Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beovizija 2006 i Evropesma 2006 - redosled  (Pročitano 34956 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 
Super je pesma od Ivane Jordan - "Lazarica". Da se ona plasirala sigurno bi zauzela dobru poziciju u Atini. Bas steta. Narocito mi se dopada ta originalnost njenog glasa i lepota tonova koje izvlaci... Nesto stvarno vanserijsko i verujem da bi to donelo mnogo bodova na eurosongu.
Jedini minus mi je to sto su je na kraju podigli, na isti nacin kao pevacicu iz Grcke prosle godine... Taj detalj im nije trebao.

Ana Nikolic takodje ima dobru pesmu, sa dosta dobrim prelazima ritma i varijacijama melodije, a uz to joj je i scenski nastup veoma UOCLJIV, pa bi i ona sigurno skrenula paznju na nasu drzavu, da je otisla u Atinu.

Flamingosi su smuckali nesto veoma uocljivo, u nekom bas eurosong fazonu. Super nastup, pevljiva pesma, simpatican aranzman... Narocito bih izdvojio pojavljivanje Luisa, sto doprinosi dosta pesmi. Takodje mogu pohvaliti i to sto pesma sadrzi bas tu neku normalnu komunikaciju ove dve drzave, dva jezika. A simpaticno je i to sto se u njoj navode gradovi Evrope. Tako da bi "vruci letnji ples"  trebao da bude pravi izbor, po svim kriterijumima da ode kao predstavnik ove zajednice u razdvajanju, koja tezi ka sopstenim putem za Evropu.
Ta pesma je jednostavn trebala da ode... I mislim da bi bila sigurno medju prvih 10 u Atini.

Faddy... Dobra pesma, dobar refren, super glas... Nesto sasvim solidno, ali mi nekako nema bas tu jacinu da ode na eurosong, a jos manje da tamo ostavi neki utisak.

No name... Dobra, kvalitetna pesma u njihovom stilu. Ali sigurno ne moze biti bolja od "Lazarice", ako cemo se drzati kvaliteta. Ako i odu na eurosong, ne verujem da ce ostvariti neki veci rezultat, jer mi je stvarno bezeze da ide ponovo ista grupa, sa istim stilom... Vec vidjena prica... I mozda ce uhvatiti 10 mesto... mada ne verujem.

Po meni "Lazarica" je najbolja pesma i mislim da bi ostavila odlican utisak u Atini. Stvarno je steta sto ona nije izabrana.
IP sačuvana
social share

Zlo je vrijeme orla naceralo da zimuje medju kokoskama
I like bdsm
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Stvarno strasno koliko jednu zemlju pogode potpune gluposti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ja sam princ tame

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Motorola v547
bajo kakvi su ono kreteni.pa pesma iz cg je strava .............
..................al za neku cuku na lovcenu Smile
IP sačuvana
social share
N e e o   2
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ja sam princ tame

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Motorola v547
oni momci bezimeni neka je PJEVAJU dok cuvaju Milove koze Smile
IP sačuvana
social share
N e e o   2
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Ja i dalje ne mogu da verujem da neko pored pesme Ane Nikolic moze i da pomisli da posalje one Flamingose tamo. Stvarno mi je svejedno da li ce ici oni ili No name, jer bi isto prosli i jednu i drugi. Ana Nikoliic bi napravila cudo, i ovo je velika steta prvo za nju, a zatim i za one koji zele da nas predstavnik nekada pobedi na Eurosongu.
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 36
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Motorola Mpx220
@moderator: evropesma je i ove godine, kao i prosle, steciste politickog antagonizma, demagogije i pozornica raznih lobija. a kada se uzme u obzir da je onaj primarni, muzicki deo celokupnog desavanja, po kvalitetu skoro ravan nuli, ne cudi da je ono prvo izbilo u prvi plan, a da je ovo drugo ostalo u potpunoj senci. Smile

posto ovaj prvi deo ne smem da komentarisem, evo mojih zapazanja o drugom:
 beovizija je ove godine u odredjenim trenucima licila na poshast zvanu grand.
 scenski nastup jeste bitan, ali ne i najbitniji. ali svakako, za uspesan scenski nastup nije potrebno razgolicavanje kakvog je i bilo.(mada, primetih ovde da se  muskom delu publike to dopalo, ali torino se zavrsio :[115]Smiley.
umetnik ne pravi samo dobre pesme, vec i one manje dobre alli opet odlicne, za dogadjanja poput ovog. ne znam ko je flamingosima pravio pesmu, ali ko god da je, znao je sta radi.

