Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 11:20:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Berlin ~ Necemo dzamiju!  (Pročitano 10593 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
to je istina i nije nista novo, jos od onog austriskog kancelara koji je morao da preda dobijene izbore!
ali kuda to vodi? to je pitanje!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Dakle dobro predvidjam i govorim ali nazalost mnogi ne veruju. Svuda po evropi  je desna opcija sve jacha upravo zbog problema sa islamskim emigrantima.  Smile U nemackoj je po meni realno ocekivati da u bliskoj buducnosti nacizam dodje na vlast kao krajnje desna opcija.
Tu grijesis malo Twice, nekazem nacizam nego vise desno orijentisani....i danas ovdje ima NPD i DVU te dvije stranke imaju bas bas radikalne vizije Njemacke,ali oni svega dobiju 2% glasackih biraca,tako da ni u parlament nemogu da udju...u Njemackoj nece prevladati bilo kakav nacizam,to jedna Njemacka po drugi puta nebi prezivjela.

Po tome se izdvaja Njemacka jer imaju Dzamije u svakome malo vecem gradu,ali oni upravo zele jos vise Djamije nego sto im je potrebno...a ugrozavanje slobode ti je takodje kada se zbog straha od terorizma,nesmiju prikazivati u pozoristu neke predstave,ili kada jedan politicar ako prica o Islamu dobija pisma sa kojem mu se prijeti smrcu....sta se desava kada tako nesto eskalira vidi se u nizozemskoj kada je na sred ulice poznati Nizozemski redatelj zaklan!

Mozda ne bukvalno nacizam u obliku onog iz proshlog veka ali svakako neshto slichno i malo modifikovano. Drugachije ne mogu da reshe problem islama a i generalno narod pizdi. pa seti se izbora u FR kad je Le Pen skoro odrao protiv kandidata na izborima. ( u sushtini i jeste pobedio ali je moralo biti suprotno). Svi pravi francuzi danas podrzhavaju le pena kao krajnje desnu opciju shto je za mene i potpuno razumljivo kad pogledam koliko muslimana imaju i kakvih problema s njima imaju. Isto tako ce da se desi i u nemackoj zivi bili pa videli. I kako normalan covek da ne popizdi kad dzamije samo nichu a odza riche ko govedo po chitav dan. I onaj ko je totalno apolitichan i maksimalno tolerantan ca de popizdi kad ga urlikanje probudi jedno pa drugo pa trece jutro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Twice,Francuska nije imala toliko velikog zlocina kao sto je imala Njemacka,pa njemci i dan danas se stide reci da su ponosni na Njemacku,oni kazu pa na sta da budem ponosan,i onda kazu moramo uvijek imati na umu sto smo mi Svijetu ucinili... Francuska je druga zemlja kao sto je i Spanija i Italija,znaci nemozes to porediti...U Njemackoj nema sanse da se desi nesto slicno kao u proslom vijeku,jer je u njima jos duboka svijest i osjecaj krivice....A Njemacka i nema tolike probleme kao jedna Francuska sa svojim strancima...jer pristupa totalno drugacije prema njima,dok Francuska od svojih stranaca pravi budale i ogradjiva se kroz geto dijelove u Njemackoj to tako drasticno jos nepostoji...

Idem sada nemogu da gledam vise Laku noc ljudi!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Twice,Francuska nije imala toliko velikog zlocina kao sto je imala Njemacka,pa njemci i dan danas se stide reci da su ponosni na Njemacku,oni kazu pa na sta da budem ponosan,i onda kazu moramo uvijek imati na umu sto smo mi Svijetu ucinili... Francuska je druga zemlja kao sto je i Spanija i Italija,znaci nemozes to porediti...U Njemackoj nema sanse da se desi nesto slicno kao u proslom vijeku,jer je u njima jos duboka svijest i osjecaj krivice....A Njemacka i nema tolike probleme kao jedna Francuska sa svojim strancima...jer pristupa totalno drugacije prema njima,dok Francuska od svojih stranaca pravi budale i ogradjiva se kroz geto dijelove u Njemackoj to tako drasticno jos nepostoji...

Idem sada nemogu da gledam vise Laku noc ljudi!

Francuska je toliko zaglibila po tom pitanju da joj ni 3 hitlera ne mogu pomoci da se reshi arapa.
Ok sve to stoji shto se tiche nemaca ali ipak mislim da im je jedini spas u pobedi desne opcije.

laku noc i tebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Francuska je sama kriva...bili su kolonijalna sila i naravno kroz to i dobila mnoge arape,kao i engleska ... samo sto sama sebi kopa rupu jer nezna normalni put da nadje da adaptira te ljude u svoje drustvo,zato i vadaliraju oni stranci i pale auta...Da se vratim samo na temu,ovdje u Njemackoj veoma malo ima klasicnih Djamija kako ih mi mozda poznajemo sa kulom i onim oblikom.Ovdje je to vise u zgradama iznamljeni prostor ili ekstra zgrada samo za njihove skupove i druzenja a imaju jos ekstra i kao malu sobu gdje se mole i gdje im imam dolazi...

