Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beovizija 2006 i Evropesma 2006 - redosled  (Pročitano 34395 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6120c
Stvarno strasno koliko jednu zemlju pogode potpune gluposti

ovo je ja mislim prvi put da se u potpunosti slazem sa tobom... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Ako ste culi na vestima glasanje za pesmu beovizije
proglaseno je nevazecim zato sto si dva clanova zirija povukla svoje glasove

Jel to sigurno ? posto ja jos nisam cuo ... a ako jeste
 Smile  Smile  Smile  Smile Smile  Smile  Smile  Smile Smile  Smile  Smile  Smile Smile  Smile  Smile  Smile Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
ma kakve bre mucke?? ovo je totaln a sramota!! @alternative-dread:
svi iz cg su delili samo svojima, a nashi su delili i njima na pochetku dok nisu videli da su ovi totalni zatucani moroni...

@Pedjanbg : prestani choveche... prestani... ana nikolicj izlgeda kao da je sishla sa shtajge, pesma joj je zavijachka i odgvratna, i koliko god da je evrovizija onakva kakva je, ipak se ne pobedjuje dupetom na njoj.!
 flamingosi imaju pesmu koja je zezeanje, a pri tom imaju i koreografiju koja je solidna... ti si totalno ne dokazan... i sram te bilo shto ti je drago shto cje no nejm oticji (necje ipak , o tome kasnije) jer su oni proshle godine pokazali da su nedokazani klinci koji nemaju shta tu da trazhe... sram ih bilo...

e sad. na vestima: proglasheno je sada ( u 1 sat) ne vazhecje glasanje , tj No Name nije pobedio... dalje cjemo videti...

ono sinocj je bila sramota nashe zemlje , a ja skidam kapu Milanu Djuricju iz Nevernih Beba. Izashao je da glasa i rekao je : "Ja cju za razliku od ostalih glasati pri svojoj svesti..." (ili tako neshto) p0z
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Stavrno za 14 sati konferencija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
@Paralelni Svet
Brate sto si na kraj srca? Ne secam se da sam rekao da mi je drago sto su Crnogorci pobedili, mozda i jesam, ali u afektu. Ono sto sam hteo da kazem je da su za mene na Evropesmi postojali Ana i ostali. Ako ne ide ona, svejedno mi je ko od ostalih ide. Pesma Flamingosa je obicna zafrkancija kakva ne prolazi nigde, pa ni na Eurosongu. Ana Nikolic bi imala dvanaestice od svih komsija, Grka, Turaka, kao i zemalja gde nas ima dosta. Tvrdim da bi slabo prosla mozda samo kod Britanaca i skandinavskih zemalja. Ali neka, nema veze, sada stvarno ne znam sta ce biti, ali ako odu pingvini tako cu glasno u maju da likujem nad njihovum sasvim izvesnim neuspehom.
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
ok... samo ti likuj nad neuspehom a balavi sa druge strane na "batake" ane nikolicj... mislim, ne znam zashto si ubedjen da bi dobili 12 sa ONAKVOM pesmom ane nikolicj... to samo oni koji povrshno i plitko gledaju ( chitaj , "balave") mogu tako da razmishljaju... ali meni nije ni na kraj pameti da se svadjam... samo zhelim da kazhem moje suprotno mishljenje... jer , evrovizija nije nishta , nego velika zafrkancija... Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple Iphone 5s
ma no name je zakon!!! [smilie=35.gif] :blahblah: :blahblah: :blahblah:  hahaha

ma flamingosi kick ass dudes!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
@Paralelni Svet
Potpuno si me pogresno razumeo, mozda ja nisam bas najbolje izrazio ono sto mislim, ako je tako izvinjavam se. "Bataci", kako ti kazes, su samo veliki plus. Ritam same pesme je nesto na sta se stranci sve vise loze, i to bi trebalo da bude glavna vodilja ka odluci o tome koga poslati. Svi bi se primili na pesmu. Na eurosongu ne pobedjuju najkvalitetnije pesme, vec pesme kakva je ova koju ima Ana Nikolic. Nemojmo poslati najkvalitetniju pesmu, posaljimo onu koja ce najbolje proci.
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Galaxy Nexus
Na eurosongu ne pobedjuju najkvalitetnije pesme, vec pesme kakva je ova koju ima Ana Nikolic. Nemojmo poslati najkvalitetniju pesmu, posaljimo onu koja ce najbolje proci.

pa po ovoj tvojoj tvrdnji se vidi da prichash gluposti... nadam se da me necje izbaciti sa foruma zbog ovakvih postova... brate, njena pesma je totalno djubre... ona ne peva, ona zavija!! i to veruj mi ne prolazi nigde... a shto se tiche ritma, flamingosi ,ili kako ti kazhesh "pingvini" imaju odlichan ritam , pesma im je super, chak je pevaju na ekavskom i ijekavskom...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Motorola Razr V3
IZOR: RADIO TELEVIZIJA CRNE GORE

No Name pobjednik Europjesme
Podgorička grupa No Name predstavljaće Srbiju i Crnu Goru na takmičenju za Pjesmu evrovizije koja će 20. maja biti održana u Atini. Ta grupa je sinoć pobijedila na takmučenju Evropesma-Europjesma koje je održano u Sava centru u Beogradu.

Oni su sa kompozicijom Moja ljubavi osvojili 64 poena, četiri više od drugoplasiranih Flamingosa sa kompozicijom Ludi letnji ples.

Osmočlani žiri,bio je sastavljen od po četiri crnogorska i srpska predstavnika.Crnogorci su glasali za crnogorske izvođače, a Srbi za srpske uz opaske da su "oni pošteni".
Prva dva člana srpskog žirija dali su poene grupi No Name, a ostala dva, i pored toga što su osuđivali crnogorske kolege za pristrasnost, No Name su ostavili bez poena.

Nakon proglašenja pobjednika publika je negodovala skandirajući "Lopovi, lopovi", gađajući scenu, a momke iz grupe No Name propratila je i zvižducima kada si izašli na scenu.Podgorička grupa na kraju nije otpjevala pobjedničku pjesmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.