da rezimiram: evropesma = mizerna  bordelska  kakofonija Smile

'pod prinudom politicki korektna ja' Smile

IP sačuvana
social share
"Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail."
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto se tice No Name - No Comment

A Flamingosi - meni je ono nekako licilo na parodiju za Eurosong....

...Slazem se Pedjanbg da bi Ana mnogo bolje prosla na Eurosongu nego Famingosi, iako, iskreno, ne volim tu vrstu muzike....

.... Ali je sramota da nas predstavljaju likovi koji vizuelno podsecaju na grupu pedera.... I to dve godine za redom...Ali sta je tu je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
E nemogu da se nacudim citajuci sve ove postovo od sinoc pa sve do danas , pa ljudi bozi vi vise pricate o samim Crnogorcima nego o muzici, stekao sam takav utisak da je vama stalo samo da nas predtavlja Srbin ma kakav on bio, pa zasto onda niste organizovali da jedne godine se takmice samo srbi i od njih izaberite ko nas predstavlja a sledece nek se samo Crnogorci takmice i nek oni tad predstavljaju ali bi i tad vama iz Srbije nesto smetalo .

Pozdrav!!!!!!!! I zelim veliku srecu No Name 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
Super je pesma od Ivane Jordan - "Lazarica". Da se ona plasirala sigurno bi zauzela dobru poziciju u Atini. Bas steta. Narocito mi se dopada ta originalnost njenog glasa i lepota tonova koje izvlaci... Nesto stvarno vanserijsko i verujem da bi to donelo mnogo bodova na eurosongu.
Jedini minus mi je to sto su je na kraju podigli, na isti nacin kao pevacicu iz Grcke prosle godine... Taj detalj im nije trebao.

Ana Nikolic takodje ima dobru pesmu, sa dosta dobrim prelazima ritma i varijacijama melodije, a uz to joj je i scenski nastup veoma UOCLJIV, pa bi i ona sigurno skrenula paznju na nasu drzavu, da je otisla u Atinu.

Flamingosi su smuckali nesto veoma uocljivo, u nekom bas eurosong fazonu. Super nastup, pevljiva pesma, simpatican aranzman... Narocito bih izdvojio pojavljivanje Luisa, sto doprinosi dosta pesmi. Takodje mogu pohvaliti i to sto pesma sadrzi bas tu neku normalnu komunikaciju ove dve drzave, dva jezika. A simpaticno je i to sto se u njoj navode gradovi Evrope. Tako da bi "vruci letnji ples"  trebao da bude pravi izbor, po svim kriterijumima da ode kao predstavnik ove zajednice u razdvajanju, koja tezi ka sopstenim putem za Evropu.
Ta pesma je jednostavn trebala da ode... I mislim da bi bila sigurno medju prvih 10 u Atini.

Faddy... Dobra pesma, dobar refren, super glas... Nesto sasvim solidno, ali mi nekako nema bas tu jacinu da ode na eurosong, a jos manje da tamo ostavi neki utisak.

No name... Dobra, kvalitetna pesma u njihovom stilu. Ali sigurno ne moze biti bolja od "Lazarice", ako cemo se drzati kvaliteta. Ako i odu na eurosong, ne verujem da ce ostvariti neki veci rezultat, jer mi je stvarno bezeze da ide ponovo ista grupa, sa istim stilom... Vec vidjena prica... I mozda ce uhvatiti 10 mesto... mada ne verujem.

Po meni "Lazarica" je najbolja pesma i mislim da bi ostavila odlican utisak u Atini. Stvarno je steta sto ona nije izabrana.
Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Ako ste culi na vestima glasanje za pesmu beovizije
proglaseno je nevazecim zato sto si dva clanova zirija povukla svoje glasove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.