Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:08:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Berlin ~ Necemo dzamiju!  (Pročitano 10576 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
i kakve veze imaju vehabije u sarajevu sa dzamijom u berlinu?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Bas nikakve, ali sam ocekivao da ce se sami vratiti na temu.  Smile

Off obrisan, sva licna pitanja postavljajte na pp!!!
« Poslednja izmena: 25. Nov 2006, 01:15:27 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Bas nikakve, ali sam ocekivao da ce se sami vratiti na temu.  Smile

pa dobro pobogu i ako smo malo skrenuli s teme nisamo nikoga ubili. Smile i dalje prichamo u muslimanima i sve je vezano za temu, kao shto su i oni povezani kao govna svuda po svetu, mislish da na taj zahtev za gradnju dzamije u berlinu nemaju uticaja zeleni iz drugog dela sveta? Smiley
 opusti se niko se ne svadja ne psuje ne pljuje prichamo samo a to shto se tema malo shiri to je valjda normalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ovo je drugi put da pokusavas da me ucis sta da radim!!! Vase je ako vam se ulazi u off da ulazite, a moje je sta cu ja da radim. Svaka tema na politickom forumu se moze povezati sa milion slicnih, zato se i zahteva ostanak na temi. Ako ti se o necemu diskutuje, otvori novu temu i drzi je se. Ne zelim da jedna tema ima milion razlicitih "tokova".

Pa kao sto rekoh, nazad na temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kamaro ja nisam rasista,nitkoga ja nemrzim ali imam predrasude prema nekim narodima,to je istina.....imam ja prijatelja i turaka i marokanaca i svega toga,ali kada mi pocnu pricati o svom gledanju na Svijet tu za mene nestane sav njihov razum i bilo sta drugo...po meni oni zele previse,a pre malo zele da pruze Njemackoj....
@Twice,znam da je jedan od bombasa bio bas iz Bosne i zapravo iz Zenice,a takodje u eksploziji koja je bila u tunisu je bio isto umijesan jedan musliman iz bosne....opet ja mislim da su uz sve to muslimani iz Bosne dosta tolerantniji nego ovi sa jos daljeg istoka....Twice sto se tice sta rade po Bosni,pa tko je od ta tri naroda uopce tolerantan prema drugome...

O Verhabijama sam citao kako su pucali u nekoj Djamiji u Sandzaku,sta ces...ti nikada nisu ni zivjeli tu a i nece(nadam se!).

Nemam ja nista protiv toga da su muslimani u Njemackoj,ali imam protiv toga da neprihvacaju tudje a sve od tudjega zele.Pa evo sada bas upravo jedna turkinja koja je u Njemackom parlamentu,pledira na to da se skinu marame sve sa glave...zamislite a sama je turkinja,ima i takvih samo sto takvima sami muslimani prijete smrcu...
A u Turskoj cak je zabranjeno nositi u office i skolama nositi marame a ovdje u Njemackoj to zele... Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2006, 01:28:05 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Oni nigde u svetu nishta ne prihvataju vec naprotiv samo trazhe neka svoja prava i namecu svoje svinjarije, pa tako isto i po nemachkoj. Bio sam gore pre dve godine i strashno mi je bilo gledati u shta se ta nemachka pretvorila i koliko ima zelenih, a ako josh i Tursku puste u EU to ce biti vrhunac najeba koliko ce da najebe chitava evropa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ja vam samo zelimo toliko da kazem da mozete zaboraviti na tu ideju da ce ikada Turska biti u EU,ovdje se svijet protiv Islama radikalizuje...to je nama koji zivimo u Njemackoj ocigledno,svugdje se prica o teroristima i bombasima,svugdje pobjedjivaju vise desno orijentisane stranke nego ljeve... Turska u EU ce onda uci kada SAD i Rusija naprave neku Uniju,znaci nikada!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ja vam samo zelimo toliko da kazem da mozete zaboraviti na tu ideju da ce ikada Turska biti u EU,ovdje se svijet protiv Islama radikalizuje...to je nama koji zivimo u Njemackoj ocigledno,svugdje se prica o teroristima i bombasima,svugdje pobjedjivaju vise desno orijentisane stranke nego ljeve... Turska u EU ce onda uci kada SAD i Rusija naprave neku Uniju,znaci nikada!

Dakle dobro predvidjam i govorim ali nazalost mnogi ne veruju. Svuda po evropi  je desna opcija sve jacha upravo zbog problema sa islamskim emigrantima.  Smile U nemackoj je po meni realno ocekivati da u bliskoj buducnosti nacizam dodje na vlast kao krajnje desna opcija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry bold
ovde se ne radi o otvaranju vojnog kampa za obuku vec verskog objekta!
ako imaju potrebnu dokumentaciju koju zahteva zakon, svako nedopustanje izgradnje je ugrozavanje sloboda!
to ti je tako! zbog tih stvari mnoge zemlje su sankcionisane, po cemu se to nemacka izdvaja od ostalih?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Citat
Dakle dobro predvidjam i govorim ali nazalost mnogi ne veruju. Svuda po evropi  je desna opcija sve jacha upravo zbog problema sa islamskim emigrantima.  Smile U nemackoj je po meni realno ocekivati da u bliskoj buducnosti nacizam dodje na vlast kao krajnje desna opcija.
Tu grijesis malo Twice, nekazem nacizam nego vise desno orijentisani....i danas ovdje ima NPD i DVU te dvije stranke imaju bas bas radikalne vizije Njemacke,ali oni svega dobiju 2% birackih glasova, tako da ni u parlament nemogu da udju...u Njemackoj nece prevladati bilo kakav nacizam,to jedna Njemacka po drugi puta nebi prezivjela.

Po tome se izdvaja Njemacka jer imaju Dzamije u svakome malo vecem gradu,ali oni upravo zele jos vise Djamija nego sto im je potrebno...a ugrozavanje slobode ti je takodje kada se zbog straha od terorizma,nesmiju prikazivati u pozoristu neke predstave,ili kada jedan politicar ako prica o Islamu dobija pisma sa kojem mu se prijeti smrcu....sta se desava kada tako nesto eskalira vidi se u nizozemskoj kada je na sred ulice poznati Nizozemski redatelj zaklan!
« Poslednja izmena: 25. Nov 2006, 01:46:55 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:08:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.