Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd: Mladic se razneo u otetom taksiju  (Pročitano 2736 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Opet frka kod mene u kraju. Bili smo sinoc u parkicu kad je odjeknulo. Rece ortak, gledacemo sutra na vestima koga su sad ubili
I ti si u Brace Jerkovic  Smile
Ja nisam znao za ovo do danas...
Gledam vesti jutros,i izkuliram vest,tek kasnije shvatim da je to 50m od mene...
A sad malo ozbiljno , stvarno mi nisu jasni takvi umovi...
Ma to je mentalno bolestan covek,ko zna sta ga je nateralo na ovo,nije on sav svoj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
stvarno jbt, gotivim i ja Brusa Vilisa, ali brate... mnogo je...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Crazy Frog, where are you now ???

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Šta ? Jatko Kladić ?!  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pao sam sa stolice od smeha...
Umirem    Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, a još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
subota, 10. apr 2010, 00:28 -> 11:27
Drama na beogradskim ulicama

Mladić J.K. poginuo od vlastite ručne bombe posle sukoba sa policijom, koja mu je na Voždovcu preprečila put i spasila kidnapovanog taksistu. Drama je počela kasno sinoć ispred Centra Sava, kada je J.K. otvorio vatru na jednog taksistu, zatim drugog kidnapovao, a potom pucao i na policiju.

Dvadesetčetvorogodišnji J.K. je oko 22.30 časova taksijem došao na parking kod Sava centra. Taksisti, koji ga je dovezao, tražio je da ga vozi celu noć, rekavši da će ga bogato nagraditi.

Vozač ga je uputio na svog kolegu, pošto je završavao smenu. Tada je J. K. pokazao revolver i ručnu bombu, sa koje je skinuo osigurač.

Taksista je, ipak, uspeo da pobegne, a J.K. je ispalio nekoliko hitaca ka njegovom vozilu.

Zatim je ušao u sledeći taksi, primoravši vozača da ga vozi kroz grad. Tokom vožnje taksisti je pokazao da je pored revolvera i ručne bombe, opasan ekspolozivom a da ima i automatski pištolj "škorpion".

Zadržavši prisebnost, vozač taksija je akivirao takozvani "panik taster" i tako omogućio policiji da ga locira i prepreči put vozilu u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu.

J.K. je zapucao na pripadnike interventne brigade, na šta su oni uzvratili vatru. Taksista je iskoristio taj trenutak i pobegao iz svog vozila.

Odmah potom čula se jaka eksplozija ručne bombe, iz koje je kidnaper izvukao osigurač.

Policija je prišla vozilu u kome se nalazio J.K., koji je još davao znake života. Mladić je prebačen u Urgentni centar, gde je podlegao povredama.

Policija je potvrdila da je mladić je poginuo od eksplozije svoje ručne bombe, javila je agencija Tanjug.

Izvor: RTS
Da li se i kod nas "uvode" Prozak i LSD Mind Control likovi???
http://www.whale.to/b/drugs1.html
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ja mislim da je Prozak zakon...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mene niko ne može ubediti da bilo koji čovek ovo može da radi eto,"tek tako" jer je nešto popizdeo Smile
 Što veći uticaj EU i USA ovde:To će se ovakve stvari sve češće dogadjati uključujući i nasumična ubistva po školama sa podrazumevanim samoubistvom. U psihijatrijama se uveliko daju američki ekovi čiji je lobi izuzetno jak a sada pod Tadićem imaju slobodan protok. Tadić je verni rob koji omogućava širenje Američko-Britanskog uticaja na svim nivoima.
 Tačno sam znao da će ovo da počne i kod nas Smile

Samo mala napomena:
 Ako malo istražimo ladim se da je dečko imao "psihijatrijskih prblema". Case closed-"lud je","nije pio lekove"....
 Taman posla da je od terapije prso...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2010, 11:21:18 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Taxtex... ne bih da ti protivurecim... ali ludilo je postojalo i pre SAD i EU...
Eto... npr. Neron... ili Kaligula... pa cak i Kralj Milutin koji je kecao devojcicu od 9-10 godina... ili Tito koji je svoju svalerku sahranio u dvoristu...  Smiley 1
« Poslednja izmena: 12. Apr 2010, 11:24:32 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
  To su bili ljudi koje je moć korumpirala i dozvolili su sebi takve stvar. Ja akcenat stavljam na obične,svakodnevne ljude.

Polako postajemo ka zapad a sa tim ide otudjivanje,psiho i socio patologija protkana nasiljem. Osvrni se samo na televizijske programe danas.Da li neko govori o posledicama? Ne. Napadnuti su najmladji.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.