Evo kod mene cak na faxu zamislite to ima jedna soba, ekstra za molitvu muslimana tu im cak i Imam dolazi.Samo sto se necuje ono preko mikrofona na glas,toga nigdje u Njemackoj nepostoji...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2006, 11:09:38 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Pa sta vise da pricamo kad u jednoj modernoj evropskoj Nemackoj drzavi na fakultetu balije imaju sobu za molitve, pa koji su qrac tu, da se mole klanjaju i guze ili da se obrazuju?  Smile

P.S. tiger aj ti vidi shta kazhu ovi http://www.islamarchiv.de/akver/demografie.html ako sam ja dobro shvatio kazhu da ih ima preko 3 miliona ali na pochetku tvrde da to nikako nije zvanichan broj, budi kolegijalan pa pomozi ne znam nemachki  Smile

Inache po zvanichnim statistikama u evropi ima 53.043.005 muslimana  Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2006, 11:27:28 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
ZAHL DER MOSLEMS MIT DEUTSCHEM PASS AN DER MILLIONENGRENZE - Broj muslimana se njemackom putovnicom se blizi milionki...

Gesamtzahl der Moslems in der  Bundesrepublik Deutschland   3.224.000  sve ukupno muslimana u Njemackoj

Moslems mit deutschem Pass                                                950.276  od ukupne brojke 950.276 imaju njemacku putovnicu...

Die Zahl der illegal in das Bundesgebiet eingewanderten Moslems ist konstant geblieben. Nach einer Schätzung für das Jahr 2004/2005 dürfte es sich dabei um etwas über 200.000 Personen handeln aus 40 Nationen - broj muslimanskih ilegalno u njemackoj je konstantan oko 200.000 i te osobe dolaze iz 40 razlicitih nacija...

Zapadna Europa

Belgien 400.000

Deutschland 3.224.00

Frankreich 5.500.000

Großbritannien 1.500.000

Irland 4.000

Luxemburg 9.000

Niederlande 700.000*

Österreich 350.000

Schweiz 330.000

Zapadna Europa 12.017.000

Sjeverna europa 

Dänemark 50.000

Finnland 60.000

Island 5

Norwegen 22.000

Schweden 60.000

Sjeverna europa 192.005

Juzna europa 

Italien 1.000.000

Portugal 12.000

Spanien 700.000

Malta 4.500

Juzna europa 1.716.500

Juzno istocna europa

Albanien 2.100.000

Bosnien i Herzegowina 2.000.000

Bulgarien 1.100.000

Griechenland 140.000

Kroatien 53.000

Makedonien 750.000

Rumänien 150.000

Slowenien 20.000

Serbien-Montenegro (Skupa sa Sandschak i Kosovo) 1.600.000

Tschechien 20.000

Europski dio Turske 5.900.000

Ungarn 70.000

Zypern 200.000

Juzno istocna europa 14.103.000

Istocna Europa

Polen 7.500

Balticke drzave 2.000

Rusija 25.000.000

Istocna europa 25.009.500

Europa sveukupno 53.043.005

Od toga u Europskoj Uniji 14.037.505

Hvala Twice na ovom podatku eto i sami vidite da sam bio u pravu jer Muslimana jos uvijek nema preko 4%...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Serbien-Montenegro (Skupa sa Sandschak i Kosovo) 1.600.000

mislim da vec ovo nije tachan podatak Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Pa kako god neznam kako je u Srbiji i koliko ih ima tamo,to ovdje nije ni bas tema ali ovo sto sam napisao je samo odatak koliko ih ima...

Ako nadjes nesto o Sandzaku i Kosovu koliko ih tamo ima ti napisi pa da vidimo.....

Evo Twice ja sam malo pogledao i na Sandzaku zive 426,044 (skupa i na Crnogoskoj i Srpskoj strani)  ljudi od toga je velik dio muslimanske vjere...

A na Kosovu ima 1,9 miliona ljudi i tu je naravno oko 90% Albanaca....Ali eto znaci da ta brojka bi mogla priblizno tocna...
« Poslednja izmena: 25. Nov 2006, 22:07:37 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Mogla bi kada se shiptari ne bi kotili brzinom svetlosti i kada bi ih neko stvarno popisao ovako ostaje misterija koliko ih stvarno ima ali taj zvanichan podfatak svakako nije tachan. U svakom sluchaju i ta brojka od preko 50 miliona u evropi je strashna! Inache lichno mislim da se u tih 4% u nemackoj nije racunalo na one muslimane koji imaju nemachke pasoshe mada ne tvrdim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 11:20:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.