецила, сви бахати и примитивни, без имало осећаја за друге, толико су се драли да сам нервни слом добио.  Звали смо обе мурије-комуналну и ову другу-НИКО није дошао тј. нико није ни хтео да дође. То је комплетно безакоње у коме ми живимо. Иванча је мали увод шта ће се да се дешава надаље у овој земљи уколико се и даље буде штитили бахатост, везе и примитивизам.

Tax,ja lepo kažem - kad živiš u Nacionalnom parku Srbija,ako želiš da rešiš nešto,moraš to sam da obaviš,i kraj.

jebi ga,ali tako je. Kad čovek ovde ne može više da izađe napolje da ne bi slušao stoku,ili da sedi unutra i trpi,onda mu na kraju ne preostaje ništa drugo sem da prsne,uzme lepo sekiru ili prangiju i reši stvar jednom za svagda.

To ti je pravilo opstanka u nacionalnom parku Srbija. Zato mene sve manje čude ovi naši sve češći masakri.I slažem se,biće ih sve više i više.
Već su ceo Beograd,a i ostale gradove pretvorili u luna parkove i samo je pitanje kada će nekome da klikne u glavi od silnog DUM-DUM-DUM-DUM i najebe se nekome majke.

Nego,dobri su mi ovi dežurni dušebrižnici koji kažu kako ti ako ti se ne sviđa buka,treba da ideš u planinu.
Pa,jebem mu mater,ako imaš idiota,kopile iz pičke materine koje zna samo za sebe i ni za koga više,koje pravi teretanu u stanu, ili ''ekskluzivni klub'' (svratište za sve estragdne gubitnike i ostale propalitete koji vode ovu nazovi zemlju) u STAMBENOM DELU GRADA,naravno da nisi ti kao stanar kriv i naravno da nećeš ti da se seliš iz tog stana za koji je neko krvavo radio,nego ćeš lepo gledati da isteraš bagru koja ti smeta.

Zašto bi iko bio dužan da trpi vikanje i DUM-DUM nazovi-muziku jer kopile neće da iznajmljuje prostor u poslovnom centru/delu grada i tamo pravi svoja sranja? Isto tako,zašto bi i ove žene trpele dreku i lupanje lopte jer decu i roditelje mrze da idu do pravog terena,pa prave nazovi-teren u dvorištu zgrade?

Taj bulšit,to ''niste penzioneri'',i ''pa vi se selite'',zadržite za sebe. Zna se šta znači poslovni prostor, sportski centar/igralište, poslovni deo grada... a šta stambeni. U stambenom se živi,a ne prave se kafići, teretane, tereni, žurke za 50000 ljudi i slične pičke materine.

Ko misli drugačije,nek mi da adresu da napravimo eksperiment da li će misliti i srati isto to kad mu dođem sa loptom,automobilskom sirenom, zvučnicima od 2 metra i petardama pod prozor i održim ''koncert'' trajanju od 72 sata bez prekida.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 18:06:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Понекад ми дође да хејтујем свој комшилук због којечега ... а онда се сетим оваквих тема и схватим да ми је чак и онај матори излапели део комшилука ... златан Smile

причајте са комшијама ... ако може не преко трећих лица ил комуналаца ... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung SGH-E590
Kod mene se tokom leta vikendom celu noc cuje muzika iz kafane pa ja opet nisam nikada zvao muriju. Ne znam da li je do mene ili do vas sto vam sve smeta. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia krntija
На терену сам, рекох, буквално одрастао. Нисам играо баскет само кад време није дозвољавало или кад сам био болестан. Кад је викенд и топло, на терену се искупи народа сачувај боже. Дођу екипе за фудбал, за баскет, дођу позери, дођу рибе, дођу клинци... знам колко је бучно. Лопте одзвањају, људи причају, клинци се деру, често се пусти музика из кола. И јебига, тад о томе не размишљаш јер живиш у великој кући и мирном крају.

А онда одеш у град де напољу не можеш ни да замакнеш нигде да пишаш а да те неко не види. Стамбена зграда, мали стан, уђеш у купатило чујеш комшиницу како пева Ријану док се тушира, а на улици посебна прича. И онда скапираш неке ствари.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 18:28:16 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Ovo za stanove se slazem, sestra ima slican problem jer je stan iznad njenog za izdavanje (vise od pola zgrade su stanovi za izdavanje), i stalno su studenti u njemu. Neki crnogorci, planinski ljudi, jos kao najveci seljaci nemaju tepihe pa svaki korak cujes, naravno nema papuca da bar ublazi hod. Onda razvlacenje kreveta kao da se desava desant, najgori moguci narodnjaci, itd, nema kraja. Pored toga imaju i kafic i onu staklenu bastu ispred zgrade, i to je sve zajedno strasno za stanovanje. Zato ja imam stan na poslednjem spratu, jeste da manje vredi ali mir nema cenu.  Uvek je mirno, i nista ne cujem, iako je igraliste pored zgrade, ja sam visoko da cujem.

Takodje drug je imao slicnih problema jer su mu komsije pijanice i posle 10 svakog dana prave haos. Dolazila murija, rekli ne mogu oni tu nista.

Mada i ja u kuci poludim od komsijskih pasa koji u 6 ujutru pocnu da reze i laju kao poludeli pola sata bez prestanka, ima da ih roknem ciglom kroz prozor.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 18:48:29 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ovo za stanove se slazem, sestra ima slican problem jer je stan iznad njenog za izdavanje (vise od pola zgrade su stanovi za izdavanje), i stalno su studenti u njemu. Neki crnogorci, planinski ljudi, jos kao najveci seljaci nemaju tepihe pa svaki korak cujes, naravno nema papuca da bar ublazi hod. Onda razvlacenje kreveta kao da se desava desant, najgori moguci narodnjaci, itd, nema kraja. Pored toga imaju i kafic i onu staklenu bastu ispred zgrade

Pa,batice,normalno! Ništa bez kafića!  Smile Kakva bi Srbija u 2013. godini bila kad ne bi imala kafiće na svakih 5 metara?  Smile I još ako su u stambenoj zgradi,još bolje! Da ne mora mnogo da se pešači.Da pivčuga bude što bliža stomaku.  Smile

Još ako je i kladionica tu blizu... uf... pa,to je milina za srpskog gradskog seljaka.  Smile

Inače,dobra je to strategija za visinu stana.Ako ikad budem kupovao nešto,gledaću da bude bar na 5. spratu,što dalje od stoke i buke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Ha ha imaju i kladionicu, a pored je restoran/kafana sa drugom bastom.  Smile Leti imaju 100 motora parkiranih ispred, a povremeno prave koncerte u tim bastama da zabavljaju bulevar. Dok dvoriste zgrade gleda na pekaru, gde peku govna po mirisu koji izlazi odatle. Tako da ne mozes nikada da luftiras stan jer uvek udje neki miris.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 18:57:15 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Toooo breee!!!!  To je srpski duh!!! 

Kafić,pekara-prčvarnica,kladionica,sve u krugu od 100 metara... i ne treba nam ništa više!!!  Smile

Mi Srbi smo najbolji na svetu.Tolko malo nam treba za sreću.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2013, 19:04:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 03:23:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ene Besne

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.