Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:54:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Berni Ekleston u farmericama sa Kostunicom  (Pročitano 9573 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Koje su marke te farmerice....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Piratska imitacija iz Novog Pazara!  Smile
Ovde svi to nose
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
pa mozda je to i razlog njegovog dolaska! dosao covek da kupi nase farmerke!
ima logike, ljudi kao on znaju sta je dobro!  Smile
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Hahahahhaa svaka vam cast decki... Smile

Moracu i ja da isprobam te imitacije...cuo sam da su u Novom pazaru bas majstori za krojenje!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U svakom slucaju je dobro sto je Formulas posjetio Srbiju, frajer ima love pa ako ga kojim slucjem stvarno zainteresuje da investira u Srbiju, bujrum sto bi rekli braca muslimani.
Sto se tice Slavice, nije ni meni jasna, posto sam takodje cuo da je ona dobrim dijelom ucestvovala u obnovi jednog pravoslavnog Hrama u Hercegovini. E sada ja kontam da je ona stvarno Srpkinja, medjutim iz nekih poslovnih razloga njenog covjeka ona je dobra i sa jednom (Srpskom) i sa drugom (Hrvatskom) stranom. Biznis burazeru, medjutim na Balkanu jos uvjek vecina ne konta smisao te rijeci .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro
U svakom slucaju je dobro sto je Formulas posjetio Srbiju, frajer ima love pa ako ga kojim slucjem stvarno zainteresuje da investira u Srbiju, bujrum sto bi rekli braca muslimani.
Sto se tice Slavice, nije ni meni jasna, posto sam takodje cuo da je ona dobrim dijelom ucestvovala u obnovi jednog pravoslavnog Hrama u Hercegovini. E sada ja kontam da je ona stvarno Srpkinja, medjutim iz nekih poslovnih razloga njenog covjeka ona je dobra i sa jednom (Srpskom) i sa drugom (Hrvatskom) stranom. Biznis burazeru, medjutim na Balkanu jos uvjek vecina ne konta smisao te rijeci .....

upravo tako, biznis je njihova nacija.

elem, na konto farmerica- novopazarske levis su daleko kvalitetnije od originala, sto je najsmesnije, i normalno- mnogo jeftinije, tako da su sada odlucili privatnici da naprave svoju marku.
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

upravo tako, biznis je njihova nacija.

elem, na konto farmerica- novopazarske levis su daleko kvalitetnije od originala, sto je najsmesnije, i normalno- mnogo jeftinije, tako da su sada odlucili privatnici da naprave svoju marku.

Tako i treba..zasto praviti falsifikate kada se moze sa malo truda napraviti svoju marku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro
jedino ne mogu da se setim imena marke Smile
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson K310i
Slavicino devojačko prezime je Radić, a ne Rodić. A rođena je u selu Gorani u Konjic distriktu, sad da li je wanna be Rvatica ili prava Hrvatica, ne znam... takvo je to selo odakle je? pošto ja ne znam Bosnu.

A za ćerku, nitko ne spominje nju... devojka je riba i po! Smiley  a ide i prica po Britaniji da je domaća Paris Hilton, pošto je trebala snimati Britansku verziju Simle life u Engleskoj, a vodi islican zivot kao poznata Amerikanka Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Premijer Koštunica priredio večeru za slavne goste iz Britanije

Berni i Slavica uživali u ćevapima i kajmaku

Britanski milijarder Berni Eklston, većinski vlasnik Formule 1, i njegova supruga Slavica, koja je poreklom iz Laktaša u Republici Srpskoj, prekjuče su bili gosti Vlade Srbije na dočeku Srpske nove godine u Beogradu. Pre početka slavlja Eklstonovi su sa svojim domaćinima bili na večeri u jednom zemunskom restoranu, a uz srpske specijalitete i dobro vino, Slavica je upoznala i Milorada Dodika, premijera Republike Srpske, koji je takođe iz Laktaša.

U subotu ujutro Berni i Slavica Eklston sastali su se sa premijerom Vojislavom Koštunicom, a Berni je pokazao da je odlično informisan o ekonomskoj situaciji u Srbiji, pa je čak znao i koliko je prosečna plata u Srbiji. Inače, sastanku je prisustvovao i automobilski as Miloš Pavlović, a Berni Eklston je izjavio da će uložiti napor da bi pomogao Pavloviću da uskoro nastupi u Formuli 1.

Tokom razgovora Slavica je pomenula da su njeni roditelji rodom iz mesta Laktaši u Republici Srpskoj, a zatim se Koštunica setio da je iz istog mesta i Milorad Dodik, premijer Republike Srpske, pa je Slavicu Eklston i njenog supruga pozvao na večeru na kojoj će moći da se ispriča sa zemljakom Dodikom, koji je bio gost Vlade na dočeku Srpske nove godine u Beogradu. Bračni par Eklston je prihvatio poziv za večeru u restoranu „Žabar“ u Zemunu, a osim njih i premijera, prisustvovali su i članovi Vlade iz DSS-a, reditelj Emir Kusturica, Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a, Milorad Dodik sa članovima svog kabineta i mnogi drugi.

Goste su zabavljali Merima Njegomir i Staniša Stošić, a Berni i Slavica su bili oduševljeni srpskim specijalitetima koji su bili na meniju.

- Nije bilo posebnih porudžbina, sve je bilo unapred dogovoreno i svi smo se toga pridržavali. Iako se to malo razlikuje od ponude našeg restorana, akcenat je ovoga puta bio na srpskoj hrani. Tako da su gosti bili usluženi sa čvarcima, krompirom sa kajmakom, ćevapima, dimljenim vešalicama, palentom i drugim srpskim specijalitetima, a pilo se vino. Sve je proteklo u prijatnoj atmosferi, gosti se nisu dugo zadržavali u restoranu, možda oko sat i po - rekli su nam u poznatom beogradskom restoranu „Žabar“.

A. Novaković - N. Džodan - N. M. Jovanović
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:54:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.